Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsiii1992
tag
Üdv, tudnátok segíteni?
Nem értem mi lett az originnel, de nem tudok belépni csak offline módban; már 3 napja. Van erre valami megoldás?
1 hete lett újratéve a gép, ment is minden, aztán egyik napról a másikra csinálja ezt, már a nod32-t is leszedtem+origin újratéve, de most se jó

A választ előre is köszi.szerk.: látom másnak is van problémája vele, akkor lehet nem nálunk van a gond?
-
ScomComputer
veterán
Nos annyi kiderült, hogy az Origin szarakodik,már másoknak is van ilyen hiba:
Video a hibáról!Ezek az idióták nem tudnak rá megoldást,viszont a felhasználók talán igen:
Fórum
-
ScomComputer
veterán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Persze próbáltam, és rendben elküldték,már próbáltam mindenhogyan de nem jó sem hibát semmit nem ír..

Az origin szarakodik az biztos...
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Próbáltad lekérni email címre?
-
genndy
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Próbáld ezt:
http://www.origin.com/hu/download -
nepszter1
addikt
Sziasztok ,

ilyen problémám van , a link pedig be se jön ötletek ?
-
lowzor
veterán
Köszi mindkettőtöknek

-
Taposo
aktív tag
Hát a biztonsági kérdésedre a választ semmiképp nem tudod újból lekérni, ebben az esetben irnod/hivnod kell a supportnak hogy mi a problémád, és majd ők felajánlhassák egy linken keresztül hogy megváltoztasd a biz. kérdésre megadott jelszód, természetesen valamilyen formában bizonyitanod kell majd hogy ez a te accod, de ők erre majd pontosan kitérnek hogy milyen infókra is van szükségük.
kovy29: jah igen köszi már irtam nekik

-
lowzor
veterán
Nos srácok, olyankor mit lehet tenni, ha nem tudom az Origin biztonsági kérdésre a választ (valami kriksz krakszot adtam meg regisztrációkor), de meg szeretném változtatni a nevem Origin-en?
-
Taposo
aktív tag
Sziasztok ma bejelentkeztem a Origin-be és a már rég végigjátszott Dead Space 3 játékom halványan a hátérben és azt irja ki hogy még nem jelent meg, más nem tapasztalj ilyet ?
-
Mardel
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak azt, hogy ne induljon a windows indításakor.
Ez a funkció pár éve hiányzik belőle, és nem akarják belerakni, pedig csak pár sor. -
Bjørgersson
félisten
Be lehet valahogy állítani, hogy ki méretben induljon? Nem találom.
-
dejaris
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Orbitalis user error
Az origint inditottam administratorkent, nem pedig a jatekot. -
dejaris
addikt
Ma letoltottem a bad company 2-t. El akartam kezdeni jatszani, de vinnyogot, hogy updateelni kell (miert nem volt kepes egybol updatelt verziot letolteni
). Oke. Hibauzenet fogad: administrator kell, hogy legyek, ker, hogy administratorkent lepjek be. Direkt megneztem: administrator vagyok. Vajon hol lehet a hiba? -
fulton
addikt
hm úgy oldottam meg hogy leszedtem az egész origin-t, majd újra felraktam az origin honlapjáról. így nem pakolt semmit az asztalra.
Egyébként az eset úgy volt, fent van az origin, elindítom kiírja hogy frissít, mikor végzett egy rakat oda nem illő dll díszelget az asztalon.
-
AtHoS
nagyúr
Az asztalodon link van az Origin indító fájljára vagy magát az origin.exe-t sikerült oda pakolnod?
Jobb klikk az ikonon, amivel indítod az asztalról és a megjelenő ablakban van-e parancsikon fül?
Vagy az általános fülön a Fájltípus sor mellett milyen szöveg olvasható? Parancsikon vagy alkalmazás? -
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tudja valaki miért van az hogy:
origin frissít, és ilyen DLL fájlokat kirakott nekem az asztalra, amit ha törlök megint frissít. Mit állítsak át hogy normálisan telepítsen, nem pedig az asztalt pakolja tele.? -
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
A mérete miatt

Igen, én pl a BO II-t már kihagytam, mert ez a mixel múlt és jövő dolog nekem nem fekszik, pedig amúgy itt léptek át végre DX 11-be. Az MW3 ráadásul még DX 9.0c-s volt mindig. Szóval az az érdekes, hogy ezt lehúzták, de a COD-ok minden évben kapják a 10/10 és hasonló maximumra hajazó értékeléseket, pedig milyen multis újdonságokat nyújtanak? Esetleg vannak új perkek, fegyverek, mapok. Az SP része meg agyon scriptelt.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
üzenetére
Azt még mindig nem értem, hogy a screenshotokat minek teszed be mindig mikor épp letöltöd a játékot, de biztos van rá valami ok...

Szerintem is jól sikerült darab, indokolatlanul lehúzták... Lehet nem fogja újradefiniálni a MOHA szériát, de szerintem abszolút vállalható volt a Single kampány, egyszer sem unatkoztam azalatt a 6-7 óra alatt, amíg tartott.
Nekem jobban tetszett mint mondjuk a Modern Warfare 3... -
törölt tag
Medal of Honor Warfighter : 9.99 €inc. VAT
Medal of Honor Warfighter: A kritikusok nem voltak érte oda, de nekem nem is a multi kellett. Ilyenkor korán reggel tényleg kevesen játszanak vele. Egy játékos módban egyáltalán nem rossz, sőt nem is csúnya. Kicsit olyan érzése van az embernek mintha CoD-al játszana. Néztem róla Youtube HD videókat is, de mégis az az igazi, ha valaki kipróbálja. Az akciós árát megéri, de azért a debütáláskori 10-11 k-t azért nem igazán
Sőt mivel csak az S.P számomra a lényeges, így ezúttal a Digital Deluxe is felesleges lett volna, az alap pontosan elég. -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy problémán remélem tudtok segíteni?
Olyan gondom van hogyha ME3zok hiába nyomon a Shift+F1et hogy bejöjjön az origin panel nem jön be.
Az értesítő hangot hallom de a buborék nem jelenik meg.
Ha pedig én vagyok a host és be akarnék hívni valakit az egér átvált nyilra de nem jelenik meg az origin barátlista.
Már megvátoztattam Ctrl+F1 re meg mindenre ami csak létezik de nem reagál.Reinstalláltam a programot is de az se segített.
-
bopeti98
őstag
Na, megvan mi okozta a problémát. Az Eset Smart Security. Pedig kikapcsoltam a tűzfalát és az állandó védelmét is de úgy látszik mégsem kapcsolta ki teljesen a védelmet. A laptopon Kaspersky van amivel tökéletesen megy az Origin szóval az asztali gépre is felraktam egy Kaspersky próbát és így az asztalin is működik az Origin.
Köszi a segítséget mindenkinek!

-
bopeti98
őstag
Megpróbálom újratelepíteni a gépet. Igaz hogy tegnap lett újratelepítve de hátha méltóztat majd működi az Origin ha megint újratelepítem.
-
bopeti98
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyenlőre nem játszani szeretnék hanem letölteni a játékot a gépre mivel újra lett telepítve a gép. Egyébként újratelepítés előtt gond nélkül ment az Origin.
-
bopeti98
őstag
Hurrá, most meg ezt írja ki állandóan:

Egyre jobb...
-
bopeti98
őstag
Na jó, azt hiszem írok egy e-mailt ezeknek hogy csináljanak valamit ezzel a sz@rral mert nem azért adtam ki egy csomó pénzt játékokért hogy ennek a kib****tt programnak a szerencsétlenkedését nézzem. ( Bocsi, de már nagyon ideges vagyok. Reggel 8 óta ezzel szenvedek ).
-
Aakisan
senior tag
nekem is jó az origin.(sikerült megcsinálni a mirrors edge-t,szoltam az EA-nek és 1 nap múlva meg is csinálták)
-
bopeti98
őstag
Nektek is használhatatlan az Origin? Nem tölti be a játékaimat, nem jön be az üzlet csak egy fehér lap, és termékkódot sem lehet beváltani mert annál is csak egy fehér lap jön be.
-
Mardel
őstag
válasz
Aakisan
üzenetére
Elvileg annyit jelent hogy mivel van gépenkénti aktivációs korlát, ezért egyidejűleg x gépre telepíthető.
Aztán kiírja, ezt.
De ez hardver változásokat is figyel, szóval uninstall előtt revokeolni kell, tehát vissza kell igényelni az elhasznált licencet.Itt van amivel revokeolni leeht a Mirrors Edge licencét. [link]
-
Aakisan
senior tag
Már rég megvettem a Mirrors Edge nevű játékot ma játszani akartam vele és ez fogadott::A termék licencében meghatározott limit betelt............Ilyenkor mit tegyek?
-
sensejke
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ott mutat egy sárga kerek nyíl a bal felső sarokban. Katt rá letölt és telepít. Ez a plugin. A neved pedig ott a képen amit linkeltél. Próba szerencse. Nekem fél nap után magától eltűnt.
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor mit csinálsz ebben a topicban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg én is meglepődtem hogy van ilyen topic.
-
sensejke
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Először szerintem frissítsd a Battlelog plugint. Nekem is volt már ilyen, de csak idő kérdése volt és eltűnt. Esetleg újra írd be a neved.
-
SkyS1gn
félisten
Ilyen topic is van?

-
beholder00
tag
Sziasztok
Most telepítettem az Origint és ezt írja: Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internet kapcsolattal Olvastam hogy másoknál is előfordult ez, de ti hogy orvosoltátok? Probálkoztam én itt már újratelepítéssel, Nod kiakpcsolással, tűzfal kikapcsolással de semmi. Esetleg valami trükk kell hozzá?
-
törölt tag
Nem véletlen nem játszom a BF3-al. Az origin miatt. Rühellem. Pedig szeretem a BF3-at, de inkább a polcon pihen, amíg originhez van kötve...
-
Mardel
őstag
Az új frissítés óta azt csinálta hogy windows bootkor nemtudott bejelentkezni, ha bezártam és újra elindítottam akkor meg ment neki.
Most leszedtem és újrafelraktam, most azt nemtudom, hogyan tudom megcsinálni, hogy induljon el windows indításakor de ne nyisson új ablkaot, hanem maradjon lent a systrayen, mert eddig így működött. -
Mardel
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam meg frissített (volna) egyszer kiírta hogy ötvenvalahány MB-ot fog leszedni és írt rá ilyen 15 percet mert 50 Mbit helyett csak 56KB/sel jött..
Aztán magától bezáródott, elindítottam újra 15 perc után eltűnt, most indítottam el, már nem akar frissíteni de elfelejtette a mentett felhasználóinevet meg a jelszót. -
Youri
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szarba nem lépek

-
horvathd
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam működik
-
Bjørgersson
félisten
Valaki be tud lépni ebbe a szarba?

-
törölt tag
Közben megjavult. De tényleg gáz sokszor ami megy... pl ott volt a játék közbeni chat, amit egy évig kb ki kellett kapcsolnom, mert ha be volt, akkor BF3 alatt random akadt amikor az egérrel fordult az ember.
-
törölt tag
Régen így volt, de az új kulcsok már adott régióhoz vannak, az orosz régió meg általában külön kulcsot kap mindig és csak orosz nyelvű a játék.
-
CsonkaImo
addikt
Azthiszem az origin lokalizál. Tehát ha orosz a cd kulcs de itthon regisztrálod be akkor azt a verziót tölti le a kliens amit a mi régiónkba szántak vagy telepítésnél megkérdezi melyiket szeretnéd.
Gond semmiképp nem lehet belőle mert ha én Kabulba szeretnék játszani megtehetem csak az acc-om kell hozzá. -
po1son
addikt
Abból lehet valami probléma, ha egy bf3 orosz verzióra egy eu-s prémium service cd kulcsot regisztrálnak?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Most már nálam is
Amúgy a legújabb van telepítve, mindig hagyom frissíteni. Lehet volt egy apróbb kimaradás... -
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Valaki tapasztalta még rajtam kivűl, hogy Originben a store nem jelenik meg? Hibaüzenetbe ezt írja:
An error occurred while processing your request.
Reference #97.6f9391c3.1368862269.2ea9c76Másnál is jelnetkezik a probléma vagy nálam van valami gebasz?
-
catar
csendes tag
Üdv!
Milyen gyakran frissül az Origin? Mert ha jól tudom minden héten jön hozzá frissítés ... de mióta újraraktam a rendszert, azóta nem frissíti a programot! Csak mikor felraktam, akkor szedett le de azóta nem ... mondjuk a játékok gond nélkül mennek csak furcsálom.Manuálisan nem lehet frissíteni?
Köszönöm a válaszotokat! -
cs1rk3
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem vagy egyedül neken is beragad indításkor.
-
Zoli133
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Legalább fél éve nálam hibátlan a program nálam.
Jelenleg abszolút elégedett vagyok vele, jól végzi a dolgát.
-
horvathd
aktív tag
Originbe is megérkeztek az Achievent-ek és az Origin Pontok (mint az Xbox-nál).
Még csak a Battlefield 3, Mass Effect 3 és Dead Space 3-hoz érhető el. Valamint telepíteni kell a béta klienst.
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy nem indul el egy játék?
Simcity 2013-ról lenne szó. Beírtam a neten megvásárolt kódot, elkezdtem a letöltést. Már akkor gyanús volt valami, amikor az előre jelzett 12GB helyett ~300MB-ot töltött le. Majd telepített valamit, ezután rákattintottam a "Játék"-ra, kiírja, hogy Indítás... Simcity ezután nem csinál semmit.
Valami ötlet?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- World of Warships
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az origint inditottam administratorkent, nem pedig a jatekot.
Hát az sem egy mellékes szempont, hogy Windows 8-on tökéletesen fut...
Kösz, hogy eszembe juttattad

Mivel nem tudsz játszani? Mert Battlefield 3-mal tudok segíteni, hogy enélkül is menjen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)