Új hozzászólás Aktív témák
-
MagicT
csendes tag
válasz
Dave567 #3540 üzenetére
Hmmm... igenén is így olvasgatom, hogy mindenhol van felhősödés :/
megmondom őszintén kb. 6 éve váltottam crt-ről plazmára.. a plazma mai napig szuperál - imádom a képét! (samsung model - nagyképernyő)
Most albérletben vagyok ideakartam egy kisebb / olcsóbb lcd modell-t, amire black friday -kor lecsaptam, egy samu uhd , ívelt volt.. 269 helyett 179-ért jónak tűnt.. gondoltam időálló lesz legalább..
De nagyon felhős volt, a bal alsó sarka, nem tudtam nyugodtan / élvezettel filmet nézni rajta...
És gondoltam ha csere, akkor a 4k és ív helyett legyen egyel nagyobb méret (50), így esett a pana-ra a választás, azt tudtam az MM online -al megbeszélni...
A felhős samu:
bal sarok:
Hát kiváncsian várom a Pana -t.. nyomok egy pixel meg felhősödés tesztet rajta .. meg megnézem majd este sötétben mit mutat... Elvileg hétvége / jövőhét elején kellene hogy ideérjen.. Tegnap vitte vissza az MM a samu-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ivqkzy-: Eddig
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged