- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
Mi a US Playstation Support e-mail címe mert még hétfőn vettem 200 pontot írtam a GGG-nek 3 e-mailt is és meg mindig nem írtak jóvá azóta se
-
Tatyla
őstag
Lighting Deadeye-oktol kérdezném mi kell ahhoz hogy ne 3 nyilat lőjjön hanem 4-5-öt? Valamelyik Support gem vagy passzív csinálja?
-
Tatyla
őstag
A mai napig 1 divine orb esett 250 óra alatt,de így patch után csak ma 3db,5-ős mapokon így a deadeye-nak tudtam is venni egy hand of wisdom kesztyűt
-
Tatyla
őstag
Na lett konzolos loot filter?
-
Tatyla
őstag
Most így 197 óra után level 91-en kezdem unni,nulla sikerélmény,,nagyon lassú szintezés,nem esik semmi de tényleg semmi,nem tudok eladni napok óta semmit,kicsit elment tőle a kedvem.Breachez nagyon lassú a minionos infenalista perdig azzal kéne kezdeni valamit,bár PS5-ön néha diavetités ha leveszem FSR-re ultra performance-és akkor meg bűn ronda
-
Tatyla
őstag
Közeledem,de előbb meglépem a 90-et
-
Tatyla
őstag
én sima PS5-ön játszok immár 130 órája,de teljesen jó ha laggol szervert váltok és nyomulok tovább,kinézetre is teljesen elfogadható,csak emiatt meg egy. Prót biztosan nem veszek…
-
Tatyla
őstag
Én Kripp Sniper Explode Summoner buildjét használom most vagyok level 80 haladgatok T9-nél,bár előtérbe helyzetem előbb az energy shildet a minionok dps-ével szemben így még a breach a ritual meg a delirium elég nyögvenyelős.
Eddig 1 azaz egy darab Divine Orb esett amiből vettem egy jobb sapkát a buildhez szükséges két unique-ot egy cimborámtól kaptam.
Viszont a tradelés működik ha van rá orbod
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest