Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Az vótmá, hogy Origin fiókokat megint hekkelgetik, és a bent hagyott kártyaadatokkal random vásárolgatnak?
A lot of Origin users are being charged for games they aren't buying. Change your password & check your account purchases.Aztán ha nem tetszik a rendszer, és refundolnák a troll vásárokat, az EA zárolja az egész fiókot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Be careful asking for refunds if you were charged with FIFA. I got my account locked, contacted EA account disputes and have gotten no response.más
Az "emlékezz rám" féle automatikus bejelentkezés már 4. éve nem működik a kliensben.

más
Emlékeztető:
Originben is már be lehet állítani SMS-ben, vagy emilre kérhető "bejelentkezési ellenőrzést". Illetve erősen ajánlott a Paypal használata Origin vásárláshoz is. -
cskamacska
addikt
" We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience."
EA én így szeretlek.
-
cskamacska
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Azért vagy hibás, mert nóném sefterektől vásárolsz.
Nem különösebben szeretem az EA-t, de ne ők legyenek már a felelősek, mert lopott kulcsot kaptál egy random trédertől.Egyébként ha van róla dokumentációd, érdemes a fazont jelenteni SteamRep-en. Lassan dolgoznak, de bizonyított csalókat mindig megjelölik.
-
cskamacska
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha csak a rendszer érdekel, akkor nem kellene kérdés legyen hogy Steam a jobb.

Origin szegény jelenleg csak ballaszt, használni kell, mert azt mondták. De ezt még az EA is elismeri, mert nem merték a Battlelogot bele integrálni, külön kell böngészővel bohóckodni. Sőt, a külön franchise-ok pl Bioware, Sims cuccai is külön weboldalon lakoznak(szinte független rendszerekként), és még véletlen sem érhető el minden a kliensből.
-
cskamacska
addikt
Origin vs Steam - Melyik a jobb?

-
cskamacska
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Bár én értékelem a gesztust
, de minden embernek aki érdeklődik e középszerű lövölde iránt, annak a CD Galaxisban kapható fémdobozos Limited Editiont tudom ajánlani 9000 forintért. Originen szokásosan röhelyes árak vannak, és 20% kedvezményt pont nem oszt vagy szoroz sajnos. 
-
cskamacska
addikt
Mondjuk tetszik ez a naivság, ha eddig nem volt gond a seftelt szesszel, akkor továbbra sem lesz.
Nyilván. 
Egyébként: Crysis és Crysis 2 Maximum Edition darabja 5€ az Origin boltban
Ha jól veszem ki, akkor a Maximum Edition semmi plusszal nem szolgál a Crysis 2 alapjátékhoz képest multin kívül, ugyi?
-
cskamacska
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Az azt jelentené, hogy a COMMAND & CONQUER™ THE ULTIMATE COLLECTION 15€ lesz.

Benne minden létező Command and Conquer játék, elvileg Win 7 kompatibilisen.
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
Steamen nagy fegyvertény a Guard, pont ezért próbálkoznak Román Vírus féle phisinggel, ha a hülye felhasználó nem törli le a merevlemezét és küldi a linket tovább, akkor nem tudnak mit kezdeni a fiókjával.

És innen nézve fura, hogy az Origin gyönyörűen tájékoztat ha haxorbéla magához vette a fiókomat(és nagyjából bármit megtehet az egy szem lelopott nevével és jelszavával a nevemben), csak épp tenni nem tudok ellene semmit.
-
cskamacska
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Szerintem nem az unlockok eladásával van a gond, ez sem rosszabb mint a F2P MMO-k rendszere(normál esetben az is erre épül, és nem arra, hogy olyat vehetsz meg azonnal amit sima játékkal soha nem oldhatnál fel) hanem magával az egész unlock rendszerrel, ami pont a F2P MMO-k monoton szenvedős előrejutási lehetőségét másolja.

Filozofia rovatunk mai kérdése: Miért akarnak minden játékból Free 2 Pay MMO-t csinálni a kiadók?
danih: Ha tényleg ennyire védtelen az EA rendszere, az egyrészt közröhej, másrészt arra ösztönöz, hogy én is kerüljem a platformot.(nem mintha eddig nagy Origin fan lettem volna
) Megéri nekik spórolni a biztonságon? 
-
cskamacska
addikt
válasz
Preacher1980
üzenetére
Hát pedig ha a legújabb, legszebb, legjobb(
) Battlefield résszel akarsz játszani, akkor kezdhetsz is megbarátkozni a háttérben futó Origin klienssel, meg a kiváló Battlelog rendszerrel, aminek segítségével a használni kívánt szervert fogod tudni kiválasztani, így indítva a játékot.
Egyébként baromság az egész, legrosszabb esetben is beleintegrálhatták volna az Origin kliensbe a szerver keresőt, ha már büdös volt játékon belülre rakni, de EA-nak könnyebb volt túlbonyolítani a dolgot.
-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Ehe, a Saboteur az egyik a kóddal regisztrálhatók közül, és te kapásból a supporthoz küldöd kuncsorogni?

Itt kell: https://activate.ea.com/applyentitlement.do?locale=hu_HUÉs itt lehet beszerezni most 5 dollárért: http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40490The-Saboteur-Download/dp/B004BA5EOC/
-
cskamacska
addikt
Ne érdekeljen mert Steamworks-ös.
GoodSpeed: Aki Metascore alapján ítél, az sikeres ember nem lehet.
Az legfeljebb a tömegízlést, de egyre gyakrabban a fanatikus hadak és kiadók akaratát tükrözi.
Van egy pár nekem kedves játék, amit Metascore alapján messzire kerülnöm kellene, és jó pár, amit pont alapján kötelező lenne megvenni, de a valóságban 90%-os akcióban is háromszor meggondolnám.
-
cskamacska
addikt
Nincs valakinek egy fölös Origin bolti kódja?

-
cskamacska
addikt
Oh, csak ennyi? Szóval ha bejelentkezek barátom gépéről, ahol fel van telepítve 3 EA játék, akkor azokat simán beregeli az én fiókomba, úgy hogy nem is tudok róla?

Ez gondolom egy kényelmi szolgáltatás akart valamikor lenni, de nem EA lenne a megvalósítója, ha nem qrták volna el.
Bezzeg rendes kód aktiválás továbbra sem egyszerű, helyette van hit-n-miss indiai support, meg sötétben bújkáló automata aktiválás. 
KubanitoS: Öröm és bódottá, vannak végre kategóriák. Saját nincs, de az Steamnek is nyögvenyelősen ment.
Én _nem állítottam_, hogy az Origin kutakodna a gépen(szóval a fanboy közösség most le is szállhat rólam
), nem is tartok ettől, de akkor is problémás ez az automata keresgélés, és aktiválgatás csak úgy a kliens saját szakállára, ezt el kell ismerni. 
Amúgy az Origin legnagyobb újítása mostanában pont az, hogy muszály használni bizonyos játékaikhoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Fejlődik, és hogyan?
Ezt komolyan kérdezem, mert már az EA Downloader is frissítette magát indításkor, a játékokat viszont továbbra sem frissíti automatikusan.más: Egyébként ha ingyen játékot osztogatnának, akkor ez lenne a világ legjobb onlány játék szolgáltatása?
Speaking of which, ezt megtették Angliában(Burnout Paradise-t osztogattak), de a régiós politikájuknak köszönhetően nekünk már nem jutott a jóságukból..
De hogy valami értelmes is kisüljön a hozzászólásomból, ezt akkor meg hogy: So, is Origin "a spyware" or not?
Akkor az Origin tényleg rondom kutatgat a gépünkön, vagy ez valami félresikerült hiba a gépezetben?
-
cskamacska
addikt
Én komolyan kiváncsi lennék hogy mire.
Ezek mind voltak már akciósak máshol(konkrétan a Mirrors Edge meg lett, a Mass Effect majdnem meg lett véve 3,75 euro magasságában.. 2009 végén
), vagy lesznek záros határidőn belül. Egyedül tán a Shift 2 jelent némi felüdülést, azt nem láttam nagyon ilyen olcsón.Amazonon a Burnout Paradise: The Ultimate Box, a Mass Effect 2, a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, és a Battlefield Bad Company 2 van épp zakciósan 5 dollárért, 3,75-ért pedig a BF: BC2 Vietnám kiegészítője.
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
De ehhez miért kell support? Nem az lenne nekik is a jó, hogy minél több ember használja az Origint, amelyek közül egyre többen vásárolnának is rajta? Szvsz az lenne a minimum, hogy amely EA játékot meg lehet venni Originen, annak a dobozos változatát be is lehessen regisztrálni.
Nem veszi teljesen komolyan azt a digitális dolgot az EA, szegény Origin kliens is egy az egyben EA Download Manager, 1,5 év alatt szinte nem fejlesztettek rajta semmit, és a boltjuk is ugyanakkora hulladék, mint amikor először kapcsolatba kerültem vele.
Szó se róla, még mindig jobb, mintha az Amazon klienstől, vagy valami Digital River izétől függnének az EA játékaim, de a Gamersgate puritán praktikussága, vagy a Steam mindent bele használhatóságától azért még erősen messze van.
/heti Origin kiborulás off
napi meglepő de nem mulatságos: Most nézem, az Origin Store is Digital River kreálmány.. rotflol

-
cskamacska
addikt
Igen erősen rákattanhattál az Originre, hogy az EA zsebét 15000 forinttal akarod kitömni(bele sem mertem gondolni, hogy 21000 forintos deluxe-ra pályázol
), mikor itthon boltban 10000 forintért lesz kapható a Mass Effect 3, de ha nagyon lustulni akarsz, akkor IGN Prime kóddal(amire ingyen lehet regisztrálni, ha a 7 próbanapot választod) a GamersGate-ről pontosan 26,77 fontért, azaz 9400 forintért van meg a ME3 Standard előrendelés, és még egy Dragon Age: Origins játékot is adnak ajándékba. 
De az a legszebb, hogy ezek az olcsóbb változatok ugyan úgy beregisztrálhatók lesznek az Origin kliensbe, mintha ott vetted volna drágábban..
-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Akkor regisztráld be te is az Originbe, mindjárt nem leszel olyan vidám.

GamersGate telepítője meglepően jól működik, nem is nagyon lehet félretelepíteni, mert a játékonkénti mini telepítő direkt megkérdezi hogy hol akarod tudni a játékot.(és ilyen szempontból jobb is mint a Steam, főleg annak akinek SSD-je van) Mondjuk a Securom aktivációt ott sem lehet megúszni, de annak még valami értelme is van, mert az EA nem tudja irányítani, hogy hova, és hányszor telepíted az ott vett játékát. De a saját kliensükből ez miért okoz nekik gondot?
-
cskamacska
addikt
De hova? A kliensük, és a webshopjuk továbbra is olyan használhatatlan, mint egy éve.

Crysis 2-t például továbbra is csak a rendszervinyóra hajlandó telepíteni, hiába állítottam be mindenhol új helyet.(teszem hozzá, maga az Origin sem oda van telepítve..)
A frissítő alkalmazás külön a játék sajátja fut, és külön szivatnak a géprekorlátozós Securommal, miközben nem tudom telepíteni a játékot az Origin kliens nélkül. 
És még megemlíteném, hogy a 70%-os akciójukban(ami az első említésre méltó leárazásuk a jó ég tudja mióta), simán 3€-nak reklámozták a 4,5 €-s Mass Effectet. Aztán kiderült, hogy EU-n belül is regionálisan áraznak, Németországban például 3€, nálunk a másfélszerese. Úgy néz ki az EA is hisz a Pannon Puma manőverező képességében..

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem különösebben szeretem az EA-t, de ne ők legyenek már a felelősek, mert lopott kulcsot kaptál egy random trédertől.
, de minden embernek aki érdeklődik e középszerű lövölde iránt, annak a