Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
Preacher1980
üzenetére
Hali
"Certain games released before 2008 will not be able to be registered this way.
Crysis (+ Crysis - Warhead)
Battlefield 2
Battlefield 2142
Spore
The Sims 2
Command and conquer "In order to register these titles you will need to contact us, either through Chat, Phone or Email. One of our Game Advisors will redeem the game code for you.
A crysis 3 origin only, így azt enélkül nem is tudnád használni, crysis 2-t szerintem be tudod, de ea support szokott segíteni ilyenkor, ha nem menne.
Illetve az első résznél ezt az opciót még mindig be lehet próbálni hátha.
-
szami777
addikt
Sziasztok, elég komoly origin problémával találkoztam.
Újraraktam a gépemet és a fifa15-t indítanám, amikor is szinkronizálás 88%-nál origin ablak előurgrik, hogy kritikus hibát észlel ezért összeomlik. Onnantól nem enged szinkronizálni, vagyis szinkronizál, de nincs mit és miután belépett a játékba el vannak veszve a mentéseim. Elveszett a profilom, köztük a legfájóbb az online pro clubbom, 300 meccset és több tucat órát beleöltem és eltűnt. Origin könytárba fifa 15 felhőtárolásra azt írja, hogy 0kb van használva felhőmentésre.
Barátom gépén megnéztük az én fiókomat, nála is összeomlott 88%nál és semmi mentésem nincsen meg.
Support tud nekem ebben segíteni? Ez az egyetlen játék amivel játszok, azon belül is az egyetlen játékmód, az egész online profilom elúszott, a szintem megvan még, tehát az nem veszett el, de nincs értelme így játszani vele
-
-
szami777
addikt
Ezt gondolom csak úgy tudta, hogy a te fiókoddal jelentkezett be, és ott láthatta a kártya adatokat.
Csak ugye originen a fizetési panelen te se láthatod még a saját kártya adataidat sem, ki vannak csillagozva.
Tudom, eső után köpönyeg, de megelőzhető az ilyen, ha bekapcsolod a bejelentkezési ellenőrzés opciót.
A pénzt meg szerintem vissza fogod kapni, nem lebeghet örökké a semmiben. -
szami777
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Én azon a véleményen vagyok, hogy érdemes mindenhol (origin, uplay) kikapcsolni a felhőmentést.
Nekem nem egyszer volt abból bajom, hogy össze vissza szinkronizált és elbuktam a mentésem.
Os újratelepítésnél manuálisan lementem ezek a fájlokat.
Az adott játék mentési helyét google-be egyszerűen meg tudod találni.
Ubinál van azt hiszem egy savegames mappa és azon belül a számsorok mutatják a játékokat. Originnél ilyen nincs, külön keress rá, mely játéknak hol van. -
szami777
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Probalj mas böngészőt.
-
szami777
addikt
válasz
naruto3110
üzenetére
Viszont ha itt vetted hardveraprón, nyugodtan linkelheted az eladót, nehogy másokkal is megessen.
Meg jelentsd is a megfelelő topikban.
-
szami777
addikt
válasz
dredbiro
üzenetére
Sziasztok,
Tekintettel arra, hogy én segítettem beszerezni dredbiro kollégának a játékot, kötelességemnek éreztem segíteni neki, hogy megoldódjon a probléma. Nem sikerült megoldani, így a tanácsotokat szeretném kérni, mit lehetne tenni.
Adott a játék, giftként beszerezve, de autologba nem engedte belépni, mert használt cd kulcsra hivatkozik. (nekem origines shift 1-nél volt ugyanez a probléma, azt is legális forrásból vettem és originre is aktiválni tudtam)
Meg is írtuk origin live supportnak, print screen-el, ea account-al cd kulccsal, mindenestül, de azt mondta, hogy ez a cd kulcs aktiválva van. Mivel mi írtuk neki, hogy ez giftként lett szerezve, azt mondta ott kéne utána kérdezni, akitől van. Mondtuk neki, hogy a játék cd kulcsát aktiválás után lehet CSAK megnézni, ergo lehetetlen, hogy ezt más valaki aktiválta, a kulcs rossz. (természetesen a gift megbízható, bejáratott tradertől van, arrafelé kár tapogatózni). Ugye ez is a fő baj, hogy bizony vásárlási bizonylatot se tudtunk felmutatni, mert tradelve volt.
Van esetleg megoldás, amivel rá lehetne bírni a live supportost egy új kulcsra esetleg, vagy bármire?
Azt is megértem, hogy neki se könnyű itt dönteni, mert nem tudjuk bizonyítani, hogy ez a kulcs nem lett e-már általunk felhasználva. Megmondom őszintén patthelyzetnek tűnik.
Előre is köszönöm
-
szami777
addikt
válasz
Thronks.90
üzenetére
Pedig azzal a progival van valami gubanc, vagy valami komponens hiányzik.

De valószínű egy OS ujrarakás megoldja. -
szami777
addikt
válasz
Thronks.90
üzenetére
Op rendszerednek függően töltsd le ezt. [link] Illetve a legújabb verziót. Telepített programoknál kiírja melyik van fent.
Egy próbát megér. Valószínű már fent van a gépeden, akkor installnál van ilyen azt hiszem, hogy repair. -
szami777
addikt
válasz
Edward1981
üzenetére
Sajna az árak még így sem jók a mi régiónkban
Mexikóiaknál 18 euro a titanfall
barziloknál meg 6 euro a fifa 14
nekünk is adhatnának ilyen árakat. -
szami777
addikt
úgy tűnik ez globál probléma, máshol is olvastam.
Most vagy mindenki ugyanattól szerezte a bf4 kuponokat/kulcsokat vagy origin hiba.
Amúgy azt hittem bf4 amd-s akciója lejárt már
-
szami777
addikt
kíváncsi voltam rá és múlt héten letöltöttem. Kb 10 perc után ment a levesbe. Miután nem enged irányítást átállítani billentyűre, és még hülyén is van kiosztva, nem visz rá a lélek, hogy vele játsszak.
Első ránézésre olyan, mint a 13-14 ultimate teamje, gondolom online megspékelve.
"szegény ember fifája" -
szami777
addikt
Üdv
Nem enged Origin több barátot visszaigazolni, mert elértem a maximum barátok számát. Van rá opció, hogy megnövelhessem a maximumot, mint steamen, vagy kezdjek el törölni? -
szami777
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ugyanez van nálam is. Zavaró, mert 1 percre se lehet otthagyni a gépet.
-
szami777
addikt
válasz
Feszes92814
üzenetére
#3938-ba azt írtad eredetibe vetted meg...most akkor mi van??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)