Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Hali
CS510e megbirkózik a feliratos mkv-vel? Köszi
-
blakey
titán
válasz
szigpet1982 #3597 üzenetére
-
szigpet1982
csendes tag
A 3D-s tv-nél mit értetek áthalláson, vagyis mit jelent?
Bocsi a fogykós kérdésért.Amúgy a 620 van olyan jó mint a 630 (persze a 3d kivételével)? Arra gondolok hogy bevilágítás és felhősödés szempontjából melyik a jobb vagy tök mindegy, mert lutri?
-
Gtaati
őstag
Helló!
Visszaállítottam a tv-t gyári alap beállításra és ezt követően magyar nyelvet választottam és országnak Németországot és ezt követően megjelent az appok között a Netflix és működik is. Így már egyetlen probléma maradt csak h hol és hogyan tudok regisztrálni h be tudjak a viéra marketbe lépni?
Köszönöm!
-
asanotadanob
tag
válasz
gameresboy #3593 üzenetére
Mivel játszod le a filmeket? Be van benne állítva a kadenciahelyes lejátszás? Mit ír a TV, ha lejátszás közben nyomsz egy "I" (info) gombot, hány Hz-n megy a lejátszás?
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Panasonic TX-P42G10E ([link]) TV, ami lecserélésre került egy TX-50CS630E típusú készülékre.
A korábbi és a mostani TV is össze volt/van kötve a számítógéppel.
Az új TV-nél gépről történő film lejátszása közben szaggatás figyelhető meg, míg a réginél nem volt.
A gép konfigja ugyanaz, nem változott semmi.
Valakinek valami ötlete? Valami beállítás? Mit érdemes megnézni?Üdv,
GBoy -
oszy
veterán
válasz
hegegabi80 #3582 üzenetére
Most a Philipsre is annyit adnak ezért is nehezebb a döntés
Meg ugye kár, hogy a szemüvegek drágák. Igaz azt nem hiszem, hogy sűrűn használnám, de azért csak kipróbálnám. Már természetfilm érdekes lehet úgy.
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Olyanban szeretnek segitseget kerni h a csaladban van egy 42st60e plazma tv(tudom ez led es lcd topik, de nem tudom mashol panasonic temaban a kerdesemet feltenni), mely rendelkezik smart viera okos funkcioval. A problemam az h 2016.01.01-tol nalunk is elerheto a Netflix es ezt az alkalmazast szeretnenk hasznalni, de az appok kozot nem talalhato meg a Netflix. Magaban a smart reszben nem talalunk app. keresot sem, igy nem tudunk rakeresni sem. Gondoltunk arra h biztos a smart viera marketben elerheto es itt jott a kovetkezo problemank, itt a tv email es jelszot ker a market belepesehez, de ehhez regisztralni kellene, de se tv-n sem a panasonic oldalakon nem talalunk erre lehetoseget.....
Koszonom!!
-
Denyiro
tag
40"-os képátlóban keresgélek szüleimnek a régi, hagyományos televízió kiváltására egy korrekt LCD televíziót. Mivel sokan jó véleménnyel voltak a Panasonicról ezért gondoltam maradok ezen a vonalon. A legfontosabb, hogy nem kell 3D és okos funkció sem, viszont a képe legyen szép még gyengébb forrás esetén is és azért az ára elfogadható legyen viszonylag és az 5 év garancia sem lenne egy mellékes szempont. Nem tudom ezen kívánságok testet ölthetnek-e egy típuson belül de azért bizakodó vagyok.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mit jelent pontosan a 100hz bmr? Kamu 60hz?
Olyan mint samsungnal a 200pqi? -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
AS600E adott
windowson SMB megosztas bekapcsolva (W10)miert nem latja tok sokszor a tv az SMB-n megosztott tartalmakat? mit kellene bellitani meg?
sokszor csak reboot utan latszodik... eleg zavaro
lanon van a tv a routerre csatlakozva
elore is koszi -
hegegabi80
addikt
Hali!
Nekem pont ez a pana van, és én eddig meg vagyok vele elégedve. Bár nekem még ez az első LED tv-m, hagyományos képcsöves tévét váltott.
3D-t még nem tudtam kipróbálni, mert gyárilag nincs hozzá szemüveg.
Jah és nem utolsó sorban most 5 év gari van rá.Wifin egész jól lehet netezni rajta, meg hd-s youtube tartalmat nézni.
-
Dave567
addikt
válasz
asanotadanob #3571 üzenetére
Hát sajnálom a dolgot, tényleg drágák a Pana szemüvegek, ha tudsz feltétlenül kérj kölcsön valakitől.
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Ezt a két tv-t néztem ki. Viszont nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg. Lehetőségem nincs kipróbálni.
Panasonic TX-40CS630E
Philips 40PFH6510/88Tudtok mondani véleményt a Panasonic-ról? Akinek van ilyen esetleg...
Köszi!
-
bigdady
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek. Nfs megosztásom van. Kiprobalnam a pana st60-ammal de az meg dlna-t keresne mindenáron. Vagy nem tudom hol kéne keresnem?
Most st60 wifin kapcsolodik a halozatra es a routerre van kotve a synology nas es egy mede8er300 is lanon. St60 meg hdmin log a mede8er-en. Szoval tv most is wifin van de dlna-t akar... Az uj tv csak wifin mehetne mert messze van lannak vagy hdmi-nek. -
asanotadanob
tag
válasz
bigdady #3570 üzenetére
Ezt a típust nem ismerem, de a panák általában látják a win megosztásokat, bár egy kicsit furán listázzák ki. Inkább a wifin történő HD lejátszás a necces. Általában megy, de nem egy stabil megoldás, jellerősségtől függően beszaggathat. A feliratot is lejátsza nálam a beépített lejátszó.
Megelőztek...
-
blakey
titán
válasz
bigdady #3570 üzenetére
Ha a NAS-on fut egy UMS (Universal Media Server) akkor többnbyire minden fájlt le fog játszani. A konkrét készülékkel nincs tapasztalatom, de másik Pana tv-vel és BD-lejátszóval igen, azok SMB-n is látják a fájlokat és le is játszák. Biztos lesz olyan tartalom amit nem fog vinni, de UMS-sel többnyire minden menni fog.
-
dokee78
félisten
TX-40CS630E vagy TX-40CS620E tulajok.
A TV youtube alkalmazása jól működik vagy vannak bugok? -
blakey
titán
válasz
asanotadanob #3573 üzenetére
A szemüveg cseréje valószínűleg nem fogja megoldani. Nekem AS640-em van és ott olyan minimális az áthallás, hogy írhatnám azt is, hogy nincs, Samsung szemüveget használok. Ha van lehetőséged akkor kérj kölcsön egy gyári szemüveget, hogy megbizonyosodj afelöl, hogy megéri-e vagy sem.
-
blakey
titán
válasz
asanotadanob #3571 üzenetére
Az nem jó ha van áthallás. Külső lejátszóval vagy belsővel?
-
asanotadanob
tag
válasz
Picur123 #3566 üzenetére
Tesztet nem futtatok, mert ha szabad szemmel nem vettem észre, akkor nem is akarok tudni róla.
A kalibráltatáson én is gondolkozom, ha van valaki Szegeden, aki ilyennel foglalkozik, az szóljon
Ahogy már leírtam, TrueHome módban egyelőre mindent hagytam alapon, csak bekapcsoltam az 1080p pure directet és levettem a maradék képjavítót, amit az előző nem. Így hasonlít legjobban a plazmára a képe.Dave567
Nálam minden 3D forrás crosstalkos sajnos. Még a pana szemüvegben bízok, de egyelőre nem ruházok be rá. -
bigdady
nagyúr
Hali
Szeretnek minel olcsobban egy tv-t (pl 80 cm hd ready) ami le tudná játszani az akár feliratos mkv filmeket a routeremre dugott synology nas-ról, kábel nélkül. Van ilyen?
32CS510E tudná? Köszi -
Dave567
addikt
válasz
asanotadanob #3564 üzenetére
Nekem is volt ilyennel problémám, de a crosstalkra gondoltam, melyiknél jelentkezik, mert nekem a felezettnél fordult elő.
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdés,hátha tudtok segíteni nekem.
Wi-Fi-n keresztül a Tv-n tudok netezni, Youtube-ozni,4 K filmeket megnézni és remekül teszi dolgát mindenben. IP server-en keresztül fogom az Astra műhold csatornáit HD-ban ès 5 adót UHD-ban.Amikor a telefonról vagyok DLNA-n csatlakoztatva vagy különböző appokon keresztül csatlakozva tudok a Tv-n filmeket,képeket lejátszani... De... Most jön a DE..a filmek átjátszása szaggat nem is beszélve, hogy a 4 K filmeket alig tolja át...ugye ez nem Tv hiba? -
Picur123
csendes tag
válasz
asanotadanob #3562 üzenetére
Szia,
én is pont ilyet vettem! Tegnap üzemeltem be és brutálisan jó a képminőség fekete/fehér kontraszt az valami eszméletlen! De mintha én is észre vettem volna, hogy a jobb felső sarokban egy picit átüt a világítás...de hát ez van, várok vele legalább egy hónapot aztán ha rosszabb lesz majd visszaküldöm. Regisztráltam, így már 5 év gari van rá.
Engem az érdekelne, hogy ilyenkor érdemes lefuttatni valamilyen tesztet a TV-n, hogy ha van pixelhiba, azt észrevegyem? Szerinted érdemes kalibráltatni a TV-t? Megírnád a pontos beállításokat a képminőségre amiket te használsz? -
KILENC-S
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem több 3D-s Half-OU Blue Ray-s filmet is de mindegyik leáll miután elkezdem lejátszani,olyannyira hogy a TV is kikapcsol. A másik fajta SBS-es 3D filmekkel semmi baj. Tudom ezek nem tekinthetők igazi 3D filmeknek,de bosszanto hogy mi lehet a hiba. Panasonic 3D 4K TV-m van,Samsung külső HDD-ről játszom le a filmeket...mi lehet a gond tudnátok tanácsot adni ?
Köszi előre is !
-
-
Dave567
addikt
válasz
asanotadanob #3562 üzenetére
Korrekt beszámoló.
Azt megkérdezhetem, hogy milyen 3d-s anyaggal etetted?
-
asanotadanob
tag
TX-50CS630E tapasztalatok (kb. 1 hónap után)
Pana plazmát cseréltem erre, vegyesek a tapasztalataim. Döntő többségben HTPC-ről nézek filmeket, így csak erről a részről tudok beszámolni. Én a képbeállításokhoz nem nyúltam, viszont levettem minden képjavítót, beállítottam az 1080p pure directet, ami végképp lekapcsol minden képjavítást és TrueCinemára állítottam a módot. Így nagyon szép a kép, vannak olyan "wtf ez gyönyörű" pillanatok, amit bevallom a plazmával nem éltem át, de nagyon kényes a forrás minőségére. Jobban kijönnek a xar forrás hibái, mint a plazmánál, ami valahogy jobban összemosta. Itt vissza kell állnom az érintetlen forrásokra.
Felhősödés, bevilágítás: mindkettő jelen van, bár a felhősödést sikerült minimálisra csökkentenem egy barbár módszerrel, amit természetesen mindenki csak saját felelősségre használjon, mert sérülhet a tv. Nálam működött. LINK
Ami zavar, hogy gyors mozgásoknál, homogén háttéren két csíkban függöleges bevilágítás tapasztalható. Nyilván csak addig, amíg a jelenet tart (1-2 másodperc), de nem lehet nem észrevenni.
Fentiek miatt lamentálok, hogy visszaküldjem (60 napos MM visszaváráslási gari), de nem igazán van más alternatíva ebben az árkategóriában. Volt nálam egy Sony is, ami ugyanezekkel a hibákkal küzdött, csak még spontán újra is indut néha, és 60k-val drágább jelenleg. Annak idején a plazma is kompromisszumos volt, mert nagyon világos szobában volt használva, így nappal szinte semmi nem látszott belőle, de azt megszoktam, illetve csak este használtam filmnézésre. Azóta van gyerek, tehát néha be kell kapcsolnom nappal is a készüléket. Nyilván ebben ez a készülék jobb. Meg hát az 5 év gari sokat nyom a latban.
Ja, 3d-nél sötét hátterek esetén crosstalk tapasztalható, de ezt megszoktam, illetve nem nézek annyi 3d-s anyagot.
Összefoglalva: Jó kis készülék, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, ellenben most nem tatlálok alternatívát. -
törölt tag
válasz
hayabusa4 #3559 üzenetére
Tapasztalatokról én is szívesen olvasnék itt. Ha jól tudom, ez a MM-os verziója a Panasonic TX-50CX700E -nek. Szerintem jó választás lehet a kategóriájában, itt találsz róla teszteket. Hivatalos forgalmazóknál 5 év garancia jár a tévére, mint az MM, vagy a Panashop.
-
hayabusa4
csendes tag
Upps.Most látom , hogy elírtam típust.Szóval van valakinek tapasztalata TX-50CXM710 készülékkel kapcsolatban.Köszönöm.
-
yvsmad
őstag
-
damo
csendes tag
válasz
szigpet1982 #3551 üzenetére
Igen
-
blakey
titán
Akkor lesz elérhető amikor s Panasonic elérhetővé teszi. Elvben nem kell hozzá frissítés csak a tiltást kell feloldani a Pana részéről, ha német régióra állítod akkor máris van Netflixed, pl. A többi gyártó már elérhetővé tette, nem kellett frissíteni, csak úgy megjelent.
-
kezo0
addikt
Sziasztok,
van itt olyan, akinek bármilyen 2014-es Panasonic tévén elérhető a Netflix app?
Nekem egy AX800-as van, találtam is egy csomó külföldi cikket arról, hogy ezen a modellen eleinte nem volt megoldott a 4K stream a Netflix app-ban, de már kijött egy frissítés, amivel működik ez is. Vannak is leírások, hogyan élesítsük a Netflixet a Panasonic tévéken (mind a Netflix, mind a Panasonic oldaláról, néhol konkrétan felsorolva ezt a modellt is), de nálam nincs ilyen app a tévén, és az App Marketen sem található. Akkor ez a Kelet-Európában forgalomba hozott modellekre nem érvényes? Vagy van olyan, akinek a Pana tévéjén itt, Magyarországon ez elérhető?
Szívesen kipróbálnám, mert bár sok fanyalgást olvastam róla, de szeretnék a saját tapasztalatom alapján véleményt alkotni. Különösen a 4K stream minőségére lennék kíváncsi.(Gondoltam, inkább itt kérdezem meg, mert a Netflix-es topikban a szinkronról meg a feliratokról folyik ádáz vita, ez meg mégiscsak egy Panasonic-specifikus kérdés...)
-
hayabusa4
csendes tag
Sziasztok.Tud valaki vélemény mondani erről a típusról
ANASONIC TX-49CX750E
Köszönöm. -
szigpet1982
csendes tag
Működik már az 5 éves gari regisztráció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest