Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Visszaállítottam a tv-t gyári alap beállításra és ezt követően magyar nyelvet választottam és országnak Németországot és ezt követően megjelent az appok között a Netflix és működik is. Így már egyetlen probléma maradt csak h hol és hogyan tudok regisztrálni h be tudjak a viéra marketbe lépni?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Olyanban szeretnek segitseget kerni h a csaladban van egy 42st60e plazma tv(tudom ez led es lcd topik, de nem tudom mashol panasonic temaban a kerdesemet feltenni), mely rendelkezik smart viera okos funkcioval. A problemam az h 2016.01.01-tol nalunk is elerheto a Netflix es ezt az alkalmazast szeretnenk hasznalni, de az appok kozot nem talalhato meg a Netflix. Magaban a smart reszben nem talalunk app. keresot sem, igy nem tudunk rakeresni sem. Gondoltunk arra h biztos a smart viera marketben elerheto es itt jott a kovetkezo problemank, itt a tv email es jelszot ker a market belepesehez, de ehhez regisztralni kellene, de se tv-n sem a panasonic oldalakon nem talalunk erre lehetoseget.....
Koszonom!!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék igaz h plazma panáról van szó (42ST60), de gondolom ugyanaz a médialejátszó-dlna van rajta mint a led típusoknál. A problémám kérdésem az lenne, hogy a számítógépre feltettem a médiaszervert megadtam a fileokat és eztán a tv látta a médiaszervert és a mappákat illetve magát filmeket de nem tudja lejátszani, de ha külső vinyóról nyitom meg ott lejátsza. Mivel lehet a gond, miért nem tudja lejátszani a tv médiaszerveren keresztül az mkv fileokat? Firmware a legújabb elérhető van fent a tv-n.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest