Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Viszlát #35099 üzenetére
szerk: azért használnak sok memóriát a böngészők, hogy a lehető legtöbb adat gyorsan elérhető legyen, és ne kelljen semmire se várni. Opera is 500MB felett eszik nálam már néhány tabbal is, cserébe azonnal reagál a tabváltásra, a bezárt oldalakat azonnal vissza tudom nyitni, és vissza/előre is azonnal tudok navigálni. Lehet spórolósabbra is szabni egy böngészőt, ha feláldozzák az oldalbetöltések sebességét.
-
Viszlát
addikt
Böngészőváltásom újabb állomása a Chrome, gyorsabb mint a Firefox, de azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért fut belőle 8-10 példány és ezek miért zabálnak meg összesen majdnem 1 giga ramot 5 nyitva lévő füllel?
-
valakinek esetlegesen, valamilyen úton módon nincs véletlenül kedvezménye a complex kiadóhoz?
elég aranyárban mérik a könyveiket.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun #35091 üzenetére
Mivel üzletelsz ennyire?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #32669 üzenetére
22M+
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #35089 üzenetére
Meh, akkor mindegy.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #35087 üzenetére
Szóval akkor nem is a speciális golyókra mondtad, hogy van náluk?
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #35077 üzenetére
Mint mondtam, vettem tőlük készletet. De ezek nem spec mintásak, hanem standard golyók.
-
Viszlát
addikt
Pihent agyúak...
-
bobsys
veterán
Van az a kep ahol egy kissrac okolbe van a keze es mindig alairnak valami olyasmit, hogy megneztem a csaj segget es nem vett eszre stb. Ez a kep kene alairasok nelkul. Ertheto egyaltalan amit irok?
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #35069 üzenetére
Voltam náluk pár órája egy normál biliárdgolyó-készletért, de elfelejtettem megkérdezni, hogy bár a webshopjukban nincs feltüntetve, vannak-e olyanjaik, amiket itt linkeltem.
-
Dylen
senior tag
válasz
EQMontoya #35067 üzenetére
Tudom, hogy indiában elég késő van, az egész mai napra értettem az ooo-kat. Hozzáteszem, hogy a mi indiánjaink este fél 11ig vannak in charge.
(vagyis kéne lenni nekik) + OOO-t csak szabadnapkor állítunk be, éjszakára nem
Hétfőre pedig kapunk azt, amit szeretnénk, az igaz, de nekem eszemben sem volt aznap dolgozni, mivel kb minden ünnepet bent töltök.
És én bizony dolgozom ebben az országban, de nem ennek az országnak... -
EQMontoya
veterán
Az indianok valszeg azert vannak OoO, mert ott ropke este 10 van. Marpedig este 10-kor en is eleg ritkan dolgozom, illetve ha igen, akkor ejszakai tulorapenzert, ami talan 165%.
Husvet hetfore pedig gondolom, meg is kapjatok munkaszuneti nap okan a 200%-ot.
Szoval azert nem olyan siralmas am ez. Es legalabb valaki dolgozik is ebben az orszagban...
-
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #35052 üzenetére
Én tök elégedett vagyok
Minden szép és jó.
Nem havazik, hanem ónos eső esik, jó is volt így gyalogolni haza, mert kisiklott a 2-es villamos.
Utolsóként hagytam el az irodát, megint, de már itthon is vagyok. Velem együtt érkezett a Family Frost-os kocsi is, mert szeretem a hangját.De már itthon vagyok, és kivételesen még világos van, így mindjárt olvasok egyet a kindle-emen, végre.
Ezt a gyönyört már csak a szomszédaim koronázhatnák meg.Lehet, hogy ki kéne már egyszer aludnom magam...
@Viszlát : VIII. Henrik volt az. Mert a pápa nem akarta jóváhagyni, hogy elváljon, és újranősüljön. Komoly dolog ez a vallás.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #35061 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor valami házassági ügy kapcsán orrolt meg valamelyik Henrik a pápára, kikiáltotta magát az angol egyház fejének, majd szép lassan teljesen kiirtotta a katolicizmust az országból. Politika, semmi más az egész, miközben nagyjából ugyanazt csinálják, csak más a fejes.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #35056 üzenetére
E-mailben nem tudod lemeccselni velük?
-
Winner_hun
félisten
eBay, ez bizony baj:
To help protect your account, we limit the amount of items purchased by a single account at any one time.
This buying limit is temporary. You can come back soon and buy more items.
Protect your eBay Account: eBay will never ask you to enter your personal information - such as credit card number, password, or other -- in an email.
-
NoLF
veterán
Hahahaaaaaa nem dolgozom husvet vasarnap juhuuu jipiiii!
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac #35035 üzenetére
Jaj, kukac, te mindig elégedetlenkedsz.
Örülj, hogy nem esik a hó. A zöld füvet láthatod húsvétkor, és ha szerencséd van, akkor nem lesz hóesés. Ha meg nem, arra meg már megvannak a mémek a facebookon.
Egyébként meg lehet, hogy igaz lesz, hogy hirtelen, pár hét múlva meg már jön a nyár.
Tildy: Juppi, ennek még én is örülök. Legalább hétfőn még pihenhetek, aztán kedden indulhat a munka.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #35040 üzenetére
A reakiobol itelve marad meg abbol a magyarsagbol boven.
-
Viszlát
addikt
válasz
Az viccesebb, amikor külföldön élő magyarok egymás között angolul irkálnak egymásnak facebookon.
-
Dylen
senior tag
Ma ültetés volt a munkahelyen, sajnos én is átkerültem egy másik helyre. Persze a gépét senki sem vihette magával, mert az pénzbe kerül. így az első majdnem 2 óra azzal telt, hogy az inboxokat hozzáadjam az outlookban, áttegyem a favoriteket az új gépre, mindent kialakítsak úgy ahogy a munkámhoz szükséges...mert nincs ennél a kib***ott cégnél fejenként 100 szaros dollár, hogy vihessük a gépünket magunkkal. Nem fussa...
-
tildy
nagyúr
Jej , ma nem kellett dolgozni menni, meg hetfon se kell
4 nap pihi
-
Sipi16
őstag
válasz
Lehet, hogy néha azért káromkodik…
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #35041 üzenetére
Ezek ilyenek, hallod!
-
venember83
nagyúr
válasz
S ezek szerint utolsó is.
-
FehérHolló
veterán
Beírta csajszi facebookra angolul, hogy spanyolt dalt dudorászik egy angol író könyvét olvasva (angolul), németül gondolkozik rajta, és közben olasz kávét szürcsöl, ennyire internacionálissá vált.
Odaírtam kommentbe, hogy közben sikerült minden magyarságát elveszítenie?Törölt az ismerősei közül és letiltott a francba.
(Első ilyen megmozdulásom volt nála.) -
fokukac
nagyúr
Úgy nézem, ez a pénteken 9, vasárnap 17 fok mégse jött be...
-
ClayMore
aktív tag
óóóóóóóó
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #35031 üzenetére
tavaly hónapokba telt, mire egyáltalán megjelent ez a csoda erzsébet-utalvány, majd a szép-kártya, majd az, hogy ezeket elfogadja valaki, így nekem konkrétan ilyen hatszámjegyű összeg volt a kártyámon, és nem tudtam sehol elkölteni. Aztán nyár végétől javult a helyzet, de fél évembe telt, hogy elköltsem a lóvét
miért nem adnak inkább pénzt?
-
jeee, nagy dőzsölés van itt. megjött az egész éves keret a szép kártyára, és még fél évnyi erészbet utalványt is kaptam, szóval ilyen kiegészítő cuccokkal el vagyok látva egy időre
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #35027 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy nem volt elég secure.
-
Viszlát
addikt
Hm, csak úgy poénból kipróbáltam a 64 bites IE-t, hát basszus, mérföldeket ver sebességben a Tűzrókára meg a Krómra, teljesen le vagyok döbbenve. Az más kérdés, hogy igen érdekesen jeleníti meg az oldalakat.
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #35026 üzenetére
hát ja ami most volt az azért 1 kicsit túlzás már
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #33479 üzenetére
Fogalmam sincs hogy a reklamációmnak volt-e bármi köze ehhez de azért most egy kicsit örülök hogy a CIB-nél visszábbvettek az idétlen jelszócsereberéről.
Végre nincs a token túlerőltetve. Na vissza is írom a régi jelszavam (pedig már egész jól rájöttem hogy hogy lehet mindig mást, amit nem felejtek el)
-
Dylen
senior tag
Elképesztő, hogy mennyit bírnak az emberek foglalkozni ezzel a hóval... Már nagyon unalmas, hogy mindenki csak panaszkodik
Elhiszem, hogy fáj (mondjuk nekem nem) de azért ez már sok.
-
Tim82
félisten
válasz
ClayMore #33064 üzenetére
Azóta ezt kb. 3-4 alkalommal megsütöttem, tipikus ronda-de-finom sütemény, köszönöm az ötletet!
A házi gyömbérsör-prodzsekt is beérett, annak mindenképpen van hova fejlődnie, de az sem sikerült annyira szarul, hogy ne volna benne potenciál.
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #35008 üzenetére
biztos vagyok benne, ételre-italra gondoltam, mindenféle betegségek, bacilusok, vírusok nélkül
@:
jégoldó? -
kételkedem
addikt
Hölgyeim és uraim! A tavasz érdeklődés hiányában elmarad! A jegyek a váltás helyén visszaválthatók!
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac #35009 üzenetére
A múlt héten még mi is bőszen vakargattuk a jeget a kocsi szélvédőjéről, de havat azt csak itt kellett Magyarországon. Megértelek, hogy eleged van. Én is untam már pár nap után.
Viszont az előrejelzés szerint csak jobb lesz. Bízom is benne, mert a nyári gumit kellene venni és fel is kellene tetetni. -
Pisztillus
senior tag
Sándor, József, Benedek,
Zsákba hánynak eleget,
Nem hozzák a meleget,
Mert állandóan részegek...ÉKE!
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #35008 üzenetére
Na és aztán... egy gyönyörű nő is le tudja venni a lábáról, vagy egy láncfűrész, ha minden kötél szakad.
-
ToBeY
nagyúr
Most néztem meg Depeche Mode SXSW fesztiválon adott koncertjét és szerintem nagyon jó.
-
fokukac
nagyúr
ez már tényleg nem vicc. Két napon belül ötödszörre vakartam le 1 centi jeget és 5-6-10 centi havat a kocsiról.
-
-
bobsys
veterán
-
zolynet
veterán
nagyon nem akarok visszamenni a hidibe
itte Rómában 13fok, ugyan esik, de szombat vasárnap 19-20fok volt, pólóban flangáltunk -
EQMontoya
veterán
Reggel en is vakartam. Foleg, hogy mar boven esett, mikor hazaertem, igy az eloszor megolvadt a meleg auton, majd az ejszaka folyaman visszafagyott. Amugy az emberek tenyleg dobbenetesen nincsennek kepben, hogy ilyenkor mi a teendo. Elso kerekesnel nyilvan gaz, hatsosnal rarugni a kuplungra. Elottem egy furgon (talan Vito) szerencsetlenkedett tegnap, de latszott, hogy nagyon nem ura a helyzetnek.
Azert jo neha elmenni okorkodni, mert legalabb ha kozuton megy el a hatulja, reflexbol jol fogsz belenyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós kamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Hp Elitebook 8440p I5/4GB RAM (Leírás)
- Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) 2026.06.-ig Garancia!
- Intel Core i5 750 4mag 4 szál 3.2GHz LGA1156 ajándék hűtővel!
- LG CineBeam PF50KG hordozható (!) Full HD LED projektor ELADÓ!
- Apple Magic Mouse 2024 (A3204) Vezeték Nélküli Egér, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest