- Házimozi belépő szinten
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Van itt valaki aki ilyet használ ?
TX-65EX610E
Egyik munkatáram látott valamelyik multinál bemutató darabot. Mondjuk jó sok " kilométer" lehet benne. Az ára 180K. Érdemes még ebben,ennyiért gondolkodnia rajta?
-
hunaqua
addikt
Egy tévét eladni nem nagy dolog,de a következőt már igen. Én akkor veszek újra,ha a cucc minősége a használati idő alatt megfelelt az elvártaknak,illetve amennyiben probléma volt esetleg (...és elfogadom,hogy lehet hiszen nagyüzemi tömeg termék) azt milyen gyorsan és szakszerűen kezelték.
...na itt látom panáéknál itthon jelenleg a legnagyobb problémát.
-
hunaqua
addikt
A 49fx600 dobozán is rajta van a sorozatszám,vagy csak a készüléken? Ajándékba fogom adni,de nem szívesen bontanám ki,de a garancia hosszabbítást viszont meg kellene csinálnom.
-
hunaqua
addikt
válasz
South Velen #7880 üzenetére
Ne gondold,hogy a VA panelnél nincs felhő vagy bevilágítás.Ott is van jó meg sz@r.Szerencse dolga,hogy mit fog ki az ember.
-
hunaqua
addikt
válasz
Piftuka #7878 üzenetére
Jelen szoktam lenni,el is mondtam ott is a tavalyi nagyon pozitív esetemet.Ezért lett az új tv is az (xe85). Nem mertem a Videopart-ot bevállalni,pedig a ex780 volt a kiszemelt .Ez a mostani rendelés más,ennyiért nincs konkurenciája szerintem a 49fx600-nak amennyiért a T adta. (persze nem az xe85 helyett,hanem második tv-nek)
-
hunaqua
addikt
válasz
South Velen #7872 üzenetére
Én is akkor rendeltem,de az enyém még sehol.
Használd egészséggel!
-
hunaqua
addikt
válasz
South Velen #7870 üzenetére
Ma kaptad meg?
Mennyire felhős,bevilágítások?
Ennyiért szerintem szuper !
-
-
hunaqua
addikt
Már leírtam máshol is az én történetemet,és ezért vettem újra Sony-t. Az előző készülék kb. 1 év használat után adta meg magát, kb 450-ért vettem. Bejelentettem,leírtam a hibajelenséget. Nyugtázta a szerviz,hogy mi a gond,és közölte,hogy elektronika panel csere.Három nap után kijöttek,és cserélték a panelt.A készülék elindult,de sokkal sötétebb volt a kép,és bizonyos szín vizsgálatnál nagyon halvány csíkot lehetett észrevenni.(igaz,csak bizonyos árnyalatnál,és azt is ritkán). Mondtam,hogy ez így nem Sony minőség,nem tökéletes! Kérdezték szeretnék csere készüléket? Nem, utalványt szeretnék! Egy hét múlva telefonáltak,hogy megjött az utalvány,jönnek a tv-ért,és hozzák a papírt.Ezt az MM-ben vettem,pont azért mert nem szórakoznak vele.Bevittem,kérdezték veszek valamit? Nem,kérem vissza a pénzt! Ok,ennyi volt. Ezért vettem újra Sony-t!
-
hunaqua
addikt
Miért gondolja bárki,hogy amikor x nap 'teszt' próbálgatás után simán vissza lehet küldeni készüléket akár indoklás nélkül,akkor nem ez lesz a módi!
...akkor más fogja megkapni!
-
hunaqua
addikt
Amennyiben pénz visszafizetést kérnél, nem a Panasonic a probléma,hanem az a "kicsi" cég akinél a vásárlás történt. Vettél mondjuk 500K áron egy tv-t,ebből mondjuk 60K a kereskedő árrése.Nála kell jelentkezni,na ez a cég nem tudja vagy nem akarja vissza adni az 500K-t,hiszen "repül" az akkori árrés,hiszen csak 440K-t kap vissza.Ezért jó nagy cégnél vásárolni,mondjuk MM,mert ott levásárolhatod akár teljesen más termékre is,vagy lesz@rják azt az akkori 60K profitot,és vissza adja a teljes vételárat.
-
hunaqua
addikt
Azért kell a Panasonic-hoz bejelenteni a hibát,mert a Videopart ''csak'' egy szerződött javító partner.A megbízást a Panasonic adhatja nekik,hiszen a javítás költségét Ők állják garanciális esetben a javító cég felé.
Igen,a Sony partner cége kijön,és lazán cseréli az alaplapot. Az egész művelet nincs egy óra. -
hunaqua
addikt
válasz
szigpet8283 #6016 üzenetére
Ilyen most ez az egész,de nekem pont ezzel az alap Nikon cuccal voltak nagyon pozitív tapasztalataim.A gyereknek vettük anno karácsonyra.Imádta,és az árához képest teljesen rendben voltak a képek.
..de több mint 1.5 éves volt a gép,és focizni is úgy kell,hogy fogja közben a kezében...ekkor érkezett egy becsúszó szerelés...azóta már csak rajzolni tud!
-
hunaqua
addikt
válasz
sakal83 #6009 üzenetére
"az utódmodellt benyúlta szervizes oszt találtak egy szervizkészletet amit odaadtak."
Pontosan,de egyébként is nagyon nehezen mondana le az árrésről,mert az importőr csak az átadási árat adja vissza Neki.A teljes kártérítést kéred,akkor a vásárlásnál realizált profitot is vissza kell adnia. Ez a MM-nél is így van,de ez nekik apró pénz..
-
hunaqua
addikt
válasz
sakal83 #6004 üzenetére
Talán pont ezért bizonytalanodtam el Pana vásárlással kapcsolatban.
A Sony "megpusztult",kijöttek ,megcsinálták,nem lett 100%,nem kezdték magyarázni a bizonyítványt,nem kértem csere készüléket, vissza adták a pénzt ( az MM adta vissza mert ott vettem).Ez így korrekt,és amelyik márkánál ez nem így működik, akkor annak nem vásárolom meg a termékét!
...és ugye itt van a z MM,ami egy nagy cég,és akármire le tudod vásárolni.Minden tiszteletem a Videopart felé,de soha nem fogja ezt úgy intézni mint egy nagy,mert nem is tudja.
-
hunaqua
addikt
Az Edigital szerint : kifutott
https://edigital.hu/led-televizio/panasonic-tx-65ex780e-uhd-smart-led-televizio-p489891
-
hunaqua
addikt
Ez a mostani regisztrált 5 év garancia a céges vásárlásra is működik,vagy csak magánszemély?
A regisztráláskor a név is kell,vagy csak a készülék adatai? -
hunaqua
addikt
válasz
tomspice72 #5924 üzenetére
..jajjj de nehéz! Sok minden befolyásol ,de legfőbb képen mik lesznek az árak.Volt "csöves' Sharp meg Sony ,azután 10 évig egy 52'-es Toshiba (..még megy,imádtam!) .Most egy 65'-ös Sony amit cserélnek mert hibás.A szívem a Sony-hoz visz,de a Pana meg izgatja a fantáziám, és 3D !
-
hunaqua
addikt
..nem nagyon tudok dönteni..
Panasonic 65EX780 vagy Sony 65XE85 ( ..esetleg ha nagyon akciós lenne 'pénteken' akkor 65XE90 ? )
-
hunaqua
addikt
Urak
PANASONIC TX-65EX700E
Ez ajánlott cucc? Van róla tapasztalat? -
hunaqua
addikt
...hol vannak már ? Eredeti SHARP vagy Toshiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest