Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Match
tag
most a pu-n egy gigabyte 3d rocket pro cooler van ami 4200rpm-en zakatol,a azba van 5 db 160mm-es fan ami szinten fullon zakatol 2500rpm,es a vgan van egy gyari intel cooler,a ramokon van borda+ egy 80mm-es fan rajtuk,tehat van hang rendesen de engem ez nem erdekel,hosszutavon soha semmit nem hasznalok haver
,5 ho a max,cserelem olyan helyen dolgozom hogy van lehetosegem ra,egyik legjobb 3.2ghz-es 775-os procim ez,sok volt a kezembe,de mind voltolni kellett oket hogy menjenek 4.0ghz-en,biztos vanak jobbak is de nekem ilyen a szerencsem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,5 ho a max,cserelem olyan helyen dolgozom hogy van lehetosegem ra,egyik legjobb 3.2ghz-es 775-os procim ez,sok volt a kezembe,de mind voltolni kellett oket hogy menjenek 4.0ghz-en,biztos vanak jobbak is de nekem ilyen a szerencsem