Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adolfo01

tag

válasz MadMancs #7612 üzenetére

Szia.
    Nekem is anno (2023-ban) küldtek TV2 Play Prémium kódot.Én akkor aktiváltam,regisztráltam és azóta működik. A szomszédom,ugyanilyen ex digis szolgáltatással rendelkezik mint én.De ő anno nem aktiválta a TV2 Play Prémium szolgáltatást és sehol sem találjuk a kódot! Az ex digi ügyfélkapun azt írja nem jogosult a sztreaming szolgáltatásra! Pedig most már érdekelné a dolog. Anno nem érdekelte,de attól még ugyanúgy járnia kellene neki ,mint minden más ex digisnek! Simlis egy cég ez az One! Most írják,hogy itt,meg ott találod a kódot,oszt sehol sincs! :F :((
    Sem az One felületen sem az ex digi ügyfélkapun nincs,sztem nem is küldték neki,pedig kellett volna!!!! Minden ex digisnek alapból jár,internet+tv+telefon előfizetés mellé!(anno nem volt family csomag). Azt sem értem akkor minek ez az június 15-ig tartó időszak akciós használatra.Vagy adják végleg,vagy sehogy!!!! Itt valami nem stimmel az One háza táján,elvették a digi online szolgáltatást,aztán most variálnak a tv2 play prémiummal is.....Ha egyszer adtak ilyen kódot minden ex digisnek,akkor függetlenül attól,hogy valaki felhasználta vagy nem,attól még neki ugyanúgy jár a szolgáltatás ,mint a többi ex digisnek!
    EZ NAGYON NEM JÓ REKLÁM A CÉGNEK,HOGY ÍGY VARIÁLNAK EZZEL!

Új hozzászólás Aktív témák