Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Persze, vannak ott is normalis emberek, nem is allitottam, hogy nincsenek. Mondom, masok az igenyeink, elvarasaink, nekem alapvetoen azzal van gondom, hogy pl higieniaban a tobbseg meglehetosen igenytelen. Nagy reszuk igen komolyan rasszista, hordjak magukban a naci gyokereket es en ezt keptelen vagyok joizuen toleralni.
De persze vannak kivetelek, volt fonokomek halal rendesek, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Sot, egyszer egy kis faluba vittem egy cseszett nagy varrogepet egy kis csaladi vallalkozasnak, de nem volt hazafele fuvar, igy aztan ottragadtam es mikor ezt megtudtak (lattak, hogy meg mindig ott allok este 10-kor), meginvitaltak a vendeghazukba, enni-inni adtak, veluk is valtok havonta, kethavonta par sort.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest