Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell asztali gépek
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
MagicT
csendes tag
válasz
Dave567 #3540 üzenetére
Hmmm... igenén is így olvasgatom, hogy mindenhol van felhősödés :/
megmondom őszintén kb. 6 éve váltottam crt-ről plazmára.. a plazma mai napig szuperál - imádom a képét! (samsung model - nagyképernyő)
Most albérletben vagyok ideakartam egy kisebb / olcsóbb lcd modell-t, amire black friday -kor lecsaptam, egy samu uhd , ívelt volt.. 269 helyett 179-ért jónak tűnt.. gondoltam időálló lesz legalább..
De nagyon felhős volt, a bal alsó sarka, nem tudtam nyugodtan / élvezettel filmet nézni rajta...
És gondoltam ha csere, akkor a 4k és ív helyett legyen egyel nagyobb méret (50), így esett a pana-ra a választás, azt tudtam az MM online -al megbeszélni...
A felhős samu:
bal sarok:
Hát kiváncsian várom a Pana -t.. nyomok egy pixel meg felhősödés tesztet rajta .. meg megnézem majd este sötétben mit mutat... Elvileg hétvége / jövőhét elején kellene hogy ideérjen.. Tegnap vitte vissza az MM a samu-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest