Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4czy
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az alap intel hűtő fordulatszámát lehet-e vhogy szabályozni. (Szoftveresen) , mert próbálgattam , de semmivel nem jött össze. Rátettem egy 800Ft-s fordulatszám szabályzós (lehető legegyszerűbb szerkezet), de azzal meg folyton pittyegett.
Anyagilag most nem vagyok eleresztve (ráadásul VGA-ra gyűjtök), úgyhogy nem szeretnék venni se új hűtőt, se extra drága hűtőszabályzót.
A gond lényege, hogy mostanában 1200-1800 körüli fordulaton forog a hűtő (hőfoktól függetlenül) . Szerencsére a gépház jól be van hűtve (2 12cm-s + 1 8cm , ez nem sok, de jó elhelyezésben vannak + a gépház egy aerocool aeroengine) és így ha alapjáraton megy a proci akkor nemigazán megy 60-65°C fölé, nagyobb terhelés mellet sem. De ha 3.4-re teszem akkor már 75-80°C-s ami azért már nem olyan kellemes hőmérséklet, de néha meg jól jön a + erő. Régebben nem is volt gond, mert ilyenkor felpörgött a hűtő és meg se konnyant a gépnek, volt már 3.8-n is a proci úgy, hogy 1 12cm-s hűtővel kevesebb volt (igaz nem terheltem, de alapjáraton 60-63°C-t tartott 3.8-n, alap hűtővel!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- VPN topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest