Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
jerry311 #66751 üzenetére
"Igaz, ez kb. annyira melós mint minden eszköznek fix IP-t adni."
Ahogy írtam a helyzetet (fejlesztés alatt van a software, a hálózati kezelő része is), jelen esetben ez még elég melós, merthogy le kéne programozni.
Főleg hogy azt a részét annó nem is én csináltam, össze kell egyeztetnem az ismerőssel hogy együtt átnézzük a kódját, vagy ha még belefér neki akkor ennyit upgrade-eljünk még rajta.
De, igazából belegondolva ezekkel nem lesz olyan nagy gond. Csak hát melós. Mindegyik Pico-W panelt egyesével kell felcsatlakoztatni. Kiírni mindig a MAC-et, és ahhoz beállítani a routerben a fix IP-t.
Btw jó lenne majd ide is egy Mikrotik router, na meg hogy megtanuljam kezelni terminálból.
Amúgy van is egy Mikrotik ami annó ide lett véve, csak hát közben elkezdtem másra felhasználni...
Na de a kérdés, hogy mi van ha a másik router válaszol neki előbb a DHCP kérésre ?
Állítsak be rajta valami blacklist-et (ha lehet) ?
Vagy oda is írjam be ugyanazt a MAC-IP kiosztási táblát, mégegyszer ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest