Hirdetés
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Pont ma írt a support....
Product Name: Battlefield 4
Email address: kczikora@postafiok.hu
Thank you for contacting us regarding your inability to access Battlefield 4.
We have now completed our investigation into your query and upon review of your case, we can see that your game was disabled due to a chargeback against your account.
A chargeback may occur if a game code has been purchased from an unauthorised source and/or if you have initiated a chargeback.
In order to resolve this issue please contact the retailer.
For further information on our policies and procedures please follow the link below:
http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/
Thank you for your diligence in bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.
Yours sincerely,
Joyce
EA Terms of Service
--------------
Szóval esélyes, hogy nem AMD kupon kód volt amit kaptam...
Az eladóval kapcsolatban vagyok... átküldtem neki nemrég ezt amit kaptam. Kiderül, hogy Ő elfogadja-e ezt. Írtam neki, hogy ő is felveheti a kapcsolatot a supportal, hátha... de ha nincs meg a fizikai bizonyíték, hogy ez a kód legális, akkor felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Acer notebook topic
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi