Új hozzászólás Aktív témák
-
gypiero
tag
válasz
Gubek-Einste #37115 üzenetére
Itthon 1000 megabites internet van, és csak az IPTV-hez lett behúzva UTP, minden mást wifi szolgál ki, azonban a Telekom által adott router csak 60-70megabitet tud leadni vezeték nélkül. Az Általad belinkelt leíráshoz hasonlóan már összekötöttem Telekom által adott Huawei routert és a saját, Asus routerem, viszont sehol sem találtam erre vonatkozóan leírást, hogy hogy adhatnék internetet az Asus routernek. A WAN portos összekötés sajnos nem jó, mert az Asus WAN portja csak 100 megabitre képes, a LAN port viszont 300-ra.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- OLED TV topic
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Házimozi haladó szinten
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest