Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
sziasztok,
remélem nem fogjátok leharapni a fejem, de egykét kezdő kérdésem lenne.
az a helyzet h szeretném ugye tuningolni a procimat (intel p4 2,6 ghz northwood maggal, 478as socket.. najó itt egy cpu-z adat: http://kepfeltoltes.hu/view/070905/cpup4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ) és nem tudom h mivel gyári hűtő van rajta, merjem-e húzni, a feszültséget nem szeretném emelni pont emiatt, de nem tudom hogy így mekkorát lehet kihozni belőle.. elvileg 3,6ig kilehet nem? azt sem tudom, hogy hozna e ez nekem érdembeli teljesítmény emelkedést, mind játékok terén, mind rendszerműveletek terén..
egyébként egy gigabyte 8ipe1000 alaplapom van és ugye agp-s videókártya (sapphire 9200se 128). ti tapasztaltak vagytok, ezért kérem a helpet. előre is köszönöm ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi