- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz
MadMancs #7612 üzenetére
Szia.
Nekem is anno (2023-ban) küldtek TV2 Play Prémium kódot.Én akkor aktiváltam,regisztráltam és azóta működik. A szomszédom,ugyanilyen ex digis szolgáltatással rendelkezik mint én.De ő anno nem aktiválta a TV2 Play Prémium szolgáltatást és sehol sem találjuk a kódot! Az ex digi ügyfélkapun azt írja nem jogosult a sztreaming szolgáltatásra! Pedig most már érdekelné a dolog. Anno nem érdekelte,de attól még ugyanúgy járnia kellene neki ,mint minden más ex digisnek! Simlis egy cég ez az One! Most írják,hogy itt,meg ott találod a kódot,oszt sehol sincs!
Sem az One felületen sem az ex digi ügyfélkapun nincs,sztem nem is küldték neki,pedig kellett volna!!!! Minden ex digisnek alapból jár,internet+tv+telefon előfizetés mellé!(anno nem volt family csomag). Azt sem értem akkor minek ez az június 15-ig tartó időszak akciós használatra.Vagy adják végleg,vagy sehogy!!!! Itt valami nem stimmel az One háza táján,elvették a digi online szolgáltatást,aztán most variálnak a tv2 play prémiummal is.....Ha egyszer adtak ilyen kódot minden ex digisnek,akkor függetlenül attól,hogy valaki felhasználta vagy nem,attól még neki ugyanúgy jár a szolgáltatás ,mint a többi ex digisnek!
EZ NAGYON NEM JÓ REKLÁM A CÉGNEK,HOGY ÍGY VARIÁLNAK EZZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest