Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #16796 üzenetére
Majd megmondja Ő maga, ha akarja
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16798 üzenetére
Firefox, Opera, IE
Ezeket próbáltam az elmúlt hónapban. A hátamon feláll a szőr, mikor egy internetezéshez túl erős géppel, 15 megás internettel nem tölt be az index.hu, vagy a képek helyén csak a keret jelenik meg, vagy egy videóra kattintva csak valami hibaüzenet fogad, ahelyett hogy elindulna. Mindezt úgy, hogy mikor telepítem a böngészőt, még működik minden. Vírus, trójai vagy egyéb kártevő jelenléte gyakorlatilag kizárható! Router, tűzfal, vírusirtó és elővigyázatos internetezési szokások mellett legalábbis kicsi a valószínűsége...A bundáskenyér finom, én is szeretem, csak ő nem szeret engem!
Pár éve azt vacsoráztam, aztán éjszaka kijött belőlem az összes!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16797 üzenetére
Szerintem csak válogatós tetszik lenni.
Bár az is igaz, hogy a firefox egyre lassúbb, egyre mohóbb, és nem kifejezetten jobb szolgáltatások szempontjából.
Bundáskenyér projekt indul.
-
kételkedem
addikt
-
Boldogat a sziszának
-
degu
senior tag
Nekem van egy tuti nyero tippem!
Ha eleg eros az akaratod,akkor fel pohar langyos vizbe 2 kv-s kanal so,es amikor felododott,akkor gargalizalni kell vele egy jo nagyot.Rohadtul sz*r,de ha kibirod,es 1x 2x megismeteled /modjuk reggel,es este/akkor garantalt a siker!
/Persze a tuszos mandula gyulladasra nem igazan jo.../
Persze paleszt azert ihatsz...az sosem art! -
-
FehérHolló
veterán
A bugos édes kefírmártását ennek a vadizsírrohadtúj Firefox 8.0-nak.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki tud torok fájásra valami házi praktikát?Nem akarok gyógyszert bevenni.
-
Algieba
őstag
válasz
venember83 #16782 üzenetére
Valószínűleg jegelem a blogírást, és másra fordítom a felszabaduló időmet. Remélem, az eddig írt kb. 100 darab, valóban hasznos írásom még egy ideig megmarad a freeblogon! Van jó néhány "fecsegős" bejegyzés is a Gombamánián, azokért nem is főne a fejem, de pl. a gombacsaládok bemutatóiért már igen.
-
-
Algieba
őstag
Minden rendben(?), már a Firefox is agyalágyult lett az egész napos freeblogos idegeskedésem miatt.
-
Algieba
őstag
Szép jó estét kívánok!
Bár nekem némileg ideges az estém, mert a freeblog éppen eljátssza a hattyú halálát...
vagyis egy éves munkám lebeg a semmiben.
-
pohár
félisten
-
nekem a wyborovát ajánlották onnan, meg wisniowkát, miodowkát... legszívesebben mindből hoznék. meg söröket is. de akkor télleg túllépném a súlyhatárt.
hm, izgatott vagyok, ezer éve nem voltam külföldön, meg kétezer éve nem repültem...
ráadásul most, 23 évesen megyek egyedül először.
online check-in megvolt. ilyenkor a rendes check-in pultnál kell leadnom a csomagom, vagyvan rá más hely?
-
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16761 üzenetére
Mivel utaztok? Wizzairnél 32 kg a limit, Easyjetnél változó van ahova 15 van ahol 20.
Nolf : nagyon nem lehet itt kapni női bőrcipőket, vagy csak horribilis áron többnyire, ezért is volt jó ötlet
Oké, olcsó , egyszer felveszem kidobom cipők vannak olcsón, de olyat akartam, ami kibír két évet minimum.
Szóval még egyszer nagyon köszi -
akkor ezt elég szigorúan veszik, köszi azért
majd az aoldaltasit beteszem a bőröndömbe...
másik sarkalatos pont a pakolás. 23 kg poggyász, de nincsen mérlegünk..
mondjuk nem hiszem, hogy egy közepes bőröndöt csak ruhákkal túl lehetne pakolni, remélem nem fog kellemetlen meglepetés érni a reptéren...
ma sikerült féláron samsonite bőröndöt vennem, tökkirály
-
Nekem meg ilyen... ...nem kicsit, nagyon rossz...
-
ToBeY
nagyúr
Jó a sebességem mégis azt érzem,hogy darabosan jönnek be az oldalak.
-
Jövőhéttől új internet előfizetésem lesz, más szolgáltatónál. Ez már túl lassú volt így is, sokat szenvedtem vele, egy speedtest is alig jön be, szóval itt állt meg a tudomány.
-
hát arra ma már marhára nem fogok ráérni
nameg sajna nem utazok annyit, hogy megérje. pedig ki is néztem ma egy tuti samsonite bőröndöt, mindenféle jóval, öltönytartóval felszerelve. de aztán erőt vettem magamon, és egy olcsóbb alapmodellt választottam
egy ilyet amúgy linkelnél, hogy miféle?
-
hi!
ezer éve nem repültem, szóvla nem tiszta nekem valami. kézipoggyásznak meg van adva, hogy egy db-ot vihetek, XxYxZ méretben és x kilóig. Nekem viszont lenne egy laptopom, meg egy oldaltáskám. Ami ugyan két db, de sem a mérethatárt, sem a súlyhatárt meg sem közelíti. Ezt így vajon felvihetem a gépre?
köszike
-
Dany007
veterán
Héj ma láttam a Google street view autóját Veszprémben!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16744 üzenetére
Nem, a céges gépen céges drótos netet használok. A mobilnetet a saját telefonomról használom amikor éppen. De köztes megoldásként a céges Wifin keresztül próbálok néha a telefonnal, de rengeteg dolog ami vezetékesen bejön, az wifin keresztül nem, proxytól függetlenül. Pl. Market, youtube, köpönyeg meg még jópár dolog nem jön wifin, asztalin meg igen.
-
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16741 üzenetére
Hazai proxyn már árnyaltabb a kép, de erre se mondanám hogy szétfeszíti a rendszer korlátait. Ráadásul így meg nem enged belépni a PH! ..
Fura, hogy a francia proxyról beenged, innen meg bejelentkezek, és azt mutatja hogy ki vagyok jelentkezve. Lehet hogy törölni kéne a kukit meg minden mást? Á, épp elég nekem a proxyváltogatás attól függően, hogy a magyar(pontosabban japán) és a francia IT-sek különkülön mit tartanak böngészhető tartalomnak.Mindenesetre a mobilnetem csaknem többszöröse a vállalati vezetékes sebességnek. Hát ez van.
-
BlacKSouL
addikt
Globális, multinacionális autóipari cég, 2011 novembere, vezetékes bérelt vonali internetszolgáltatás:
Ha modemet mérnék mennyi is lenne az optimista reális eredmény?
-
Apollyon
Korrektor
Végre kész a fizika dolgozatom, egész éjjel csináltam -.- Fourier sor meg barátai.
Ennek örömére hallgassátok meg ezt a régi pop slágert
http://www.youtube.com/watch?v=x5h1GI2oNpk -
pohár
félisten
aki ébren van még, kapcsoljon az Echo TV-re, a válság, meg a mostani történések a téma, itthoni és európai szinten
-
moha21
veterán
válasz
Terminator17 #16733 üzenetére
Agyra kéne gyúrni.
Szellemi munkába is elfáradsz, nézz utána miért.
A helikopter meg fel tud szállni függőlegesen, a sima repülő meg nem. Miért? Fizika.
EGy embernek kell mondjuk kb 3000 kalória kaja egy nap, ennyi energia van egy deci benzinben is, mégsem tudjuk hasznosítani...
-
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16732 üzenetére
nem akarok semmit bizonygatni, és t vel irtam ahogy vissza néztem. Érettségiző szakon voltam pár éve de ennek ellenére se értem hogy hogy van ez. mert feltudok emelni 50 kg tudom tartani is de perceknél tovább nem megy. Viszont ez a rovar testének többszörösét tudja vinni órákon át és ez az amit nem értek hogy hogy van ez?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Terminator17 #16731 üzenetére
Ha nem vagy kíváncsi a valóságra, csak a saját igazad akarod másra erőltetni, akkor nem érdemes kérdéseket feltenni.
Mint ahogy már leírtam, általánosságban van sima és harántcsíkolt izmuk. A harántcsíkolt izom pont a rovaroknál figyelhető meg először a törzsfejlődés során.A harántcsíkoltat pedig T-vel a végén szokás írni.
-
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16730 üzenetére
harán = nagy erőkifejtésre alkalmas rövid időn belűl
sima = hosszú távra ksi erőkifejtésre alkalmas
nos hogy lenne haránt ? nem olyan a felépítésük mint nekünk. Rovaroknak izületeik vannak, rovar "izület"?!csak gondolj bele testének viszi a 12x mondjuk órákon át...akkor itt hol lenne a haráncsíkolt ?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Terminator17 #16729 üzenetére
Rovar izomzat.
Sima és harántcsíkolt izmaik vannak. Ebből mondjuk a haránt- esélyes, hogy fárad. -
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16728 üzenetére
de most élőlény érted? tehát nem melózik 0-24 be. nem gép !!! elfárad mint midnen állat, a darazsat b@sztattam olyan 12 éve, és észre vettem hogy elfárad a repülésbe. Sok rovarnak megterhelő a repülés ezt tudom mert volt vmi ujságba is.
és mi az izomzatuk neve? mert nekem van sima , haráncsíkolt meg szív izom szövetem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Terminator17 #16727 üzenetére
A kérdés előfeltevése, hogy a hangyák elfáradnak. Először ezt kellene bizonyítani, mert én például még nem láttam (emberi értelemben) fáradt hangyát, pedig elég sokat játszottam velük kölyökként.
Az sem ártana, ha az elfáradást, mint fogalmat definiálnád a bizonyítás előtt.Izmuk pedig van.
-
Terminator17
senior tag
mér fáradnak el a hangyák? vagy a rovarok? nincs is izmuk akkor hogy fáradnak el?
-
válasz
Winner_hun #16724 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #16722 üzenetére
-
NoLF
veterán
úbasszus, hurka-kolbász, zsírjában sült krumpli, savanyú káposzta... kidurranok!
-
válasz
Winner_hun #16715 üzenetére
Hogy? Moditól kérjem?
-
JetiRulez
őstag
Úgy tűnik valaki használni szerette volna a profilomat. Generált nekem a Logout egy új jelszót. Amilyen hülye vagyok, bejelentkeztem az új jelszóval és nem néztem meg az adatlapon, hogy utoljára mikor volt aktív JetiRulez.
Most akkor az e-mail címem jelszavát is változtathatom meg, mert fogalmam sincs, hogy talán azt is feltörték. -
tildy
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #16712 üzenetére
Írd vissza...
-
fokukac
nagyúr
Egyébként a "plázastopról" is
megemlékezhetnénk... Hallott már valaki olyan, piacgazdasággal rendelkező országról, ahol valaha is betiltották volna a kereskedelmi célú ingatlanfejlesztést az egész ország területén?
Észak-Korea nem számít.
És ezt a 300 m2-t ki határozta meg, hogy
az már pláza? Egy átlag CBA is háromszor
akkora... -
válasz
Winner_hun #16702 üzenetére
Nekem is ma változtatta, eh, kinyírom azt aki ezzel baromkodik. a Régit úgy megszerettem, már beceneve is volt hogy könnyen meg tudjam jegyezni, de a mostani az valami rejtély, sohasem fogom fejből tudni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #16708 üzenetére
Elengedett s cooler egyik lába. merül a vezeték nélküli billem
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16708 üzenetére
Freemailre megjönnek a levelek, max néha késnek egy kicsit.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #16707 üzenetére
Ez olyan címeknél vicces, amire nem minden levelet továbbít "véletlenül" a szolgáltató. Például citro és free.
ToBeY: Most akkor elégedett a láb, vagy elengedett?
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #16704 üzenetére
Valaki biztos jól szórakozik
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #16702 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Kedves Winner_hun!
A(z) PROHARDVER! fórumaira történő belépéshez használható neved és új jelszavad (figyelj a kis- és nagybetűkre):
Winner_hun
QeBRXNICJó fórumozást,
A(z) PROHARDVER! csapata
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest