Hirdetés
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Na, ma kaptam egy jelszó reset-es emailt, természetesen nem én kértem, plusz a levél érkezésekor otthon sem voltam.
Elsőre csak ennyi tűnt fel, aztán megláttam, hogy a levélben nem is azon a nickneven szólítanak, mint amit használok, hanem egy hasonlót, de van benne pár karakter eltérés.Ekkor aztán megnéztem, majd rákerestem az email címre, és beigazolódott, amire gondoltam, egy adathalász címről jött, ráadásul egy 2012-es témában is írtak már róla.
A mellékelt linkre természetesen nem kattintottam, nem ma jöttem le a falvédőről.
Amúgy is be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, de a biztonság kedvéért azért megváltoztattam a jelszavamat.
!!!Szóval aki az EA@e.ea.com címről kap levelet, az semmiképpen se kattintson a benne lévő linkre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest