Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #33597 üzenetére
Becsüld meg őket!
-
Dylen
senior tag
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy jelenleg rendkívül magas az ügyfélszolgátlatunk hívásterheltsége, kezelőnköz jutási idő jelentősen megnövekedett. Hívása fontos számunka, kérjük amennyiben megoldható, ismételje meg egy későbbi időpontban. Köszönjük!
Na vajon melyik szolgáltató ez?
Nagyon sokszor volt velük problémám, de még soha ebben a büdös életben nem sikerült őket felhívni. SOHA. Csak akkor sikerült bármilyen hibát bejelentenem, ha személyesen bementem és ott töltöttem egy teljes órát várakozással.
Feldughatják maguknak az ügyfélszolgálatukat. -
ClayMore
aktív tag
vhogy így csak nem májból hanem az "egyéb" pipi dolgokból
how to make chicken pate -
neduddki
nagyúr
HI!
hogy 3 totyikotis el tuto cseszni ezzel a yomorek kaveel....???
udv
neduddki
-
ClayMore
aktív tag
egy gondolat böfi:
Ha a férfiak kanosak akkor a nők kancások? -
BlacKSouL
addikt
Filmben felirat: Automatic Door - Stand Clear
Szinkronban narrátor: Automata ajtó - Tartsd tisztán...
bobsys: szerintem nem. Ha egyáltalán van Breville, akkor max a felső kategóriából.
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #33586 üzenetére
Ilyet nem lehet kapni?
15 baros, finom kavet foz. Ez volt Ausztraliaban es ezt vettem itt az USAban is, igaz itt mar nem lehet kapni ujonan, e-bayrol volt egy szazasert. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #33580 üzenetére
Az a baj, hogy utánaolvastam a dolgoknak, mielőtt egyáltalán eldöntöttem hogy akarom-e vagy sem.
Mert mi számít sima kávéfőzőnek? 15k-ért? Gőzösnyomásos Szarvasi?
Mennyivel jön ki drágábbra a kapszulás, mint amit magamnak darálok? Minimum a másfélszerese?
Nagy darálós meg ha csak egy százassal drágább, az olvasottak alapján kb. kétszer annyi veszélyt rejt, mint amennyi kényelmet az egy gombnyomásra készülő minden nyújtana.
Akkor ennyi erővel maradhattam volna a céges Bianchi Vending automatából kicsorgatott műanyag poharas verziónál is. Van akinek az is megfelel, én most kicsit feljebb próbálok kapaszkodni, a rendelkezésre álló kereteken belül.
Hogy közben megint engem szopatnak, az már nem kifejezetten a kávézásról és az igényességről szól. -
-
válasz
fokukac #33582 üzenetére
hát mert úgy gondoltam, hogy fogunk inni minden nap
aztán mivel én minimum másfél órával korábban kelek, reggelente nem akarok ott zajongani vele, mert azrét valljuk be elég hangos, aminek egy gipszkarton fal nem annyira áll ellen. meg inkább azt a napi 1 kv-t jobban esik meginni a kollégákkal ebéd után. hiába drágább, mint a kapszulák.
FH: az nem hangzik pedig rosszul, bécs amúgy is igen élhető város, én legalábbis szeretek ott lenni
a pénzzel nem vagy elégedett, vagy a munkával?
-
FehérHolló
veterán
Bár lehet, hogy rossz helyen kérdem, de annak mi a szép hivatalos neve, amit itt a bácsi arcával csinálnak?
Totál tukó vagyok ebben a domainben.bandus: Nem fogok mindenhol negatívat kapni.
Legrosszabb esetben van egy havi nettó 2.5k euros ajánlatom Bécsben, ami ugródeszkának jó, de hosszútávon nem maradnék ott. -
válasz
fokukac #33580 üzenetére
mi mégsem vettünk kv főzőt, mert rájöttünk, hogy nem használnánk ki. azért meg felesleges venni, hogy egy hónapban 10-15 kv-t lefőzzön, úgyis a munkahelyen iszunk, én pl nem is minden nap.
FH: és amennyiben véletlenül negatív visszajelzést kapsz a jelentkezésekre, akkor is költözöl?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #33579 üzenetére
szerintem kávéfőzőknél jóval kisebb a minőségi, élvezeti szórás, mint a sárga wartburg vagy a zöld dácsia esetében...
Síma kávéfőző meg van feleennyiért is. Kapszulás van ennyiért, amit mondtál.
Az igazi, nagy, darálós, meg egy százassal drágább.Szerintem a kávéfőző nem az a kategória, ami miatt hónapokig várni kéne.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #33578 üzenetére
Ez egy nagyon érdekes közgazdaságtani, de inkább marketing kérdés, hogy ki mit miért mi alapján választ ki. Nem sorsolás útján választottam pont azt. Tehát a van még sok másik ugyanolyan nem teljesen helytálló ebben az esetben. Mondják, de nem érzem úgy, hogy már nem cocalizmus van itt, és nem kell átvenned a zöld trabant kombit 2 év után, ha sárga wartburgot rendeltél, és "sajnos most ez jött kellvagynem?"
Mondjuk kérsz 15 deka pick téliszalámit, és kapsz 10 deka sága pulykamellsonkát. Sorolhatnám még a példákat.Mindegy, már megint a f.asz rossz oldalán állok, de úgyis hozzászoktam már
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
A 3-as kék metro teljes vonalán közlekedik most a metró? Mert olvastam pár napja, hogy sínfelújítás van.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #33570 üzenetére
Még a régi hely. Májusban kezdek külföldön, következő héten adom be a CV-t a kinézett helyekre.
Ordibálós kollégát sikerült valamennyire szocializálni (3 hónap alatt), már lehet vele produktívan dolgozni.Nem lenne baj a hatásfokkal, ha látnám valami értelmét. (Nem pénzben mérve.)
-
válasz
Tothgera30 #33566 üzenetére
3-4 nap 12h mellett hogy van időd még gyakorlatra?
Holló: én simán kihasználnám, ha már bent is ilyen alacsony a hatásfok meg a munkakedv
én nem tudnék mindent otthonról megcsinálni, de ezt a 6 hetente egy hétvégét kibírom, nem gond. ez egyébként még a régi hely az ordibálós kollégával, vagy sikerült váltani?
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #33568 üzenetére
nem tudom. még nem láttam.
-
válasz
bandus #33560 üzenetére
Hát eddig úgy volt hogy heti 3-4 nap 12h, többi suli + gyakszi. Most gyakszi még vagy 250 óra rájön, meló is pluszba, suliban is ülök napi 9-10 órát. Csak abból a szempontból gáz, hogy a magánélet kissé elmosódik, mikor másnak jó lenne egy találkozás, vagy csak egy kikapcsolódás, esetleg filmnézés akkor én bealszom, ez moziban is megesett már, olyan fáradt vagyok. De hát ki kell bírni, ami nem pusztít el, az erősít.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #33561 üzenetére
sebaj. Akkor holnapra minden rendben lesz...
-
válasz
FehérHolló #33561 üzenetére
nem tudnál ilyenkor otthonról dolgozni?
-
válasz
Tothgera30 #33559 üzenetére
akkor nem csak nálam van így
jövő hónapban már hétvégén is dolgozom.
-
Jövő hónap - több munka
.
-
-
Dylen
senior tag
válasz
parandroid #33540 üzenetére
A lényeg nem ez, hanem hogy mikor!
Blacksoul: élvezném én, ha szakadna...de nem teszi
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #33537 üzenetére
Itt egyik sincs, viszont utalasnal felhiv az automata telefonon, ha uj kedvezmenyezettet adok meg.
Otthon a raiffeisennel meg uk-s telora kertem az azonositast. Cibnel meg token van, ami a huf melletti fontszamlam miatt vegul fizetos lett , 52 ft havonta.
-
bobsys
veterán
Angliai ut lefujva. Kitalaltak, hogy meg egy aprosagot csinaljuk mar meg go live elott. Semmi gond, az aprosag amit kertek (Exchange SP2) megdobja a hataridot 8-10 hettel es mellesleg nincs benne a szerzodesben igy maris kiszmoljuk mennyibe fog kerulni
-
fokukac
nagyúr
járt az alaplapomhoz egy két hónapos trial norton internet security. Tök jó volt, de lejárt.
mondom a vindózban, hogy remove norton, erre feljön egy nortonos ablak, hogy várjak, tekintsem meg inkább az ajánlatukat...
hihetetlen, m int a piaconAszongya, újítsam meg 60 euróért.. nem újítom meg. na.
klikkelek, hogy nem, uninstall. erre feljön egy ablak, hogy várjak még egy picit, miért hagyom el őket? Hát az agyam ledurran a helyéről, ettől még megszabadulni se lehet
-
Lortech
addikt
válasz
A belépéshez nem kötelező a mobil aláírás, csak tranzakciók indításához (jan 1-től).
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #33536 üzenetére
Az biztos, hogy mobilról nem lehet bejelentkezni vele, viszont egy laptoptáskában bőven elfér, ha az ember magával akarja vinni mondjuk egy nyaralásra vagy mittomén. Azért egy átlagember nem használja úton-útfélen a bankszámláját, annyira sürgős dolgok nincsenek, hogy ne érne rá amíg hazavergődik az ember, nekem is évekig az asztal szélére volt felragasztva. Mondjuk aki napi szinten több tucat utalást intéz annak biztosan nem megoldás. Ja és ami a lényeg, hogy van egy darab 6 számjegyű kódom hozzá nem is tudom már hány éve és annyi.
Sajnos amúgy ezzel a megoldással nem jár együtt a számlafeltöltés is.
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld #33543 üzenetére
Á, arra ez nem téma, úgysem találja ki senki, mert ott fejjel lefelé írnak.
p
-
kraftxld
félisten
válasz
Itt a helyi netbank nagyon komoly, se sms ellenőrző kód, se semmi, ráadásul a jelszónál tök mindegy, hogy kis vagy nagybetűk vannak-e
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #33540 üzenetére
HI!
mijje pont velm vagy diszkliminativ????????:- ))))
"Bemegy egy cowboykalapos, bornadrágos, magasszárú csizmás fickó a bárba és leül a pulthoz. Rendel egy italt, amikor a mellette ülo no megkérdi tole:
- Mondja, maga igazi cowboy? Csak azért kérdem, mert úgy öltözködik, mint John Wayne a filmekben.
- Nos, hölgyem, én gyerekkorom óta tehénpásztorkodással foglalkozom. Minden reggel, amikor felkelek, felöltözök, felülök a lovamra, aztán egész nap terelgetem az állatokat. De ha már így belemelegedtünk, meghívhatom egy italra?
- Köszönöm, de azt el kell mondanom, hogy én leszbikus vagyok.
- Leszbikus? Az meg micsoda?
- Tudja, én a noket szeretem. Reggelente amikor felkelek, csak nokre tudok gondolni. Ha az utcán meglátok egy csinos not, mindjárt izgalomba jövök, viszont a férfiak teljesen hidegen hagynak.
A cowboy ezután nem is szól többet, iszogatva a gondolataiba merül. Hamarosan újabb vendég érkezik, aki megszólítja:
- Bocsánat, uram, Ön nem cowboy véletlenül?
- Nos, eddig én is azt hittem, de most rájöttem, hogy igazából leszbikus vagyok... "udv
neduddki
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
hI!
nekm belespere trancakcora mindenre postascsengozunk 2011dec ota
udv
neduddki
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki #33532 üzenetére
Tavaly még csak tranzakciónként kért ellenőrző kódot tőlem az OTP, jan 1-től már belépésnél is jön a megerősítő sms (csak ezért van egy magyar simes telefonom, úgyhogy nekem akár jó is lenne egy token, ha nem akarnék kiszállni az egész magyar bankrendszerből mielőbb).
Németeknél egyébként teljesen ugyanez a rendszer, sms, vagy token kell a belépéshez. Gondolom valami EU-s harmonizáció miatt váltottak a magyar bankok is. Hardveres tokent egyébként tudtommal kérhet minden számlatulajdonos, ha többen vannak, bár ebben most nem vagyok biztos.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
Viszlát #33534 üzenetére
Nem lehet mindenkinek többtíz millió forint a számláján.
Biztonsági szempontból nagyon ott van (talán az egyik legjobb), viszont a kényelem és a "hordozhatóság" körülbelül 0, ezért a bankok inkább az SMS-es, illetve tokenes azonosításra tértek át manapság.
u.i.: Nekem kötelező volt még anno (2 éve?) OTP-nél áttérni az SMS-re, miután megemeltem a netbankos limitet 500k fölé.
-
Winner_hun
félisten
pszáf monnyon le.
Legyen token, mit érdekel engem, de ne akarják mindenféle módon ráerőltetni az emberre. A 3 havonta jelszócsere se tetszett de évente 4 alkalommal még kibírtam hogy jelszócsere, aztán visszaírom a régit. De most ezt se lehet gyorsan, mivel az utolsó 15 jelszót nem lehet ismét megadni.
Totál hülyének nézik az embereket, mindent intézzen az informatika.. hogyne.És akkor mi van ha többen használják az adott számlát? Mindenki kap tokent?
-
Viszlát
addikt
USB-s kártyaolvasós netbankot senki nem használ már rajtam kívül?
-
Tim82
félisten
szerintem a rosszfiúk már tüdják,hogy hogyan lehet lenyúlni.
Ha ellopják a telefonodat (nem épp hekkerkedés-kategóriába eső bűncselekmény) vagy feltörik a bank rendszerét és belenyúlnak az ügyféladataidba (ha ezt meg tudják tenni, akkor jóval egyszerűbb módszerekkel is meg tudják oldani a számlád tisztára söprését).
Alapvetően a rosszfiúk akkor tudják lenyúlni, hogy ha tudják az azonosítódat, felhasználónevedet, jelszavadat és mellesleg náluk van a telefonod, ez meg általában ügyfélhiba (hadd fogalmazzam meg ilyen finoman) miatt lehetséges.
-
jeges
senior tag
válasz
neduddki #33528 üzenetére
nem vonom kétségbe, h neked kötelező volt korábban is, nem t'om, milyen csomagod van. nekem csak január óta kötelező ez az sms-es megerősítő kód, előtte nem volt. kollegának saját bevallása szerint még most sem kötelező. az otpbank felülete dec-jan fordulóján hetekig zengett tőle, hogy mostantól mindenkinek kötelező lesz.
nyilván van különbség, h valaki mikor, pontosan milyen feltételekkel kötötte a keretszerződéseit, de az általános érvényű kötelező sms mostanság került bevezetésre.
a lényeg, h az otp és a cib változásai is valszeg a pszáf vonatkozó ajánlásával vannak összefüggésben. -
degu
senior tag
Nem rossz ez a *telefonos,SMS-ellenőrző kód*,de -szerintem a rosszfiúk már tüdják,hogy hogyan lehet lenyúlni.
Az informatikában az a csodálatos,hogy mindent meg lehet csinálni,még azt is,...amit nem!
Szerintem ha a hekkerek rábuknának, a fizika törvényeit is meg tudnák változtatni! -
jeges
senior tag
válasz
Winner_hun #33479 üzenetére
token a pszáf miatt kell, így várhatóan minden bank bevezet vmi hasonló megoldást belátható időn belül (pl otp-nél sms van már január óta). létezik mobil token is, ha nem akarod hurcolni az eszközt. tokennel viszont feleslegessé válhat a kötelező jelszócsere.
-
Dylen
senior tag
Ti hogy dolgoznátok fel, hogyha az egyetlen jófej munkatársatokat is kirúgnák mellőletek és mostmár végképp semmi motivációtok nem lenne reggelente bemenni dolgozni?
-
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #33506 üzenetére
Átvételkor kell fizetni.
Mondj egy olyan normális helyet, aminél
- ha beszarik a gép, lesétálok 500 métert, és beviszem hogy hibás, garanciában intézkedjenek.
(És az jelen pillanatban nem megoldás, hogy "költözz el lakott területre")
- Ugyanennyiért (vagy olcsóbban) adják
- garantáltan meghozzák előbb, mint az akkor épp aktuális Euro-s ígéretÖtletek, hogy elküldöm őket és nem kérem a cuccot nem megoldás csak akkor, ha mégsincs annyira szükségem erre a cuccra. Cégnél már mindenki ezt mondta, de nekik speciel éppen pont nincs szükségük rá, könnyű kibicelni. Persze mikor a kiszállított ebéd 2 percet késik, akkor már közfelháborodást okoz nekik. Én meg olyankor mondom hogy már rég visszaküldtem volna..
Egyelőre a legtöbb webáruház drágábban, vagy csak ugyanolyan határidővel vállalná a szállítást, mint jelen pillanatban ezek. És a garanciához utazgatnom kellene. Az áruházlánc többi üzletében csak polctermékek vannak, azt nem szívesen vinném el, ráadásul 3-4 ezerrel drágábban, mint a webes rendelés esetén.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #33483 üzenetére
[Válasz:]
"Euronics Műszaki Áruházlánc: Kedves [BlacKSouL]! Köszönjük szépen ügyfélszolgálatunkra küldött levelét. Először is, elnézését szeretnénk kérni a kellemetlenségek végett! Felvettük a kapcsolatot beszállító partnerünkkel, akiktől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy 02.25-én, hétfőn kapja meg salgótarjáni boltunk az Ön által megrendelt terméket. Amint beérkezik a készülék, Kollégáink azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot. Szíves türelmét szeretnénk kérni áruházunk megkereséséig, és további szép napot, kellemes hétvégét kívánunk!" -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33503 üzenetére
jajj, anyámnak vettünk olyat, hát az tényleg egy agyrém.
-
-
fokukac
nagyúr
a betűméret az tényleg a régiség miatt van.
Az, hogy még 1024x768-ra fejlesztették ki. Még 1280x1024-ben is tök olvasható szerintem (igaz nálam a windows dpi mindig 120%-on van alapból).
Amikor lett full HD monitorom, na, ott már pici volt. Gondolom, ezért lehet állítani a betűméretet egy-két éve, mert szóltak, hogy pici, szóval ez egy fícsör.
Amúgy a bnőm 12,5 colos 1440-es felbontású notiján még legnagyobban is olvashatatlan, bár azon minden az, ezért is utálom, hogy ilyen méretre ilyen felbontásokat raknak, mert a windows nem bírja kezelni ezt.Ui. Köszi. Azért ez a netbank dolog sokkal logikusabb, mint a wizzair-problémám. Gondold el, az kb. olyan, mintha a netbankban fel lenne sorolva egy fontszámla, meg egy chf, meg egy jenszámla is, rajta sok pénzzel, aztán amikor ráklikkelnék, kiderülne, hogy olyanom nincs is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kés topik
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- Eladó használt Acer Predator Z321QU VA 2560x1440 165Hz G-Sync Chipes 31,5
- MSI Radeon HD 7870 OC GHz Edition 2GB GDDR5 videokártya,tesztekkel!
- Samsung 83" OLED 4K S90D Smart AI TV (2024) QE83S90DAEXXH
- MSI B75MA-E33 Alaplap,1155,I/O Shielddel,hibátlan állapotban!
- DELL Optiplex 3050 miniPC - i3-6100T - 8GB RAM - 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest