Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
na, ilyen kéne

-
BlacKSouL
addikt
Erről jut eszembe, tegnap ismét be kellett kapcsolni a fűtést. Persze nem a táv, hanem a klíma.
Nagyanyám szombat óta tüzel megint a Lepkében. És az előrejelzések szerint a következő 15-30 napban semmi más nem lesz, mint záporok zivatarok. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A szezon meg a fazon... A pekingi smogban igen eros szerepet jatszik az, ami ebbe nincs benne. Pl. a kozlekedes, futes, stb.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
több helyen is működik, először az eu-n belül vezették be, 2005-ben. a lényege, hogy a legnagyobb szennyezőkre (vegyi üzemek, erőművek) meghatároztak egy összesen kibocsátható mennyiséget, majd ezt valamilyen módon szétosztották közöttük. ha valaki kevesebbet ereget a levegőbe, mint szabadna neki, az eladhatja annak, aki többet eregetne

persze ez az egész azért van, hogy segítsen elérni az EU klímapolitikai céljait, nyilván csökken a szennyezési kedv, ha az pénzbe kerül. a telejs EU kibocsátás kb 45%-a van lefedve a kvóták által. és egy szép idézet saját diplomamunkámból: "A kereskedelmi rendszer követi azokat a közgazdasági és környezetgazdasági elveket, melyek szerint a véges természeti erőforrásokat az használhatja fel, aki a legnagyobb árat hajlandó ezért
megfizetni, és jelen esetben a tiszta levegő is ilyen erőforrásnak tekinthető."más kérdés, hogy egyesek szerint kb 150 eur/t árra lenne szükség, ahhoz, hogy jó legyen a levegő a jövőben, ezzel szemben a jelenlegi ár 6-7 eur/t-nál mozog

-
Viszlát
addikt
Uuuu, bocsánat, de ezt most muszáj:
- Anya, kimehetek az Eurovíziós Dalfesztiválra?
- De hát nem is tudsz énekelni, fiam.
- ...tudom, sapka.....

-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az baszna be, az olajnyomás szeleppel van leszabályozva... Persze ha 1 liter többlet van benne, az más, de 1-2 miliméter a pálcán nem kellene, hogy gondot okozzon.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
itt nem volt semmi
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
És miért ilyen köcsög?
Mindegy, fel a fejjel, keress valami olcsó motelt, aztán ottani ismeretségekkel majd találsz valamit 1-2 héten belül.
-
FehérHolló
veterán
Na, rohadt jó.
Főbérlő nem írja alá mégsem a szerződést a szándéknyilatkozat után. Neki ez 1400 ojróba fáj, amit a közvetítő kap, én meg itt maradtam hoppon 4 nappal költözés előtt.
Ráadásul ez a második ilyen alkalom miután megtudták, hogy magyar vagyok.
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez így van, nem is jártam még pórul soha.
Ilyenkor megnézem van-e a közelemben, ha igen, mennyivel drágább, ha nincs, akkor mennyire fontos nekem, hogy ez most azonnal az enyém legyen. Ha nagyon fontos és nincs a közelemben, akkor elmegyek érte, azt hiszem még sosem vettem semmit utánvéttel belföldről. -
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem van 1 rakat eladó polcom. darabját kb. 1500al adom olcsóbban, mint amennyi a boltban. múltkor felhív 1 faszi, hogy kéne neki 10db. postán feladom-e ja mondom ha ő fizeti, akkor fel. lenne valami 5K kb. mert 2 csomag, hú az sok, akkor nem vinném el neki, írja hova, valami 100km, megírom, h ha kifizeti, elvisszük. erre visszaír, h mennyi az annyi, megírom neki. na azóta sem írt

közgázos könyvet is hirdettem, 1500ért, eredeti ára 2800 asszem, erre ír valaki h győrbe feladnám-e 1500ért
háhóógyne. -
EQMontoya
veterán
Mi a pek f..aert akar valaki egy 7000ft-os termeket postai utanvetellel megvenni elore utalas helyett? Eldobom az agyam. Utalok postara jarni, mert fel ora alatt nem lehet meguszni, ebben az esetben pedig ketszer kell mennem, mert a penzert is mehetek oda, elvegre a postas csak beb..a az ertesitot. Visszairtam ra, hogy persze, normal postai ar +2k ez esetben. Kivancsi leszek, igy kell-e neki.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
lehet csak karbantartás volt. pár óra múlva megmondom, hogy mi a helyzet az Egressy környékén

-
FehérHolló
veterán
Péter Ádám Tamással levelezgetek angolul. Nem tudom, hogy melyik a családneve a Mr. megszólításhoz.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
és ez csak a kezdet

-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
nemá'
hol?
-
Viszlát
addikt
Fogalmam sincs mi a különbség, én csak elhittem, hogy az enyémbe szintetikus kell, mert hozzáértők mondták és a könyvében is benne van. Alapból én is azt gondolnám, hogy nem oszt nem szoroz, de mivel nem egy semmi értéke sincsen tragacsról van szó, nem szerettem volna elintézni ennyivel.

-
ismét napi kreténség, egy valószínűleg rettentően inkompetens embertől [link]
mintha kötelező lenne megvásárolnia tőlük az áramot az mvm-nek
a hosszút távú szerződéseknek meg pontosan a kockázatok csökkentése az egyik lényege, az ellátás biztonságának szavatolása mellett. az, hogy az mvm adott áron 2015-ig megkötötte a szerződést, azért történt, mert úgy gondolta, hogy így akár jobban is járhat, mintha a szabad piacról, piaci áron szerezné be a terméket. az, hogy a tőzsdén vagy 50%-ot esett a villanyár az elmúlt másfél évben, ne egy erőmű hibája legyen már 
-
válasz
concret_hp
üzenetére
valami szuper voip-megoldásuk van, azért sistereg úgy, én is alig hallottam őket.
nekem mindig a 120 megabitest akarták eladni, hogy íjak alá 2 év szerződést.
mindig elküldtem őket, erre most ideadták úgy a 120 megabitet, hogy egy fillérrel sem kell többet fizetnem, és hűségem sincs, továbbra sem
Egyszer majdnem rendeltem tévét is, de aztán megláttam, hűség nélkül mennyibe kerül, abba is hagytam a rendelést, úgyse nézem.
na, másnap felhívtak, hogy adjanak el nekem tévét is...
hát, azóta sincs.
(#37647) bobsys: szerintem akkor halmozottan kabbe

Ui. meg nem is hiszem el. Amerikában nincsenek jó csajok, mind dagadt

New York-ban együtt sázmoltuk a barátaimmal, 3 nap alatt jutottunk el 5-ig, asszem.
Kiállsz a körútra pesten egy random helyen, 5 perc alatt több jó nőt látsz... igaz, nem bikiniben
-
concret_hp
addikt
én komolyan nem értek dolgokat. felhív a júpíszi, hogy mennire vagyok elégedett velük. mondom határeset. erre elkezdi magyarázni a faszi, hogy neki is ilyen netje van és neki jó. jó mondom. tv-m van-e meg vezetékes teló, mer van akciósan, hát mondom nincs nem kell. demérnem? 590ér van vezetékes teló/hó. de nem kell. de nem szoktam hívni vezetékest? de mondom 3 havonta 1x skype 1 cent / perc, ha ennél tud jobbat akkor szóljon. de adok meg elérhetőséget, amin ajánlatokkal tudnak megkeresni? na erre már nem akartma azt mondani, hogy most is felhívtak valahogy nem
úgyhogy mondtam neki, hogy ha ingyen akarják növleni a net sebességét, vagy csak simán stabilabbá csinálják, akkor felhívhat 
mindezt úgy, hogy olyan zaj volt, mintha metrón ülne a faszi
csak akkor mi a sovány malac kunkori farkáért azzal kezdik, hogy elégedett vagyok-e, ahelyett, hogy nem-e kell tv meg telefon
-
-
Viszlát
addikt
Történt, hogy jó szándékból és egy rossz olajszint mérést követően beletöltöttek körülbelül fél liter ásványi olajat az Accordba. Mivel abszolút nem értek hozzá, lehet, hogy totális baromságot kérdezek, de nem okoz gondot az, hogy a full szintetikushoz hozzáöntöttek ennyit (így most kicsivel a maximum fölé emelkedett a szint, körülbelül 1 mm-rel)?
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Magashegység, mégis mit vártál...

-
-
NoLF
veterán
Felhomalyos napsutes, delutan fel 5, 32 celsius (a paratartalom miatt erezheto kb 36), kosz es hatalmas forgalom mindenfele. Nagyon elfaradtunk, egyptair bp-kairo kozott katasztrofa, onnan ide mar sokkal normalisabb. Irany a varos mert ehseg es szomjusag van

-
válasz
concret_hp
üzenetére
nem, a cukortartalmat összesen.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem feltétlen. Ha van benne gyümölcs, az pl. alapból rengeteg cukrot visz (vihet) bele. Szoktam is röhögni a cukormentes diétás 'gyümölcsleveken'.

p
-
concret_hp
addikt
kaja összetételnél az ebből cukrok sor az mindig hozzáadott cukrot jelöl?
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
1366*768-ért letöltendőt kellene adni. A 4 éves, 12"-os notim 1280*800, önmagában tehát nem lenne olyan gáz, de böngészésnél már a 800 is kevés, ennek a csökkentése minden, csak nem előre haladás. Főleg, ha ezt egy 10%-kal nagyobb képernyőn követik el (13.3").
Gondolkodtam már én is a cserén, de egyelőre marad ez. Főleg, hogy tavaly szerváltam bele egy t9500-at...
-
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
na jól megtapogattam a 9470-est, igen jó kis gép, ráadásul nem is a gyenge 1366x768-as kijelzővel jött, amit nehezményeztek a ph tesztben, hanem már 1600x900-assal, és marha könnyű, nagyon profi gép
viszont kicsikét hangos, legalábbis az én probokomnál hangosabb, de majd meghekkelem valami beállítással. -
7
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Virág elvtárs: Gogolák elvtársnő, egy pillanatra! Ez egy új szoknya magán, igaz? [térd fölé ér]
Gogolák elvtársnő: Új, Virág elvtárs.
Virág elvtárs: Kurta. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!--------------------------------------------------------------------------------
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
ehh kergeh osallat, ezt ugy kell promozni, hogy a legnagyobb bokszoonk szertint a legjobb fittsegi felmero versenyt redezitek hatulaz udvarban szombat reggel 10tol,nagyszeruajandekokkal:- )
udv
neduddki
-
ez minden idők legunalmasabb monte carlo-i forma-1-es futama.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
"amúgy minden másban van hova fejlődni"
a "hanyatló Nyugat" (cé báj ov) leginkább szarban lévő részéhez képest is...
-
concret_hp
addikt
no megjöttem katalóniából, az nem igaz, hogy mindenben le vagyunk amradva nyugattól. nyelvtudásban biztosan nem
1 hét alatt a recepciósokon + reptéri dolgozókon kívül kb. 3 emberhez volt szerencsém aki nem kézzel lábbal kommunikált 1-1 egyszerűbb angol kérdésre.
amúgy minden másban van hova fejlődni
-
CSak érdekességképpen
egy barátom mesélte, hogy Thaiföldön voltak az asszonnyal, egy sokcsillagos komplexumban. Lementek az asszonnyal a wellness-részbe, ahol a masszőr kislány símán rátért a heppi endingre, úgy, hogy az asszony egy paravánnal odébb volt, és eleve együtt mentek be.
Szóval, sose lehet tudni
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Megneznem ahogy a del-afrikai xhosa nyelv (ami a del-afrikai koztarsasag 11 hivatalos nyelve kozul az egyik) csettinteseit hany ezer ev utan tanulnad meg
egesz egyszeruen a kulturalis es nyelvi kulonbsegek miatt bizonyos nepcsoportok majdnem keptelenek bizonyos hangok kepzesere, es te is pont ilyen vagy. Meg en is. Meg mindenki mas, ugyhogy fogadd el 
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Koszi de ugymond tengerpartra viszek homokot, azaz partnerrel megyek igy nem hiszem hogy csapdaba esek
4 nap bangkok 8 nap krabi ao nang beach a pontos desztinacio. Es bizony ferihegyen ingyenes a wifi, irany a leroy egy jo dreherre 
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálunk a spráhhkurzon, ahol a német nyelv csodáival ismerkedem, van két táj-jellegű lyány, az egyik úgy kb rendben van, a másik kicsit (nagyon) gyanús. Valahol azt olvastam, hogy arrafelé amelyik fehérszemélynek 150 cm fölött van a teteje, az általában nem is annyira fehércseléd, ez meg simán 170. Úgyhogy alapvetően próbálok nem mellé ülni órákon.
Az viszont botrányos, hogy ezek az ázsiaiak mennyire képtelenek egyszerű szavakat kimondani. Egyszerűen az s, az r, meg még pár nem szokványos helyen felbukkanó, amúgy hétköznapi mássalhangzót vagy egyszerűen elhagynak, vagy teljesen véletlenszerűen mással pótolnak. Kb. érthetetlen, hogy mit próbálnak magyarázni néha...p
-
NoLF
veterán
Na uccuneki szevasztok, majd jelentkezem valamikor, sult csotannyal a pofimban

-
neduddki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

úgyhogy mondtam neki, hogy ha ingyen akarják növleni a net sebességét, vagy csak simán stabilabbá csinálják, akkor felhívhat

viszont kicsikét hangos, legalábbis az én probokomnál hangosabb, de majd meghekkelem valami beállítással.
egesz egyszeruen a kulturalis es nyelvi kulonbsegek miatt bizonyos nepcsoportok majdnem keptelenek bizonyos hangok kepzesere, es te is pont ilyen vagy. Meg en is. Meg mindenki mas, ugyhogy fogadd el