Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Na, ma kaptam egy jelszó reset-es emailt, természetesen nem én kértem, plusz a levél érkezésekor otthon sem voltam.
Elsőre csak ennyi tűnt fel, aztán megláttam, hogy a levélben nem is azon a nickneven szólítanak, mint amit használok, hanem egy hasonlót, de van benne pár karakter eltérés.Ekkor aztán megnéztem, majd rákerestem az email címre, és beigazolódott, amire gondoltam, egy adathalász címről jött, ráadásul egy 2012-es témában is írtak már róla.
A mellékelt linkre természetesen nem kattintottam, nem ma jöttem le a falvédőről.
Amúgy is be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, de a biztonság kedvéért azért megváltoztattam a jelszavamat.
!!!Szóval aki az EA@e.ea.com címről kap levelet, az semmiképpen se kattintson a benne lévő linkre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A17 mobiltelefon
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest