- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
airotkiv
csendes tag
Üdv!
Exdigi FTTH, már egy ideje One, Family Plus TV csomaggal, szolgaboxszal. Van pár kérdésem1. ) Hogy működik a dobozon a felvétel?
Konkrétabban, ha már megy egy epizód, és én későn kapok észbe, és rányomok az "Epizód felvétele" gombra, akkor is le kellene neki hoznia az egészet (hiszen van újrakezdés opció is), vagy akkortól veszi, amikor rányomtam?
2.) Tényleg nincs lehetőség időponttól időpontig történő felvétel programozására, vagy csak én nem találom?
3.) Tényleg nincs lehetőség műsorértesítést beállítani (kapcsolj be, ha kezdődik), vagy csak én nem találom?
4.) A 15-ei műsorváltozás miatt hirtelen leadták a Hunyadi 5. részét a 4. után is. Mindkettő esetében beállítottam a felvételt, és másnap vettem észre, hogy különböző indexkép alatt (!) de mindkét felvétel az 5. részt tartalmazza. (Ráadásul az audionarrációs hangsáv nélkül, de ez már csak hab a tortán.) nektek Volt már hasonló tapasztalatotok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest