Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Csabeeweb
üzenetére
Érdekes hogy pont a lényeges részét hagytad ki a példámnak, a lényegtelenebbet(amit már mondtad hogy megcsináltad), azt meg kiemelted. Akkor kipótolom a lényeg idézésével :
''...Ezek közül a CPU External Frequency pontra mentem a lefelé-nyíllal, és amikor a kijelölés ezen a soron volt, akkor megpróbáltam a számbillentyűkkel beírni a 200 helyett hogy 215. Mivel nem történt semmi, ezért megpróbáltam a + és a - billentyűkkel is változtatni,...'' Na ezt a részét meséld el hogy is csináltad! Minthogy a belinkelt képen bekarikáztam a biosodban a +- billentyűkkel tudsz állítani felfelé vagy lefelé értékeket(vagy a biosod hazudik?)
Ha véletlenül mégis sikerül átállítani a procifrekvenciát, akkor addig érdemes húzni, amíg túl nem melegszik(kb 65°C) Kísérletezz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest