Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
thg
csendes tag
Végre sikerült nekem is
A 2*512MB kittel alapfeszen úgy néz ki, hogy stabil a rendszer 3.8GHz-en (253 FSB). A CPU feszt 1.4-re állítottam, Intel szerint ez neki még alapfesz. A memtest szerint a 2*1GB kit egyik tagja nem 100%-os, viszont így egyedül a másikat sem tudtam húzni alapfeszen. Mi lehet ennek az oka, az, hogy ez a másik is már haldoklik vagy a kétoldalas RAM-ok nem annyira tuningolhatóak? A 2*512 kit tagjai egyoldalasak. A gépem 24/7 megy, ha tovább szeretném húzni feszemeléssel mik lennének azok a CPU és RAM fesz értékek amik mellett ez így biztonságosan mehetne tovább is 24/7? Másrészt kevés lesz nekem ez a giga RAM kellene legalább még egy. Mit javasoltok, hogy vegyek bele még egy hasonló Kingston 2*512MB kitet vagy az egész helyett jobb lenne egy GEIL 2*1GB kit (2.5-3-3-6)? Persze gondolom ezek a gigás GEIL RAM-ok is kétoldalasak, nem fognak-e ezek is úgy makacskodni mit a gigás Kingston-ok?
Az is még egy érdekes kérdés, hogy mitől ment tönkre az a gigás RAM, attól, hogy 2.85V-on húztam vagy az nem annyira valószínű és már egy ideje ilyen volt? Köszi a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Arc Raiders
- Le Mans Ultimate
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Battlefield 6
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- További aktív témák...
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Intel I7-5960X
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 2*512MB kittel alapfeszen úgy néz ki, hogy stabil a rendszer 3.8GHz-en (253 FSB). A CPU feszt 1.4-re állítottam, Intel szerint ez neki még alapfesz. A memtest szerint a 2*1GB kit egyik tagja nem 100%-os, viszont így egyedül a másikat sem tudtam húzni alapfeszen. Mi lehet ennek az oka, az, hogy ez a másik is már haldoklik vagy a kétoldalas RAM-ok nem annyira tuningolhatóak? A 2*512 kit tagjai egyoldalasak. A gépem 24/7 megy, ha tovább szeretném húzni feszemeléssel mik lennének azok a CPU és RAM fesz értékek amik mellett ez így biztonságosan mehetne tovább is 24/7? Másrészt kevés lesz nekem ez a giga RAM kellene legalább még egy. Mit javasoltok, hogy vegyek bele még egy hasonló Kingston 2*512MB kitet vagy az egész helyett jobb lenne egy GEIL 2*1GB kit (2.5-3-3-6)? Persze gondolom ezek a gigás GEIL RAM-ok is kétoldalasak, nem fognak-e ezek is úgy makacskodni mit a gigás Kingston-ok?