Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz mhif #3327 üzenetére

Majd jön mycso és elmagyarázza a szakmai dolgokat, én pusztán a saját tapasztalataimat osztanám meg veled. Sokáig én is ragaszkodtam az AGP és a DDR1-es platformhoz, de mindig jobb gépet akartam. Ezért vettem 3 Gainward videokártyát, ebből kettő 7800+ Golden Sample volt 512MB-os AGP-s, majd jött egy radeon 1950pro, szintén AGP-s és ehhez persze 775-ös foglalatú lapok és procik. Végül vettem egy pentiumD 945-öt és kiválasztottam az Asus P5P800 SE lapot, mivel az AGP-sek közül és a 865-ös platformok közül ez tudja egyedül (kivéve néhány Asrockot, de ott ugye no tuning) a dupla magos processzorokat kezelni.

De sajna eljárt felette az idő. Nyöszörögtek, zizegtek az áramkörök, a tekercsek a processzor foglalata körül és végül elfüstölt az alaplap, nem bírta a gyűrődést. Ha van pénzed, én inkább az első processzorra szavazok. Látom, nem akarsz DDR2-es PCI-E-es alaplapot, gondolom a videokártyád is AGP-s, mint nekem. Én egy csomót költöttem az AGP-s rendszerre és végül mégis át kellett állnom.

na elég az eszmefuttatásból.

-2MB szerintem némi előnyt jelent, kérdés persze az, milyen 865-ös alaplapot tudnál szerezni hozzá, mert az Asrock nem a legjobb választás, persze ha nem akarsz tuningolni, akkor jó lehet.

Új hozzászólás Aktív témák