Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
crissprivat
senior tag
Nincs semmi új hír a panasonic által fejlesztett új technológiás ips panelekről,amik állítólag felveszik a versenyt az oled technikával is. Tudtok valamit róla? A PH cikkben 2017et említenek a megjelenésre,de semmi nem történt sajna.
-
crissprivat
senior tag
Az én pana g20 plazmám mellett a nappaliban egy 55ös pana cx700 modell van. Szóval a családban valahogy a pana a nyerő. Úgy érzem,hogy maradnék ennél a márkánál,de elbizonytalanodtam. Nagy valószínűséggel várok a tv vásárlással,mivel írtam is,hogy nem sürgős,a jelenlegi még szépen teszi a dolgát. Arra gondoltam,inkább majd pana oledre váltanék lcd helyett. Még élőben nem láttam,de jókat írnak róluk. Az minőségibb váltás lenne. Jól gondolom? Nagyon szépen köszönöm az eddigi infókat,tanácsokat tőletek.
-
crissprivat
senior tag
Köszi fiúk. Nem most lesz a csere,majd csak jövöre,de már most nézelödöm. Jó lenne kipróbálni mindkettöt legalább 1 hét erejéig,úgy könnyú lenne a döntés. Mondjuk nézegetem az LG OLED55B7 is. Jókat írnak róla,szóval tanácstalan vagyok. Már pár tesztet végignéztem,végigolvastam.
-
crissprivat
senior tag
Sziasztok. Nem futottam végig a topikot,lehet volt már téma. Csak az érdekelne,hogy melyik lenne a jobb választás. Pana 58ex780 vagy Sony 55xe9005. Általános használat,semmi extra. Ami lényeg,hogy egy Pana g20 plazmáról váltanék valamikor és hasonló megszokott képi minőséget szeretnék ha lehetséges. Köszi.
-
crissprivat
senior tag
Azt hiszem,inkább még maradok a mostaninál. Még semmi hátrányát nem tapasztalom. Csak külsöleg kicsit már a mostaniakhoz képest,hogy is mondjam csúnyácska szegény. De a lényeg,a megjelenítendö tartalom rajta számomra tökéletes.
Pana G20
Megvan már 2011 februárja óta. Nehéz lenne a válás
Nagyon szépen köszi,akkor még nem cserélek lcd-re. -
crissprivat
senior tag
Igen,igazad van,csak az lenne a legjobb,ha a szobámban tudnám megnézni öket egymás melett
Az üzletben mindig minden másképp néz ki. Gondoltam,hátha valaki már cserélt így tvt (plazma - lcd) és tud pár okossággal szolgálni.
Így tetszik amúgy mind a kettö tv,de majd akkor meglesem öket valamikor. Nem sürgös a vásár,csak érdeklödtem.
Köszi.yvsmad
Köszi neked is a segítséget.
-
crissprivat
senior tag
Panasonic TX-55AS740E
Sony Bravia KDL-55W815BSziasztok.
Nem tudom,hogy jó helyen járok e ezzel a kérdéssel,de szerintetek melyik a nyerö a két gép közül? (vagy esetleg még más gyártótól,ha tudtok ebben a kategóriában)
Olvastam mind a kettöröl és dicsérik mind a kettöt. Olyan 1000€ körüli összegig ami még belefér.
Most egy Panasonic 42" G20 plazma van a szobában. Mondjuk ennek a képe a mai napig gyönyörü és beégés mentes. (vigyáztam rá) Arra is kíváncsi lennék,hogy ezeknek a mai LCD tv-knek van e már olyan képe mostanság,mint pl. a jó pár éves Panámnak van. Mert ha még köszönö viszonyban sincsenek,akkor egyelöre felejtös a tv vásárlás.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest