-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
titko
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Köszi, megoldódott. Fatális hiba volt, mivel én regisztráltam, más email címet adtam meg. Volt egy frissítés, és elfelejtette a felhasználónevet. Így rossz fiókban kerestük. A megoldást az ügyfélszolgálat segítségével sikerült megtalálni, így öröm és boldogság, megvan a játék.

-
titko
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a tudatlanságomért. 12 éves fiamnak próbálok segíteni. Itt a ph-n vettünk egy BF 3 limited edition kódot. Semmi gond nem volt , szépen lejött a játék, és játszott vele. Egy ideje szólt a fiam, hogy nem tud játszani, mert nincs meg a játék. Ma volt egy kis időm,megnéztem. A letöltött játékai között nincs. A gépen megtaláltam, ahová instalálta. Onnan elindítva azt írja ki, hogy aktiválás szükséges, a vett kód beírása után viszont az az üzenet, hogy a kód már felhasznált.
Mi lehet a probléma, merre induljak? Nem vagyok jártas az Originen, ezért kérem a szakértők segítségét
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest