Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #32197 üzenetére
IBM-nél például nem voltak hajlandóak külön elutalni, hanem hozzácsapták a fizuhoz.
Persze a multi az majdnem ugyanaz mint az állami...
-
válasz
concret_hp #32197 üzenetére
hát, mert ezekre azért szerintem mindenhol van átfutási idő.
-
jeeeee, hosszú keresés után úgy néz ki, hogy rendeződött az albérlet kérdés, és lesz hol laknunk februártól
a másik jó dolog, hogy tegnap leadtam a szemüvegem számláját a munkahelyen, mára pedig a számlámon volt a pénz, ezen meglepődtem, számítottam 1-2 hónap átfutási időre
mawyx, jövőhéten akkor nyélbeütjük a találkozót
-
Dylen
senior tag
Mostmár hivatalosan is bejelenthetem, hogy túléltem ezt a leépítést is
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #32191 üzenetére
Jelentem fél bögre natúr teánál tartok, szigorúan nagyon lassan kortyolgatva, de annyira jólesett, az elsőt megkönnyeztem.
-
BlacKSouL
addikt
Tegye már fel a kezét, aki nem találkozott még a kályhabaszós képes viccel, és/vagy a tüdőgyulladás kórokozóit magába vonzó szeletelt hagymával, és/vagy az egytével éretségizett és külön nyelv vizsgázott hajléktalannal, mert engem már a hidegrázás kerülget attól, hogy mennyi és mennyire egyszerű emberek vannak...De én vagyok a hülye hogy kétségbeesetten próbálok némileg kiemelkedni ezekből, ahelyett, hogy kellemes megosztásmámorban fürdetném és pállasztanám az agyamat a többi pállottagyú között
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #32182 üzenetére
eszem-faszom megáll, de tényleg.
Mi ez itt? Nemzeti Együttműködési Szigorúan Happy Falanszter?
Neduddki: jó a link, köszi. lájkoltam
-
neduddki
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
-
Viszlát
addikt
Hosszú évek óta a Pepsi cukormentes kólájának a szlogenje viszi nálam a prímet a hülyüljünk meg teljesen az angol használatával kategóriában (no cukor). Ez sem übereli, de nagyon közel jár hozzá, ráadásul "hazai": Alarm Klock.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #32176 üzenetére
A nácit egyszerűbb definiálni in these days.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #32167 üzenetére
Nyelvtannáci =! náci, úgyhogy várhatod a sajtópert vagy mittomén.
Amúgy meg erre csak annyit szeretnék mondani, hogy Hipster Hitler.
-
VoDaFoNe
aktív tag
zombi vagyok.
ki kéne kelni az ágyból... -
NoLF
veterán
válasz
zolynet #32146 üzenetére
köszönöm mindenkinek!
kicsit kifáradtam már, ezért végre most lenyomtam egy hosszabb alvást. mivel minden este valakivel el kell mennem vacsorázni, ha épp nem szüleim/sógornőm/én magam gyártok valamit itthon a családnak, ezért napközben mindig elmegyek egy kicsit ledolgozni a bevitt energiákat, ha már mostanában olyan csinos vagyok hogy mindenki csodájára jár, maradjon is így
a szauna-gőzfürdő-tepidárium-infra-sókamra kombó pedig csak arra kell, hogy (legalább azt higgyem) kipusztítom az összes mérget a testemből és esténként mehet a restart
indulok is a mai etapra, szép napot mindenkinek!
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #32161 üzenetére
Nálunk asszem vasárnapról hétfőre virradóra, hajnali 3 és 4 között. Amikor visszajött az áram, a mikró automatikus visít egyet, a konyhában pedig a jukebox-ként használt iPhone 2G - iPig páros elkezdi lejátszani a legutóbb leszüneteltett zenét. Mindezt kétszer is megcsinálta...
-
VoDaFoNe
aktív tag
asszem kialudtam magam.
Jó reggelt!
-
ToBeY
nagyúr
DVD írás közben elment az áram. Kicsit morcos lettem,mivel ez volt az utolsó dvd-m.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #32154 üzenetére
Őszintén szólva tegnap délután óta már nem is próbálkoztam vele, elég lett a hányásból. Nemsokára megyek a dokihoz, lejár a 72 óra, remélem megkínál valami ízes kis infúzióval.
peterkeT: azt hiszem a legrosszabbon már átestem hétfő hajnalban pár órányi "hidegrángás" formájában, most már fél lábon is kibírom amíg megkönyörül rajtam a háziorvos.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #32152 üzenetére
Sajnos nem, csak jó a (filmes) memóriám. Köszönöm kérdésed, abban a stádiumban amikor úgy érzed, hogy már jobban vagy, pedig csak nem ettél/ittál semmit három napja és már nincs mi kijöjjön belőled.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #32150 üzenetére
Mint amikor Joey elrontotta Phoebe ismerőseinek a kutyáját.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bobsys #32143 üzenetére
Igen. Inkább legyen -5 kötőjel -10 fok, szárazon, napsütéssel, mint 1 kötőjel -1 fok, folyamatos esővel, havasesővel, ónosesővel, havazással, ónos szitálással, köddel, hószállingózással, sárral, latyakkal, hókásával, jéggel, hóval. Ahogy az utóbbiak az elmúlt egy hetet jellemzik.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #32140 üzenetére
valamit olvastam rola, a nagy kerdes gondolom az arak lesznek
-
bnss
veterán
Reménykedtem, hogy nem lesz annyi hó, nem csípem, amikor az ellapátolt helyemre parkol valaki. Olyan szerencsés(?) helyzetben vagyok, hogy muszáj az utakat takarítani, be tudok menni dolgozni még cudar időben is. Pedig jó lenne itthonról, kényelmesen dolgozni.
szerk.: boldog Lóránt napot az érintetteknek!
-
asszem lassan már túl sokat ömlengek, de végre megtanulhatok excel makrókat írni tisztességesen
-
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #32129 üzenetére
hukk, köszönöm!
nem bírom tovább... minden napra max 3-4 óra alvás jut, utána zaba, nyomulás az uszodába, párezer méter, 1 óra termál, 1,5-2 óra szauna, haza, zaba, és kezdődik minden elölről...
de ma én főztem a családnak és mindenki elégedett volt. s csak két pálinkát ittam. meg sört is. mondom, nem bírom...
-
NoLF
veterán
Lortechnek és a többi hasonszőrű sorstársnak boldog névnapot, én pattintom az elsőt!
-
Mawyx
őstag
Ma is elköltöttem 1400ft-ot kajára, tegnap is, hétvégén is, ez így nem lesz jó, túl sokat költekeztem és még csak a hónap felénél járunk.
-
Joker88
őstag
válasz
Joker88 #32069 üzenetére
még egy utolsó kérdés :
az első és második kép a "referencia" , digitális fényképezőgéppel készült..
a harmadik és negyedik egy telefonnal készült kép ,
míg az ötödik és hatodik szintén mobillal készített kép.melyik a jobb szerintetek ?
ugyanazok a beállítások, próbáltam ugyanolyan szögből fotózni.. minden beállítási paraméter automatikus volt (telefon szoftvere határozott ) ,nem lett piszkálva..képek :
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #32122 üzenetére
nem fürödhet mindenki tejben-vajban!
-
bobsys
veterán
Jelentem Kansasben -6 celsius fok van, a futheto borules az autoban pedig igen nagy talalmany
-
bobsys
veterán
Hetvegen akartam venni egy konyvet (Exchange 2013), hogy majd milyen jo lesz olvasni az utazas alatt meg estenkent. Konyvesbolt honlapjan megnezem (Barnes & Noble), van $32. Elautokaztam a fel orara levo konyvesbolthoz ahol a konyv mar $49 lett ezert nem vettem meg hanem hazamentem es megrendeltem Amazonrol ugyanannyiert amennyiert a konyvesbolt oldalan ki volt irva, de nem hagyott nyugodni es felmentem a bolt honlapjara is. Meg mindig $32volt kiirva. Csak elfelejtettek kiirni, hogy akkor ha online rendeled es hazhozszallitast kersz. Ha a konyvesboltban valo felvetelt valasztod hirtelen $49 lesz az ara. Ugyes trukk csak hat kapjak be.
Amazonrol megjon 2 nap alatt es meg AFAt sem kell fizetni nem ugy mint ha a boltban veszem meg. -
tegnap este egy új céllal bővült az idei lista, eszembe jutott, hogy meg kéne csinálni a régóta áhított cae nyelvvizsgát, szóval szerintem ennek februártól neki is esek
-
Viszlát
addikt
Kicsit átértékelődött bennem az otthoni háziorvos rendszer, miután ma volt szerencsém megtapasztalni
a pakisztánitaz angolt... Mondjuk lehet én voltam a barom, hogy nem kamuztam, de őszintén szólva arra nem számítottam, hogy elhajtanak azzal, hogy majd menjek vissza ha már 72 órája tart és nem javul az állapotom. Az nem probléma, hogy lassan másfél napja egy csepp folyadékot sem voltam képes bevinni a szervezetembe... -
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #32111 üzenetére
Szerintem 600k pénzből bőven le lehetett volna fóliázni az ablakokat.
Ha nem lennének szándékosan kárt okozó emberek, semmi értelme nem lenne a security iparágnak. Az más kérdés, hogy erre valaki nem áldoz még minimális összeget sem.
u.i.: Nem kedvelem a csak nevüket odafirkantó "graffitiseket" én sem.
-
dragonfx
veterán
nincs egy r****t live térkép ahol a január 15 10:10 perces állást mutatja a térkép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest