Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmiki
csendes tag
Kösz a segítséget. A cpu-z azt írja a steppingre hogy 3
ezt akartad tudni? Ma próbálgattam reggel. 220FSB 1.4V a procinak ugy hogy le van véve a ház oldala úgy kb 56-57 fok dvd shrinkel-es közben analizálás és encode. Szoval szerintem meghajtottam. Mivel lehet még meghajtani a procit? Akkor a rosszaabbik fele a reggelnek: 225FSB 1.4V kékhalál. 225FSB 1.4125V win halál kov. win javitas. Most olyat probálok, hogy az alaplap is tud húzni gigabyte 1000L szóval ha úgy érzi húz 10% -ot igy az FSB 220 a ram 440 Mhz lesz kiváncsi vagyok az eredményre. A procinak mennyi feszt kellene adnom mert a bios alapba a 2.8 prescottnak 1.3875V-ot ad. Elég ez neki? A 478-as tokozás miatt azt hiszem ez is a melegedős fajta a 775-ös nem melegszik elvileg ennyire. A te ventid mennyit forog az enyém max 1900-at. Lehet ere nagyobb teljesítményű ventit kapni szerelni mert a sima 8 cm venti nem megy rá. kb 7cm venti kelene de honnan?

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ezt akartad tudni? Ma próbálgattam reggel. 220FSB 1.4V a procinak ugy hogy le van véve a ház oldala úgy kb 56-57 fok dvd shrinkel-es közben analizálás és encode. Szoval szerintem meghajtottam. Mivel lehet még meghajtani a procit? Akkor a rosszaabbik fele a reggelnek: 225FSB 1.4V kékhalál. 225FSB 1.4125V win halál kov. win javitas. Most olyat probálok, hogy az alaplap is tud húzni gigabyte 1000L szóval ha úgy érzi húz 10% -ot igy az FSB 220 a ram 440 Mhz lesz kiváncsi vagyok az eredményre. A procinak mennyi feszt kellene adnom mert a bios alapba a 2.8 prescottnak 1.3875V-ot ad. Elég ez neki? A 478-as tokozás miatt azt hiszem ez is a melegedős fajta a 775-ös nem melegszik elvileg ennyire. A te ventid mennyit forog az enyém max 1900-at. Lehet ere nagyobb teljesítményű ventit kapni szerelni mert a sima 8 cm venti nem megy rá. kb 7cm venti kelene de honnan?