- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Majd jön mycso és elmagyarázza a szakmai dolgokat, én pusztán a saját tapasztalataimat osztanám meg veled. Sokáig én is ragaszkodtam az AGP és a DDR1-es platformhoz, de mindig jobb gépet akartam. Ezért vettem 3 Gainward videokártyát, ebből kettő 7800+ Golden Sample volt 512MB-os AGP-s, majd jött egy radeon 1950pro, szintén AGP-s és ehhez persze 775-ös foglalatú lapok és procik. Végül vettem egy pentiumD 945-öt és kiválasztottam az Asus P5P800 SE lapot, mivel az AGP-sek közül és a 865-ös platformok közül ez tudja egyedül (kivéve néhány Asrockot, de ott ugye no tuning) a dupla magos processzorokat kezelni.
De sajna eljárt felette az idő. Nyöszörögtek, zizegtek az áramkörök, a tekercsek a processzor foglalata körül és végül elfüstölt az alaplap, nem bírta a gyűrődést. Ha van pénzed, én inkább az első processzorra szavazok. Látom, nem akarsz DDR2-es PCI-E-es alaplapot, gondolom a videokártyád is AGP-s, mint nekem. Én egy csomót költöttem az AGP-s rendszerre és végül mégis át kellett állnom.
na elég az eszmefuttatásból.
-2MB szerintem némi előnyt jelent, kérdés persze az, milyen 865-ös alaplapot tudnál szerezni hozzá, mert az Asrock nem a legjobb választás, persze ha nem akarsz tuningolni, akkor jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest