Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HTPC (házimozi PC) topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
a beszállókártyán nincs rajta
úgy értettem, és mivel már módosítani nem lehet semmin, ha kéne, gondolom korábban kellett volna megadni 
jah barcelona. már csak az a kérdés, hogy a reptérről hogyan jutunk be a városba, minden oldalon más infót találok
bár az airport busz gondolom megy, de ha van public transport 1€-ért, nekem az is jó, csak ahhoz nem ártana előre megnézni, hogy hol akarok átszállni róla a metróra
46os buszt írnak több helyen, de a googlemaps tervezője az istennek se akar azzal vinni 
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tűnik,hogy a wireless fejhallgatómban meghalt az aksi.Lehet hozzá venni külön aksit vajon?
Ilyen van benne most.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem a repjegyek megvételénél kell megadnod, hanem az internetes utasfelvétel intézésénél. Nekem legalábbis akkor kellett megadnom.
Most megnéztem, a visszaigazoló emailben, amit akkor kaptam, így szerepel:
"Internetes utasfelvétel: Internetes utasfelvétel esetén a saját beszállókártyát ki kell nyomtatni, és az úti okmányokkal (fényképes igazolvánnyal) együtt a beszállókapunál be kell mutatni. Amennyiben nem európai uniós úti okmányokkal rendelkezik, a beszállókapun való áthaladás előtt be kell mutatnia dokumentumait, és le kell pecsételtetnie beszállókártyáját a check-in pultnál. Ennek elmulasztása az utaztatás megtagadását vonhatja maga után. Ha feladott poggyásszal utazik, akkor legfeljebb 40 perccel a járat indulása előtt meg kell jelennie a poggyászfeladó pultnál. Ha nem tudja bemutatni nyomtatott beszállókártyáját, repülőtéri check-in díjat kell fizetnie, amelynek fejében a beszállókártyát a check-in pultnál kinyomtatják."
"Úti okmányok
A fényképes igazolványnak minden járat esetében meg kell felelnie mind a kiindulási ország, mind a célország előírásainak. Internetes utasfelvétel esetén ugyanazokat az úti okmányokat kell bemutatni a biztonsági és beszállókapunál, mint amelyek alapján az internetes utasfelvétel történt."
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Hova utazol? Attol fugg.
-
concret_hp
addikt
csak azért paráztam rá, mert ott vna neki a mező
hogy állampolgárság, meg azonosító, de egyiknél sincs kitöltve, meg nem is kérte az adatokat az utasfelvételkor (meg amikor vettem a jegyeket, akkor is csak a nevet)másik irányba ryanairrel megyünk, azon a jegyen sincsen rajta az igazolványszám, de az bekérte.
legutóbbi jegyünket meg nem találom.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem
nemsem. -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem nem, ha europan belul repkedsz ugyse kell utlevel
-
concret_hp
addikt
őőő szerintetek az para, hogy a wizzair sehol nem kérte a repjegyhez az igazolványszámokat és így nincs rajta a jegyen sem?
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az egyesen jo volt. A 2-esen folyamatosan vadaszni kell a konnektorokat, illetve a wifit, rendszeresen szakad, nem jol mukodik, inkabb hasznalom a roamingom. Kenyelmetlenek a szekek, es hiaba beengedhetnenek hivatalosan este is a reggeli jarathoz, nem engedik.
Enni 5 utan lehet, akkor nyit a burger is , az upper crust is.
A poen, hogy Lutont spec en szeretem, kicsi, hangulatos, jopofa. Igaz nekem ott nem kell wifit vadaszni, a mobilom hasznalom.
Nekem ami bejott, az a lisszaboni repter volt

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Valljuk be őszintén - hogy ne csak a nyafogás menjen -, hogy tanultunk a dologból és most veszünk 2 Happy Mealt (a játékot természetesen megosztják, mindenki maga választ), amiből Borka megeszik másfelet, én meg felet, Réka kap egy Big Macet Fantával, te kettő Big Macet, és megeszed a maradékot. És tényleg nem gyakran megyünk, mert tudjuk, hogy amit én készítek jobb, olcsóbb és nem kell komplett ruhacserét végrehajtani utána. Az egyik problémám a mekibe járás miatt (de általában az étterembe járás miatt), hogy teleszívja a ruhám az ételszagot, és utána mindent ki kell mosni és hajat is kell mosnom. Gyakorlatilag teljes fertőtlenítést kell végezni.
-
parandroid
félisten
Kb havonta egyszer eszükbe jut, hogy mekibe, vagy békába kéne menni, mert valami nagyonűberfasza játék van a gyerekmenühöz. Aztán megy a hiszti, hogy ezt sem szereti, meg azt sem szereti, meg nem is jó ez a hamburger, meg a sajt sem, meg a saláta sem, meg a csibefalatok sem. Általában Borka a sültkrumplit eszi Fantával, Réka meg az én bigmekem egy részét kunyizza el. Ha ez megnyugtat. Viszont én töredelmesen bevallom, hogy én gyorskaja-sucker vagyok. Legalábbis az a havi kb egy alkalom jólesik, amikor felzabálhatom, amit a két katasztrófaforrás félrefinyákol.

Holnap egyébként pont hambi lesz itthon ebédre, Katica fogja dagasztani, sütni a bucit is, meg a húspogit is ő csinálja darálthúsból. Sütünk hozzá krumplit, jól megrakjuk mindenféle zöldséggel, és nyakig kecsaposak leszünk. Yay!

p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kerlek nyugtass meg, hogy csak alkalmankent tevedtek be gyerekekkel egyutt az ilyen moslekaruldakba...

-
tündérmese.
lehet vitatni a bácsi munkásságát, de az érvelése eléggé helytálló. -
DeFranco
nagyúr
Krakkóban keresünk szállást. Tudtok valami jó gyűjtőoldalt, ahol paraméterezhető a keresés és lehetőleg reális értékeléseket lehet olvasni? Most a staypoland.com -ot böngésszük.
@bandus:

-
ToBeY
nagyúr
Meghalt Stokes a Csengetett, Mylord?-ból
R.I.P Nagyon bírtam ezt a sorozatot,főleg az ő karakterét.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát, ha ebből nem lesz újabb turistahullám (lásd még romkocsmák), akkor semmiből.
Ja, ki is találtam az új szlogent, használhatja, aki akarja: minden kátyúra egy kocsmát!
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Obzmeg. Csak nem a nyo'cba' van?

-
FehérHolló
veterán
Kerthelyiség a magyar valóságból:

-
EQMontoya
veterán
Ferihegy egyebkent Europa egyik legnormalisabb reptere szerintem.
-Ingyen van a wifi. (Pl. Munchenben nem hogy ingyenes, de semmilyen nem volt. Free Wifi Zone tabla alatt mindez. Vegulis jogos, csak Wifi-free zone volt.
)
-Van kaja, meg 6 elott is. Igen, ez exkluziv dolog. A madridi repteren de. 11-kor nem sikerult ennem. Egyszeruen minden kajalda zarva volt.
-A Leroyban egesz olcson lehet sorozgetni, asszem, 1000 alatt van egy korso. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
BK/McD, de a pizzériák nagy része is ugyanazzal a kajaárakkal dolgozik, mint a magyar társaik. Az üdítő és a sör ugyanakkor érzésem szerint drágább, ilyesmi éttermekben 1,8-2 EUR körül indul, és a hely 'szellemiségétől' függ, hogy meddig mennek el. Egy BigMac, vagy Doble Whopper menü ugyanakkor olyan 4-6 EUR között van, akcióktól függően: gyakran adnak a menühöz ajándékba plusz egy burgert, vagy deszertet, kávét, ilyesmit. Illetve rengeteg a kuponos akció, amikor előre összeállított ajánlatok vannak; pl. 2 BigMac menü + 2 Happy Meal 16 EUR volt legutóbb kuponnal, amikor elvittük a kölyköket (rendes ár 20 EUR körül lenne), és kaptak hozzá még Shaun the Sheep uzsonnásdobozt is.

p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
2002-ben Ferihegyen döbbentem meg az akkor 1600 Ft-os szendvics-áron. Körülbelül 200 Ft-nyi anyag volt benne, zsömle, felvágott, talán paradicsom, kis saláta, meg sajt. Szerencsére nem voltam éhes, és csak elmentem előtte, de azóta is tudom, hogy ha a reptéren ragad az ember, és nincs szabott áras franchise kajálda, akkor szívás.
-
Végre vége a pár napos hercehurcámnak. Az eset úgy kezdődött hogy vettem egy 1 éves tökéletes állapotú ProBook 6550b-t. Se töltőről, se aksiról nem volt hajlandó indulni, bekapcsolás után 8-at villant a töltésjelző és azután nem reagált. Végül több telefonváltás után és szerviz utáni érdeklődés közben rádugtam a 4525-ösöm töltőjére... és lám csodát megy
. Nagyon megörültem, ergo csak a töltő rossz, bezzeg a tulaj nem tudta kikapcsolni (véletlenül úgy hagyta), hanem készenlétbe rakta, és a két napos postaút alatt szépen leszívta az aksit. -
adalbert1
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Miért, mire képesek?
Számomra inkább az a durva, hogy az összes fesztiválon van olyan előadó (BS: Wu-Tang, Nas, Hegyalja: Slayer, a voltról nem tudok senkit kiemelni, de kellemesnek tűnik a program) akit megnéznék, de az utazgatáshoz, szállás szervezéshez és egyéb kényelmetlenségekhez egyáltalán nincs kedvem... A szigeten meg kb. csak olyanok lesznek, akiktől szívesen meghallgatnék 1-2 számot, de azért meg nem fogok 1 napijegyet kifizetni, még pl. a fent említett 3 előadó bármelyikére szívesen elmennék, ha csak a szigetre kellene kiugrani... -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
jó 1x ittam vmi édes fehérbort, aminek az lett a vége, hogy szinkornba hányt az egész szoba (nem azért mert szar volt, hanem mert a mérték a vödör volt
), azt az 1 kivételt tudom, de ha jól vágom a szakik szerint olyan, hogy édes bor nem is létezik
a többinek meg mind ugyanolyan ízét érzem 
most hogy bobsys mondja, télleg még a cidert is megiszom, de van ami abból se adja, pl a strongbow vagymi.
szal asszem az a veszély, hogy alkesz leszek nem nagyon fenyeget

Blacksoul: de ott igazából nem a piáért fizettél

-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
2001-ben egy korsó sör 1000 HUF, 2005-ben meg már 1500 HUF. Viszont a kisüveges pezsgő ára nem változott, az 5000 volt végig. 2 decis.
És azt hiszem a full lapdance is 10k volt mindkét alkalommal.Szóval 5k-ért meghívhatsz egy lányt egy pezsgőre, és beszélget veled, meg veled van úgy egy fél órát kb, vagy 10k-ért egy erős-közepesnek mondható vonaglást nyom le az öledben... hát a kora 2k-s években lelkesedés volt, pénz nem. Most pénz akadna, de már a pénzért vonaglás nem lelkesít

Nem reklámozom a helyet, pedig 3x is voltam már ott, abból egy legénybúcsú. A hely neve egy szőke amerikai színésznő művész keresztneve. És azt gondolom nem ez az egyetlen hasonló árszintű. Sőt...határ a csillagos..Most meg épp a 165 Ft-os Palóc barnát iszom, senki nem vonaglik, és mégis elvagyok..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
semmilyen bort nem tudok meginni, mindegyik marja a torkomat
cider, single malt whisky, tequila esetleg ritkan nagyon neha palinka, de rovidbol nekem eleg 2-3 es egesz ejszaka jol vagyok -
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Örök harag.

Nem túl rég nyitottam ki egy 2000-es évjáratú 6 puttonyos aszút. Nekem az a nem hiszem el, hogy van ilyen íz a világon kategória volt, persze tudatosan, van még belőle pár üveg...
Szerk: a félreértések elkerülése végett muszáj kijelentenem, hogy egyáltalán nem értek a borokhoz.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
nekem ami nagyon bejött az olcsóbb kategóriából, az a vince magazinban ajánlott szent istván korona picészet cabernet sauvignon rozéja, és valami 800 pénz körül kapható, próbáld ki ha látsz ilyet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Egyszer akadjak össze veled, mutatok jó (és nem aranyárú) bort.

Viszlát: bocsi a gólyánál, csak hű szerettem volna lenni definícióbuzi mivoltomhoz.

-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
jó, piálással könnyű meglódítani a végösszeget, ebből a szempontból elég szerencsés dolog, hogy nagyjából semmit nem iszok sörön kívül
(mármint ami alkoholtartalmú)bár gondoltam, hogy rápróbálok 1-2 drágább borra cask, hogy megtudjam milyen az ami jó, de amivel eddig találkoztam, majdnme mindnek ugyanolyan szar ízét érzem, szóval igazából jó ez így
töményekből is max pálinka, meg koktél, de tisztán kb. semmi töményet nem tudok meginni, mert csak az alkohol ízt érzem 
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A legirreálisabb ilyen jellegű élményem az 2008-ban esett, egy ámerikai fickót kellett a családjával együtt elvinnem vacsorázni a cég megbízásából a várba, már meg nem mondom mi volt a hely neve. Hatan voltunk és kicsivel negyed milla fölötti számlát toltak elém a végén...
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jóvanna, kicsit sok volt ez egy estére, ez a Sanyi gyerek meg rögtön utána az egykás limonádé...

Mondjuk így belegondolva bandus korában csináltam én is hasonló ökörségeket, sőt...
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
ha mind2 a tűréshatár felett van, akkor nem qrvára mindegy, hogy melyik az irreálisabb?

gondolkodom a legirreálisabbal, amivel találkoztam, de nem jut eszembe semmi
sztem ilyen 800 körüli sör volt a max itthon.#37248: nekem az egész napom 1 kabaré volt kb.
5-6 epizóddal kb. 
-
válasz
Viszlát
üzenetére
jah, hát azért a kettő teljesen más kategória. egy barátom összehaverkodott egy itteni munkán dolgozó GE-s mérnökkel, és együtt piáltak az intercontinentalban, akkor 1600-ért mérték a kis üveges drehert...
szóvl az az irreális szerintem, ez nálam még egyszer kétszer belefér. -
Viszlát
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Nálam eddig az Intercontinental volt az über, jó 10 éve egyszer ott voltunk céges konferencián és a kolléganőm kért egy eszpresszót, még viccelődtem is vele, hogy biztos drága lesz mert cirádás betűkkel kiírták, hogy olasz. Aszonta, egyszer kibír 3-400 forintot egy kávéért, de nem volt őszinte a mosolya, amikor a csaj 950-et kért végül.
De a 850-es limonádé ezt most letaszította a trónról...
-
válasz
DeFranco
üzenetére
nem mondanám annyira kifejezetten trendi helynek, inkább igényes, minőségi bisztrónak
[link]de kb mióta ide járok egyetemre, azóta szemeztem vele, hogy egyszer kipróbálok itt valamit, most volt fél órám és erre esett a választás
de jövőhéten szerintem elhozom az asszonyt is kajálni ide, mert nagyon szimpatikus hely. szóval vagy ez lesz, vagy pedig a legjobb vidéki étterem 
hp: azért 5 év rákészülsé után aztmondom, hogy belefér
a corvinus környéki helyek, a ráday utcával meg nem épp az olcsóságukról híresek, nem is tudnék ott hirtelen színvonalasabb kocsmát mondani, normális árakkal. jah, és azért fél liter volt, igen 
amit én szeretek az a madách téren a castro bistro, 47-49-es vili, az árak sem olyan vészesek amennyire emlékszem, télen voltam ott utoljára.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus
üzenetére
legalább 1 fél literes votl ez vagy 2 deci?

amúgy vágom, hoyg felkapott hely, meg dícsérik meg minden, de van 1 szint, amit nem vagyok hajalndó kifizetni
btw a közgázegyetem környékén mondhatna valaki valami normális helyet, mert ma is 400 volt egy sör egy nem olyan jó helyen (bár itt inkább a nem olyan jó hely ami nem tetszik)
-
durva, ez a bs jegy, hogy mit meg nem tesznek érte az emberek..
-
válasz
bandus
üzenetére
nos, nagy nehezen beszenvedtem a mai sztorimat mobillal, és sehogyan sem akarta elküldeni.
szóval du. orvoshoz kellett mennem, de túl hamar odaértem, és volt még egy csomó várakozási idő, szóval beültem a közelben lévő déryné bisztróba, és kértem egy limonádét. csak hát fizetéskor nem sikerült megtalálni a pénztárcám, ekkor realizálódott, hogy ezt bizony a munkahelyen hagytam... bözsikét pedig sehogysem akartak elfogadni. mindegy, megegyeztünk a letétben, ami a napszemüvegem volt. i
rány a doki a megbeszélt időpontban, rögtön ezzel kezdtem, hogy szívesen visszajövök máskor, mert fizetni azt nem tudok. nagy meglepetésemre nem szórakozott, csináljuk meg a dolgot, majd kifizetem ha legközelebb erre járok, meg is lepődtem rajta
kicsit vicces, hogy ezt így elengedték bemondásra (8k), de egy 1k-s limonádéért meg ott tartották a napszemüvegem... ennek ellenére mindenkinek ajánlom, nagyon tuti hely 
mindegy is, a doki után jött a nehezebbik része, mert, hogy visszajussak az irodába metróznom is kellett. egy idős jegyellenőrnek előadtam a problémám, aki nagyon készségesnek tűnt, és engedett is volna le a metróba, amikor odaugrott a fiatal suhanc gyerek, kérdezvén, hogy mi a probléma? neki is elsírtam a dolgot, amire a reakciója az volt, ha most nagyon lenne, akkor idehívná a nem messze álló rendőröket, hogy igazoltassanak, mert nincs nálam semmi irat. ekkor megfordult a fejemben, hogy lerúgom a mozgólépcsőn
meg még azt is hozzátette, hogy ha ő otthon hagyná a vagyonőr igazolványát, akkor azonnal kirúgnák, mit képzelek magamról, hogy iratok nélkül akarok metrózni...aztán végül leengedtek nagy nehezen. a metrón leszólítottam két igen csinos lányt, akik rettenetesen kedvesek voltak, de segíteni nem tudtak, egy srácot, valamint két párt, akik közül a másodikkal sikerült elbizniszelnem egy vonaljegyet egy bözsike utalványra, így a héven már biztoságosan roboghattam a tárcámig
amit egyébként azért felejthettem ott, mert egy kollégám felajánlotta, hogy ha azonnal kész vagyok, akkor elvisz kocsival, és a nagy sietségben a tárcát meg elfelejtettem eltenni. aztán kiszabadítottam a szemüvegem, kifizettem a dokit, és végre itthon, már csak kaját kell rendelnem, de borravalót nem fogok tudni adni, mert az asszony elvitte minden kp-m 
köszi winner
ilyen faszságot, hogy azt aztán miért nem lehet leírni?
ki találta ezt ki.. és te miért tudod? 
-
mi a bánatért nem engedi be a hsz-em a ph? a kapott adatok révénytelenek... wtf??
-
vmiert meghulyult a ph mobil alol
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a nagy helyzet, hogy hosszú évek (5) óta bárhol bárkinek bármilyen FF-t telepítek, az első két addon az ABP és a Flashblock. Tehát a Fplayer fent van, mert sokszor kell, de alapból blokkolja a Flashblock, kattintásra tölt csak be.
Viszont van ami ezeken is keresztülverekszi magát.
-
BlacKSouL
addikt
Engem főleg csak a kétoldalt látható színes, szagos, hangos, harsány, villogó, és a képtől lefelé több oldalon keresztül lenyúló reklámok zavarnak a munkahelyen, mivel az ajtónak háttal ülök...Ahova ha véletlenül mint "üres" területre kattintok, máris egy újabb, színes, szagos, hangos, harsány, villogó oldalon találom magam.
A legutálatosabb, leggusztustalanabb dolognak tartom, ha egy üresnek látszó terület valójában egy trigger, ami mögött reklámok laknak. (mod: ez nem is itt a legjellemzőbb, csak előfordult már többször)Persze milyen legyen egy reklám...szerintem mondjuk láthatatlan...
Szóval nem az oldalt, vagy a fórumot kritizálom, és csak mértékkel használok addonokat, de ez csapkodásra szokott sarkallni.
-
ToBeY
nagyúr
Lehet én is felteszek egy adblock-ot ha már mindenki használja.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Talán a javítsuk a prohardvert topicban.
Engem nem zavar adblock nélkül sem, nem futok bele most semmibe, de ha belefutnék, vagy fogná a gépem, nálam is felkerülne. Így szól az üzlet. Ha jó a szolgáltatás, hajlandó vagyok elviselni a reklámokat, amíg nem zavarnak.
(amúgy mindenhol máshol természetesen fut az adblock, az indexet meg sem ismerem nélküle)
-
válasz
ClayMore
üzenetére
nekem lassan minden második klikkelésnél feljön egy ablak a mobilomon, amelyben az ipsos kutatni akar valamit.
már nagyon a bögyömben van, mert értékes 10 mp-t vesz el az életemből, és az adatkeretemet is fogyasztja...Montoya: Nehéz dolog ez a kiemelés. Ha mindenki ki akarja magát emelni, akkor az lesz, mint a használtautón, hogy az első két oldal a kiemelt hirdetés...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
jó, hát én is végignéztem az ebeszámolón az éves beszámolókat, amikor ment a "you don't understand i'm poor sick and hungry" móka, láttam csodákat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár állítólag a bazárbevétel nagyon vékony, ha megnézem, hogy mennyien bazároznak, és ebből mennyi fizet, akkor meg is értem
a klubtagságot személyesen nagyon várom a beígért extra funkciók miatt, különös tekintettel az ignore gombra, a fizetős apró meg jó lenne némileg tizedelni azt a mélyűri sötétséget amibe néha belefutok ha kilépek a komfortzónámból
-
-
ToBeY
nagyúr
Előbb a PH-n szembejött velem egy pop up reklám,ez már kicsit zavaró nekem.

-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy leginkább senkinek nem segítek lassan (minimális kivételtől eltekintve). pont az ilyenek miatt, ha valaki emiatt suttyónak tart, azt meg pont leszarom. az esetek túlnyomó részében jobban jártam volna, ha inkább nem tudok semmit, nem ismerek senkit, nem értek semmihez

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
úgy értettem, és mivel már módosítani nem lehet semmin, ha kéne, gondolom korábban kellett volna megadni 

ki találta ezt ki.. és te miért tudod?