Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olderg
csendes tag
Sziasztok! lehet le lett irva de nem sikerult ossze futnom vele , ezert elore is elnezest . A lerdesem 50ex700e sokan panaszkodnak hogy sok 4k formátumot nem visz el , a masik hogy kinek mi osszegezve a velemenye, meg eri e a penzet?
-
-
mzso
veterán
válasz
junior11 #6895 üzenetére
- Az MVA kijelző betekintési szögben, kontrasztban, színvisszaadásban hasonlóra képesek mint a 780-asé?
(gyakorlatilag ugyanaz van a EX600/700-asban?)- A homogenitás hogy alakul? Látom az egyik edge-es a másik meg direkt háttér-világítású.
- BFI van bennük? Úgy látom ez nincs feltűntetve a displayspecifications oldalon. (Vagy valami nagyon torz virágnyelven van)
Az IPS nekem nem tűnik érdekesnek erre a felhasználásra a gyenge kontraszt és "IPS glow" miatt.
-
junior11
veterán
Szia, ahogy már írtuk, mindkét említett tv 40"-os méretben VA paneles, 50Hz, ehhez mérten szűkebb betekintési szöggel, jobbat csak az IPS-nél kapsz meg, de ott meg gyengébb a kontraszt és a fekete. Neked kell mérlegelned, mit hogyan. Az EX780 már magasabb modell, jobb képfeldolgozó egységgel, 100Hz-es, 3D-s, szintén VA panellel.
-
mzso
veterán
Helló!
Milyen lényegi különbség (leginkább képminőség érdekel) van EX600E és EX700E széria között 40-es méretben?
Nekem olyan kéne ami monitornak is megfelel. Tisztességes betekintési szöggel (ne legyenek sápadtak a sarkak), kontraszttal/feketével és mozgásmegjelenítéssel. (Ne legyen egyik sem kirívóan gyenge)
Elsőrendű tapasztalatom van 50EX780-assal. Annak kb teljesen jó a képe ha bekapcsolom a BFI-t a mozgásmegjelenítés miatt.
-
AL
addikt
válasz
modflow #6891 üzenetére
Szia ! Egyszerűen meg tudod nézni : menü - súgó - rendszerinformáció . Nekem az állapotsor 4 ben van, első szám az üzemidő, majd a ki - be kapcsolást jelzi . Lehet, hogy neked nem így van, de egyszerűen rájöhetsz, ha lefényképezed az adattáblázatot és másnap újra megnézed . Üdv.
-
modflow
veterán
Van ez a link:
EZHol van itt az, hogy hogyan lépek be megnézni az üzemidőt?
Mármint lépésről lépésre.
Service menübe még be tudok lépni, de ott nem látom az üzemidő részt..... -
modflow
veterán
EX780-ra hogyan lehet BT fejhallgatót csatlakoztatni?
Vagy bármit? A TV keres,, keres, de sose triál semmit... -
sklopp
őstag
válasz
luigi106 #6886 üzenetére
Sajnos a Panasonic már hosszú ideje tartja ezt a 160 GB alsó limitet felvételnél, csak a felső határ emelkedett az idők folyamán. Erről olvashatsz itt a fórumban is.
Viszont ha már megvan a HDD, ugye tudod hogy hogy két módban használható? Egyszer csak simán felvétel-lejátszásra, vagy folyamatos felvételre mint a rögzítős set-top boxoknál, így tetszés szerint megállítható-visszahúzható-újranézhető az adásból valamely részlet, és persze emellett programozható sima felvétel is. -
luigi106
tag
Ebben látod igazad van, figyelmetlenűl olvastam, mert azt olvastam ki belőle amit hallani akartam.
De azért a pana is egyértelműbben leírhatta volna, hogy pendriveról csak lejátszani lehet.
Nekem meg teljesen természetes volt, mondhatni alap, hogy menni fog. Nekem eddig Samsung volt és azon simán lehetett felvenni, sőt van egy TechniSat K2 isio tv boxom azzal is megy pendrive-ra. Nem gondoltam volna, hogy a panasonicnak ez gondot jelent. Sorry. -
sklopp
őstag
válasz
luigi106 #6883 üzenetére
Na most úgy tűnik, én figyelmesen olvastam a témát, ugyanis a felvételi lehetőségek között szó sincs flash memóriákról, kifejezetten csak HDD kerül említésre (146. oldal). Amiről eredetileg beszéltél, az a felvételre vonatkozott, itt pedig már lejátszásról van szó.
De hagyjuk a témát, nem akarok ezen vitázni. -
luigi106
tag
Egy kis információ a pana közösségnek.
Meguntam a pendrive-al való bohóckodást, és vettem egy Lacie 1Tb-os USB C-s HDD-t.
Örömmel jelentem hogy kompatibilis a Tv-vel /EX780/. És még a Design is tökéletesen passzol /alu/.
Nem a műanyag oldalut vettem, hanem a full alumíniumot.
Csendes, nem melegszik nagyon, egyszóval szuper. -
luigi106
tag
Neked sem ártana elolvasni, mielőtt beszólsz másnak, mert a leírás egy bekezdéssel előtte az USB flash memóriákat is megemlíti, sőt azt is leírja hogy csak Fat16,Fat32 vagy exFat formátum támogatott. Viszont az elgondolkoztatott hogy a flash memória fejezet végén, már arról ír “ A számítógéppel formázott USB HDD működése nem garantált a médialejátszóval” Egyébbként a termék supporttal is felvettem a kapcsolatot, és egy hét után sem vették a fáradtságot, hogy válaszoljanak.
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok, azután érdeklődnék érdemes-e megvenni most egy EX700-ast, vagy várjam meg az idei tv-ket (bár nem tudom az IPS panellal milyenek lesznek) esetleg ha valakinek van már valamilyen infója az új sorozatról az megoszthatná, köszi.
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Megosztok egy kis USB-s infót, hátha valaki még nem tudja. 780-as panával egy csomót szívtam az USB-vel. Pendrive-on szerettem volna műsort felvenni, de az istennek sem sikerült. Formáztam én mindenféle formátumban, mindig azt írja ki, hogy a formázás nem sikerült, a készülék nem támogatott. Több pendrive-al is próbálkoztam de nem és nem. Már kezdtem gyanakodni az USB-re, ezért sz.gen másoltam rá egy mkv-t. Azt simán lejátszotta. A szervízben azt az infót adták, hogy csak 64 GB és fölötte működik. Ezt még nem ell. le, mert nincs itthon ekkora pendrive. Csak leírtam hátha más is belefutott ebbe a problémába. -
modflow
veterán
válasz
luigi106 #6873 üzenetére
A műsorújság az szolgáltató függő szerintem, és nem lehet állítani
A játék mód több dologtól függ, ha ideális a kapcsolgatás megjelenik.
Szóval nehéz leírni, mert nem fix a menü, ha valamit bekapcsolsz, megjelenik egy újabb opció, majd még újabb és így tovább...
4K Pure direct ne legyen bekapcsolva, mert ellenben tuti nem jelenik meg a játék mód.
Többit nem tudom, kísérletezz.Ha nagyon nem megy, csinálok holnap fényképet.
-
luigi106
tag
Közben még egy dolog eszembe jutott, hol kell beállítani a játék módot?
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Most lettem nagyon boldog tulajdonosa egy TX-50EX780E panának. Azt szeretném kérdezni hogy hogy a guide /műsorfüzet/ gombot megnyomva bejön a tv műsor. Ez ok de az ékezetes karakterek mindenféle kriksz-kraksz alakjában jelennek meg /t-com/. Ezen tudok változtatni valahol, hogy rendesen jelenjen meg? -
smeszaros
újonc
Sziasztok! Vettem egy tv panasonic TX-58EXT786 . úgy néz ki okosabb mint én. Külföldön élek ,nincs magyar csatornám ,így IPTV szeretnék nézni rajta , ehez szükségem van egy IPTV app-ra , Na ezt nem tudom letölteni rá, így nincs MAC cím. A tv-nek persze van MAC címe, de nem az kell . az a probléma nem vagyok egy nagy guru. PLEASE HELP.
-
junior19
senior tag
válasz
modflow #6867 üzenetére
A cikk alapján, illetve a tapasztalatok alapján szerintem az van, hogy az 1,2-es bemenet tud full RGB jelet fogadni, míg a 3 és 4-es csak korlátozott RGB-t tud. A médialejátszók, BD lejátszók korlátozott RGB jelet adnak ki még 4k HDR esetén is, így azok működnek mind a 4 bemeneten. A játékkonzol vagy egy pc tud full RGB jelet kiadni, így azok ilyen jelet beállítva csak az egyesen és kettesen működik megfelelően. Ha viszont ezek kimenetét is korlátozottra állítod (vagy YUV vagy YCbCr), akkor így már működni fog mind a 4 bemeneten.
-
modflow
veterán
válasz
speedmetal #6866 üzenetére
Tudtam, hogy van itt valami.
De ez mit jelenthet a gyakorlatban. Az oké, hogy konzol nem megy rajta, azt látom.
De médialejátszó esetében mi lesz? Az látszólag megy, de közben meg valami gáz lesz?
Nem lesz jó a színmélység, vagy valami? -
modflow
veterán
válasz
speedmetal #6864 üzenetére
A Zidoo nekem is, de konzol nem. Van konzolod?
Azt próbáld már ki! Látod mit ír nekem.Olyan, mint ha a 3 és 4 port nem tudna 10bit HDR-t és ez megöli a konzol HDR-t. Médialejátszó meg valamiért jó. Vagy azt nem érdekli hány bit.
-
speedmetal
tag
válasz
modflow #6863 üzenetére
Szia!
Panasonic TX-50EX780E TV készülékem van, amire a HDMI 1-en van csatlakoztatva egy Panasonic DMP-UB400 UHD Blu-ray lejátszó. Most próbáltam ki, hogy a Baby Driver című film (eredeti 4K ULTRA HD lemezről), mind a HDMI 3, mind a HDMI 4 bemeneten 4K-ban és HDR (PQ)-ban jeleníti meg, pontosan úgy, mint a HDMI 1 esetén. -
modflow
veterán
Az én tesztjeim:
HDMI 3-on a PS4 Pro át se vált HDR-re, sőt 4K-ra se, csak sima 1080p megy.
Míg HDMI 3-on Xbox One X megy 4K-n, de nincs HDR.Mindkét konzol tökéletes HDMI1 és HDMI2-n.
A Zidoo médialejátszót most ráraktam HDMI 3-ra, azon van 4K és HDR is, csak az nem tudom hol jeleníti meg, hogy ilyen olyan Hz-en nem tud majd HDR-t, szóval így most ő úgy látja tökéletes, de a konzolok tesztje szerint nem.
Na várom az EX780E tulajon tapasztalatait.
-
modflow
veterán
Valaki, akinek van EX780-a és 4K HDR konzola, légyszi próbálja már ki a HDMI 3 és 4-es porton.
Köszi! -
modflow
veterán
válasz
Frontiner #6855 üzenetére
Valami nagyon nem stimmel a portokkal. Tuti nem egyforma a 4 port.
Az első kettő jobb, a másik kettő kevésbé. Majd rakok fel képeket.Valami tesztelő program kellene.
Nekem az a gyanúm, hogy első kettő port az fullos, a másik kettő nem tud mindent....
Van tudnám miért......
És miért nem írják ezt ki???? -
Frontiner
aktív tag
Hello!
A Panasonic elvileg ezt írja róla:
Csatlakozók Digitális jelvevő DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Analóg tuner I
HDMI HDMI*9 3 (oldalt), 1 (alul)
HDMI (4K 60/50p és HDCP2.2) 4
Támogatott funkciók Audio-visszavezető csatorna (2-es bemenet)
USB 3 (1 oldalt, 2 hátul; 1 db USB 3.0, 2 db USB 2.0)
LAN Port: 1
CI (közös felület) 2 (CI Plus, 1.3-as verzió)
SD-kártya —
SCART-csatlakozó —
Kompozittal közös komponens videó bemenet 1 db. RCA csatlakozó (hátul)
Digitális audió kimenet (optikai) 1 (hátoldalt)
Fejhallgató-kimenet 1 (oldalsó) -
modflow
veterán
EX780-os használ valaki PS4 PRO-t?
Ma vettem egyet és nem bírom beállítani. Nem megy csak 1080p-ben és mindig azt írja, hogy 4K HDR-t sem tud, állítsam át a tv-t. De könyörgöm hol és mit? -
luigi106
tag
Köszi a gyors választ, én is az edigitalt találtam a legolcsóbbnak. Bár lehet hogy még megvárom a foci VB-t, hátha lesz valami jó akció. Igaz nekem az 50 colos is elég lesz.
-
modflow
veterán
válasz
szigpet8283 #6842 üzenetére
Én most vettem új 4K-s TV-t és 3D-s. EX780E
-
Pro Koryak
addikt
válasz
szigpet8283 #6844 üzenetére
"De most vissza fogom kérni az árát, vagy legalábbis megpróbálom. Bár vannak félelmeim."
Ne legyenek, ha javítani nem tudják, kénytelenek lesznek újat adni megint, ja ami valóban új!
-
szigpet8283
csendes tag
válasz
Pro Koryak #6843 üzenetére
Nem szóltam, mert azt tanácsolták, hogy a műtétem miatt ne idegeljem magam ezen.
De lefotóztam úgy hogy látszik az üzemóra és meg van nyitva mögötte a böngésző, amin látszik a dátum.Amúgy a Videopart hülyének nézett, mivel a bogaras tv-t bevették, hogy panelt cserélnek. 2 hét után felhívtam őket, de nem jött alkatrész, mert Németországból jön. Legyek türelemmel, mert augusztus révén szabadságolások vannak Németországban is. (Kamu duma) A 28-29. napon hívtam őket, amikor mondták, hogy még mindig nem jött meg. Majd a 30. napon hívtak, hogy megjött, de sajnos össze van törve.
Na ekkor pöccentem be és írtam a Panasonicnak, hogy cserét kérek, nem várok tovább. És így kaptam meg ezt a tv-t.Röviden ennyi.
De most vissza fogom kérni az árát, vagy legalábbis megpróbálom. Bár vannak félelmeim. -
Pro Koryak
addikt
válasz
szigpet8283 #6842 üzenetére
"megkaptam ezt az "új", nem null km-est."
És ahhoz mit szóltak, hogy használt tv-t adtak újként?????
Nem is szóltál nekik? Mert most már sehogy vagy elég nehéz bizonyítani. -
szigpet8283
csendes tag
válasz
Pro Koryak #6841 üzenetére
Az lesz. Köszi.
Amúgy a múltkor a Panasonic korrekt volt, mert küldtek egy levelet, hogy az egy csereutalvány amit beválthatok a Videopart boltjában, csak éppen még aznap felhívtak a Videoparttól, hogy mehetek a tv-ért.
Mondom milyen tv-ért?
Hát kapok egy ugyanolyat mint volt, mert hogy 3D-s és nem is tudtak volna újabból 3D-et. És ők ugyanilyet akartak, hogy ne érjen kár. :-) (Milyen figyelmesek)
Nem is volt lehetőségem választani, hanem megkaptam ezt az "új", nem null km-est. -
Pro Koryak
addikt
válasz
szigpet8283 #6840 üzenetére
Vedd fel velük a kapcsolatot, fotókkal alátámasztva + neked nem kell ilyen tv, amin azt kell várni, mikor lesz megint hasonló probléma.
Cseréljék ki a francba, a gari úgyis újraindult, szóval ... adjanak egy normális tv-t, amit használni is lehet hiba nélkül! -
szigpet8283
csendes tag
válasz
Pro Koryak #6839 üzenetére
Igazság szerint tudom. Akkor nem akartam balhézni, mert előtte volt műtétem pár nappal és úgy voltam vele, hogy hagyom a fenébe.
Most nem is ezen van a hangsúly, hanem a bogáron megint. A múltkor szétnyomtam és csak egy pacni maradt a helyén. Most nem nyúltam hozzá. Még a szárnyait is látni. Árnyékot vet. :-)
Hihetetlen számomra. -
Pro Koryak
addikt
válasz
szigpet8283 #6838 üzenetére
A végén feljelentenek állatkínzásért, vigyázz!
"kicserélték egy ugyanolyan típusúra 2017 augusztusban, amire azt mondták új, de a menüjében már volt 2500 óra használat"
Na ekkor már verni kellett volna az asztalt vagy a tv-t valamelyik fejébe...
Csak keményen, kihasználják az ember jóhiszeműségét!!!
-
szigpet8283
csendes tag
Képzeljétek el. Megint bogaras lett a CS630-am. 2016-ban vettem, majd 2 bogár lett a kijelzőben, majd nagy herce hurca árán kicserélték egy ugyanolyan típusúra 2017 augusztusban, amire azt mondták új, de a menüjében már volt 2500 óra használat, ja és ugrott az 5 év gari mert ha cserélik arra már csak 2 év van.
Számlát, uúj gari levelet nem kaptam a Videoparttól, csak egy szállítólevelet, mert szerintük ilyenkor csak ez a szokás. És láss csodás most ebbe a tv-be és belement egy rohadt bogár, úgy hogy 1 db nincs a szobában ahol van a tv. Mindig tavasszal jutnak bele.
Most ezek után már nem tudom mit csináljak. Megpróbálom visszakérni az árát a Panasonictól.
Ötlet? -
hetn
tag
Sziasztok
a TV Anywhere (Panasonic 50EX780 ) beállításához keresek szájbarágós leírást. Azonos wifi hálózatról működik, de külső hálózatról nem érem el a TV-t. Mire szolgál a TV Anywhere menüben megjelenített felhasználónév és jelszó, hova kell beírni, hol kell használni? A wifi router-t (UPC) hogyan kell beállítani a külső hozzáféréshez? -
modflow
veterán
válasz
#Morcosmedve #6831 üzenetére
Nem. A PQ egy a sok formátum közül. De kizárt, hogy nekem mindenen ez van, véletlenül sincs pl. HDR10...
Ezt nem értem... -
modflow
veterán
válasz
#Morcosmedve #6829 üzenetére
Ez oké, de ha van HDR, akkor miért mindig PQ-t ír? Miért nem ír soha mondjuk HDR10-et, vagy bármi más HDR szabványt??
-
modflow
veterán
Az EX780 ismer többféle HDR-t is.
Hogy lehet hogy film alatt, PS4 alatt és Xbox alatt is mindig HDR PQ-t ír ki?
Ez normális? -
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Az a kérdésem, hogy a My Home Screen 2.0 rendszerre van elérhető Spotify alkalmazás, vagy van valami alternatíva, amivel kilehet küldeni? Köszi.
-
kezo0
addikt
válasz
junior19 #6825 üzenetére
A HDMI-szabványnak nincs közvetlenül köze a HDCP-hez, ami egy másolásvédelmi technológia, amit a 4K-s tartalmak védelmére hoztak létre. A box - AVR - tévé láncban a tévém csak akkor adja ki normálisan a box képét, ha a tévén a HDCP 1.4 verzió van kiválasztva. Azt lenne jó megtudni, hogy ami az EX780-ason az „1. mód”, az megfelel-e az én AX800-asomon a HDCP 1.4-nek vagy sem. De hagyjuk is, mert ezt itt nyilván nem fogja tudni senki megválaszolni.
-
junior19
senior tag
Hali!
Szerintem működnie kell a tévének azzal a UPC box-al. Annak max a HDMI kimenete 1.3-as, annak még a 2.0-ás bemeneten is meg kell jelennie. Pont fordítva nem lehet csak kép, ha magasabb hdmi kimenetű forrás készüléket csatlakoztatsz alacsonyabb hdmi bemenetre.
Nem is értem egyébként minek ez a menüben. Ha minden bemenet HDMI2.0-ás, akkor minden forrás készülék jelének meg kell jelennie rajta. -
kezo0
addikt
Még egy kérdés. Ha elérhetők lesznek itthon a 2018-as modellek (talán májusban?), akkor azokra várhatóan fognak adni 5 éves kiterjesztett garanciát? Szokott ilyen akció lenni az új modellek megjelenésekor, vagy ez mindig csak év végén/elején van? Nem emlékszem.
Ja, és idén foci VB is lesz, az is egy indok lehet az akciózásra, ami akár a kiterjesztett garanciára is vonatkozhat.
Szóval szerintetek várható ilyen akció hamarosan, vagy legközelebb már csak karácsony előtt? -
kezo0
addikt
Használom pl. a műsorvisszanéző funkciót a boxon, de rögzítek is vele műsort a beépített HDD-jére. Plusz a tévébe tett 2 db kártyát is kihasználom, amennyire csak lehet. A boxra és a két külön kártyára is szükség van, mert megesik, hogy nem vagyok otthon, és egyidejűleg kell rögzíteni három különböző csatorna műsorát.
De ez itt off, az a lényeg, hogy ha cserélném a tévét, akkor jó lenne, ha az újon is lenne képe a boxnak. Ahhoz meg kell egy külön kiválasztható HDCP 1.4, és most csak megtippelni lehet, hogy az vajon megfelel-e az „1. módnak”... De majd megkérdezem a szervizt, hátha ott van valaki, aki tudja. -
-
kezo0
addikt
Na, akkor rögtön válaszolok is magamnak, mert gyorsan leszedtem egy manualt, és ott ez áll:
Őszintén szólva ettől nem lettem okosabb, mert nem tudom, ezek a módok hogyan függnek össze a HDCP 1.1-gyel és HDCP 2.2-vel, ami az én tévém menüjében választható. És az én UPC-s boxom csak akkor ad képet a tévén, ha a tévé menüjében a HDCP 1.1 van kiválasztva.
(Érdekességképpen hozzáteszem, hogy pl. a HiMedia Q10 Pro és a Dune HD Duo BASE 4K lejátszóknak mindegy, hogy melyik opció van itt kiválasztva, míg egy Oppo-203 csak a HDCP 2.2 kiválasztásakor ad ki normális képet a tévére. Minden eszköz jele egy Onkyo TX-RZ900-as AVR-en keresztül jut el a tévébe, de az AVR passtrough-ban, változtatás nélkül küldi tovább a jelet.
wierra: köszi, hogy próbálsz itt oktatgatni, de én valószínűleg kicsit régebben tudom, hogy a Panasonic az egy „valamirevaló gyártó”, mint te. És nekem nincs EX780-asom, de nézelődök, hogy ha eljön az idő, mire cseréljem a jelenlegi AX800-ast. A saját tévém dokumentációjával és kezelésével tökéletesen tisztában is vagyok, de ha nem muszáj, nem akartam nagyon feltúrni a netet egy másik tévé részletes manuáljáért, amiről csak annyit tudok biztosan, hogy azért nem ugyanaz a minőség, mint az enyém. Gondoltam, megkérdezem inkább azokat, akiknek már van EX780-asuk, hátha ők kapásból képben lesznek. Szerintem erre való a fórum.
-
kezo0
addikt
válasz
modflow #6817 üzenetére
Igen, az teljesen normális, hogy ez a menüpont csak akkor jelenik meg, ha a HDMI-bemenetek valamelyikére váltasz, de azt hittem, ez egyértelmű is abból, amit írtam.
Időközben elmentem egy MM-ba, ott elkértem egy kiállított EX780-as távirányítóját, és kicsit belemásztam a menüjébe. Ezt az 1. módot és 2. módot megtaláltam én is, de a tévé e-Súgójában sem találtam erre vonatkozó bővebb leírást – igaz, túl sok időm ott nem volt rá, hogy nagyon keresgéljek a súgóban.wierra: akkor elárulnád, hogy mire való az említett beállítás, ha nálad rendelkezésre áll a manual?
-
Talala
senior tag
válasz
tothjani81 #6811 üzenetére
ezt sajnálattal hallom, tvt nem akarok venni még a konzol mellé
akkor a samura kell majd kötni -
wierra
senior tag
-
Draken
őstag
pip funkciót használta valaki? miképp kéne előhozni?
-
modflow
veterán
Panasonic EX780E TV-n van service menü ahol látom az üzemidőt?
Hogy érhető ez el? -
Talala
senior tag
Sziasztok! Van egy panasonic 50ds630e TV-m. Vennék hozzá ps4 prot/slimet még nem döntöttem. Használja valaki vagy van tapasztalata ezzel a tv+konzol párossal?
-
kovadika
őstag
Sziasztok
Azokat kérdezném akiknek Panasonic TX-65EX780E készülékjük van. Mennyire vészes a bevilágítás? Sülyra tényleg megvan a 40kg? Ki mennyire van megelégedve vele?1-2 vélemény róla? -
sz_lali
újonc
Sziasztok,
TX-40EX700E divx / xvid videot le tud játszani?
A specifikációban nem látom csak a mpeg4 avc-t, asp-t nem.
üdv.
Lajcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest