Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kételkedem
addikt
-
hát nem irigyellek... lehet azért, mert nálunk oroszlányon távfűtés van, régi, oldschool szabályozhatatlan radiátorokkal (azaz lehet csökkenteni a hőmérsékletet, ha kinyitom az ablakot...), és így télen folyamatosan (ne tessék megkövezni) 28-30 fok van a szobámban...
ez sem jó, valahol a kettő között lenne ideális. -
kraftxld
félisten
Na, nyertünk
Rögbi világbajnok az All Blacks
-
BlacKSouL
addikt
Galaxy Ace teszt..
-
degu
senior tag
válasz
kételkedem #16132 üzenetére
*Lenne bizottság, ami ellenőrzi az aktust?*
Nem!
Szirena lenne szerelve a szervre! -
Mawyx
őstag
Semmit nem száradt a fal, csurom víz. Villanymelegítő meg sütő járni fog 1órát, többet nem tudok tenni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16184 üzenetére
Odahaza szentgyörgyön nekünk se volt soha a fürdőben fűtés, a konyha mellett volt, az ajtót nyitvahagytuk, befűtötte.
Sőt a hatház utcában sem volt sem a konyhában, se a fürdőben, az egész lakás volt vagy 30 nm, a szobában konvektor , és ennyi. Hozzáteném, sehol nem volt így sem hideg.Itt ugyan van radiátor benn, de tuti hogy nem fogom ott járatni , drága a villany..
Azért hozzá kell tenni, mawyx albija nem túl nagy, kb 25 nm.
Ekkora lakásba felesleges is lenen több konvektor , szvsz. Ráadásul ha elég sokat főz vagy süt a konyhában, a kis fürdőt szerintem be tudja melegíteni.MAwyx: tényleg, esetleg járasd kicsit a sütőt.
konvektor: igen pára meg széndioxid lesz a gázból, csak épp az kifele távozik, szép is lenne, ha a lakásba távozna.....
-
Mawyx
őstag
válasz
Ramius #16186 üzenetére
Király cucc pedig
Melóhelyen meg nincs fűtés, valahol az épületben van, de a környékemen még fűtőtest sincs, már most kabátban van bent mindenki, mi lesz télen?Azt nem értem hogy engednek iyet, nem ennek kéne normálisnak lenni, de lehet túl nagyok az igényeim
(#16187) tope: számolgattam, de kizárt sajnos és januártól 10ezerrel csökken a fizum, így még kizártabb lesz
Szerintem inkább összetehetem a 2 kezem, hogy egyáltalán ez van és még szép is lesz már holnap
megvan minden vackom, amit el lehet képzelni, jól felszerelt
Van egy nagy előnye is, nyáron nem kell légkondi, 22fok fölé nem megy a levegő nyáron
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #16184 üzenetére
Így legalább talán másképp tekintetek rám kicsit, ha majd nyafizok valami miatt, hajajj a sok megpróbáltatás...
Hogy birom? Hát fázok
Van galéria, ott szoktam fent aludni, csak tavaly télen kicsit leszakadt a plafon egy helyen, hozzányúlni nem lehet, mert rámszakad az egész, megcsinálni lakva nem tudjuk, idén szétfagyok lent az tuti, muszáj fent aludnom, ott melegebb van sokkal. Most is maxon megy a fűtés és 2pulcsi van rajtam.
Télre van usb-s fűtős kesztyűm, mert nem birok gépelni a hidegtől.
Az egyetlen konvektor az egyetlen szobában van, szóval a szobában van fűtés, egy minigarzon ez. Hálózsák-paplan és pléd trióban nyomom az alvást már egy ideje és nem várom a telet, nagyon nem. -
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16181 üzenetére
így legalább olvasható volt
nyitogatom az ajtót -
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16181 üzenetére
Világvége
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #16179 üzenetére
Óh a macska rúgja meg, elfelejtettem off-ba rakni.
-
FehérHolló
veterán
Minél kisebb a páratartalom, annál gyorsabban szárad a felület.
Leggyorsabb (és egyben viszonylag drága) mód, ha befűtesz, azt ha nagyon párás már a szoba, akkor kiszellőztetsz.
A csak fűtés viszont a legrosszabb, amit tehetsz.Mellékesen megjegyezném, hogy a gáz vízgőzzé és széndioxiddá ég, az előbbivel növelve a páratartalmat.
-
Mawyx
őstag
Semmi sem akar úgy menni mint kéne
Festő gyorsan végzett, körbeglettelt mindent, szó volt itt a napokban a szárításról, nekem mit javasoltok? Egyetlen darab konvektor van a lakásban, az is a lakás túlsó végén, se a fürdőben, se az előszobában, se a konyhában nincs, tehát sehol se, ahol most száradnia kéne a glettnek. Kérdés, hogy kinyissam-e az ajtót, bár nincs kint meleg sajnos. Vagy csukjam be és menjen fullon a fűtés vagy nyitogassam néha az ajtót? Konyhában meg tudom gyújtani a géztűzhelyet, hogy ott is legyen valami meleg és villanymelegítőm van, amit be tudok rakni a fürdőbe, de szerintem hiába, ha nem a plafont szárítja, hanem lent a padlóra teszem és eszement sokat is fogyaszt a villanyos. Reggel 8-ra jönnek megint, csiszi és festés. -
MmDorian
őstag
sziasztok!
mit tudtok a meki mai akciójáról ? állítólagosan, belső info szerint a vecsési meki drive-in jében 500 magyar valuta a big mac menü.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
vikvuk #16171 üzenetére
Traveler DC-120 a csoda masina neve
De én nem ajánlanám senkinek.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83 #16168 üzenetére
Most vettem 2hónapja visszaviszem gariba szerintem.Mondjuk az Aldiba vettem kemény 8000 magyar forintért.
Sokat nem vártam tőle kép minőség terén (6éves 4MP-es gépem szebb képet csinál),de hogy 2hónap után beadja a kulcsot arra nem gondoltam...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16168 üzenetére
Ez már csak amiatt is jó megoldás lehet, mert a fényképezőnél a kártyaolvasó sokkal gyorsabb lehet.
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16159 üzenetére
Te tényleg hiszel a nemzetek közti barátságban, szeretetben? Mint a történelem számtalanszor megmutatta, mindegyik ország/nemzet csak a saját politikai elitjének érdekeit nézi.
MotoGP, WTCC, mennyivel jobb is a felhozatal, mint az este. Plusz csomó reality-marhaság természetesen.
-
neduddki
nagyúr
HI!
na hazatalatunk Tatarol musical estrol, hat felemteshangulatot csiantak az bisztos, amikor JazaKata-NarayErika-VagoBerni elnyomtak a VanNajtOnlit, az vmi brutalis volt
Errol jut eszembe VagoBerni kezd vastagodni, ahogy latom /erdekes 1 honapja a brodvaj nyiton nem tnt fel, pedig ott alltunk egymastol madfel meterre/, DE meg mindig ISTENI A ... /hejjes mekfejtok koztt ertekes andekot tartok meg:- )))/
ha vki esmeri a szervezot: Za-Co kft akkor megemlithetne nekik, hogy a hangositasnak kicsit uanna kene nezni mert kicsit fele volt kalibralva, szerencsere amit a szinpadon muvelek az feljetette , pedig pot ezelnne a lenyhegudv
neduddki
-
tildy
nagyúr
fórtiszevön tü Shordiccs
Megédesítette a reggelem
-
Tim82
félisten
válasz
Lortech #16133 üzenetére
Ma éjjelre nyitva marad.
Sajnos, erre is kell majd még egy réteg, a plafonon alig-alig tapadt meg a festék, a falak viszont tűrhetőek.
Viszont a következő réteg kifestése arrébb lesz, holnap visszapakolunk meg takarítunk. Legfeljebb falipolcokat nem teszek fel, hogy legközelebb könnyen ki tudjunk rámolni a szobából.
-
BlacKSouL
addikt
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16155 üzenetére
Első blikkre csak izzócsere, a helyzetjelző és a távolsági is működik. Ja, és halak sem úszkálnak a lecsapódott párában.
aphra2: ha megúszom izzócserével, akkor semmi. Az utóbbi egy hetet figyelembe véve, semmi sem úgy ment, ahogy kellett volna... Le a pesszimista gondolatokkal!
-
BlacKSouL
addikt
európában (vén:direkt írtam kicsivel, mert miért írnám naggyal) azé' szénné becsülnek minket...konkrétan örüljünk hogy nem szarnak az arcunkba...ja várjá', az már megvolt szűk 100 éve...
mer olyan nincs hogy ennyien szavazzanak mi? ja kérem, az übermensch az übermensch...csinálhattok amit akartok, aztán majd mi megmondjuk hogy mi lesz...
biztos agresszív állat vagyok, de néha olyan szívesen pofánb@sznék embereket..aztán elmondanám nekik miért...mint B.Willis mondta Az utolsó cserkészben: ..odamegyünk faszikhoz, pofánb.sszuk őket aztán elbeszélgetünk velük......-->na jó, talán így volt:.."Manapság odamegyünk a palikhoz, bebaszunk nekik, de előtte szólunk pár kedves szót.."
-
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16152 üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: "ezek ilyenek, hallod!"
---
Holnap állhatok neki életet lehelni az egyik tompított fényszórómba, mókás lesz.
-
venember83
nagyúr
Negyven csatorna és sehol semmi. Oh yeah, fogyasztói társadalom mindenek felett.
-
Mawyx
őstag
Még csak 8 óra van, de nagyon álmos vagyok és fáradt, a szemem is fáj. Reggel 8kor jön(nek) a festő, még ki kéne pakolnom, de ki van zárva, nem birok, aludnom kell, lefekszek
Egyik ember az én "ismerősöm", ő csak azért jön, hogy engem "szórakoztasson", reggel elmegyünk anyagot venni, addig a festő előkészül. Mondom segítsenek pakolni, muszáj lesz
Nehéz egy szoba-konyhát úgy kifesteni, hogy lakva van és semmi lehetőség a máshová pakolásra, takargatni kell, nincs más. Van ahol csak az a rész lesz festve, ami kilátszik, nincs lehetőség a bútorok kipakolására. Szögeket is ki kell szedni a falból, de úgy döntöttem azért kapja a pénzt, ne csak a hengert húzogassa, mert akkor nem is lenne szükségem festőre, a fal előkészítéséhez ez is hozzátartozik, hogy szedje le a tapétát meg a szögeket ki meg rakja fel a takarófóliát.
-
FehérHolló
veterán
3 óra 2 percet autóztam tökéletes eseménytelenségben (a 3 trafin kívül persze), aztán az utcánk végében oldalról majdnem belém rohant egy szőke, aki csak jobbra tud nézni balra kanyarodás előtt.
(Nekem volt elsőbbségem. Továbbá egyirányú utca, nekem a párhuzamosba kell először bemennem.)
-
venember83
nagyúr
Kár sietni. [link].
-
kételkedem
addikt
Pontosan! Ahogyan USA, Új-Zéland, Ausztrália vagy bármelyik másik állam megválogatja. Fiatal, tanulni vagy dolgozni hajlandó embereket szívesen fogadnak a fejlett államok is. Ezek rengeteg hasznot hoznak az adott országnak. Aztán ha ott maradnak, valamennyire asszimilálódnak.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16128 üzenetére
Meg lehet valogatni a bevandorlokat, eu-n kivulrol ugyis vizum kell...
Sajnos vagy sem a jaszok asszimilalodtak, nagyon kivancsi lettem volna pedig az osnyelvunkre, sajnos nem maradt fenn sok forras, sot szinte semmi...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #16145 üzenetére
Lehet olyanscriptet tiltottam le amit nem kellett volna.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #16144 üzenetére
Most gyorsan megnéztem egy másik gépen, de nálam ott is jó. De majd a többiek megmondják, ők mit látnak belőle.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #16143 üzenetére
Ennyi jön be a linkre:
(function(){})();
Egy ideje valamiért nem megy néha a gugli. Google.hu-n keresve jött ez, de ha az url sávba írom akkor van rendesen.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #16142 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16130 üzenetére
Nem gond, csak azt hittem, hogy valami sokadlagos jelentése van a dolognak adott kontextusban.
-
válasz
kételkedem #16134 üzenetére
Aluminium ablak amit cserélnek most bent, azt mondját ettől nem fog penészedni (otthon müanyag van, és penészedik, lehet valami kiképzés a titok)
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #16132 üzenetére
Újra bevezetik az első éjszaka jogát!
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
válasz
Lortech #16133 üzenetére
Az új nyílászárók sokakat megviccelnek! Nagyságrendekkel jobban tömítenek, mint a 40-50 éve beépítettek. Nagy a ház légtömörsége, nem ég rendesen a kályha, a fali melegítő, penészedik a fal. A szellőzés gépesítésével lehet tökéletesen megoldani a problémát. Ha most építenék, sok minden mellett egy hőcserélős automata szellőztető berendezés is lenne a házban! Persze ez mindenféle okok miatt nem mindig kivitelezhető, így marad a gyakori, rövid idejű szellőztetés.
-
Lortech
addikt
Ezért említettem a megfelelő időt, de még így sem feltétlenül jártál volna rosszabbul. Számoljunk. Nálunk 11. kerben éjszaka 6-7 fok volt a legalacsonyabb hőmérséklet 86%-os relatív páratartalom mellett, ami azt jelenti, hogy ~6g/m3 víz lehetett a levegőben, a kezelt szoba tfh. 25 fokra volt felfűtve, és magas volt a kipárolgás miatt a relatív páratartalom, legyen mondjuk 70%, ekkor ~ 16 g / m3 volt a víz a szoba levegőjében. Tehát érzésre kint nagy volt a pára az eső és a hideg idő miatt is, de ez az érzésünk azért csal (relatív vs abszolút páratartalom). Persze nem ilyen egyszerű a helyzet a szellőztetés tökéletlensége miatt, mert ahogy áramlik be a hideg levegő, rögtön elkezdi magába szivattyúzni a párát a kiáramló levegőből és kiegyenlítődik a dolog, meg le is csapódik bent valamennyi a hidegebb levegő miatt, amely így nem tud távozni.
Nemrég úgy jártunk, hogy felvált a friss festésünk plafonnál a sarkokban. Nyílászárók cseréje volt festéssel egybekötve - az előbbi túl jó szigetelt az eddigiekhez képest és megviccelt minket -, és részben a nem megfelelő száradás, részben a későbbi nedvesedés miatt újra ki kellett festeni.Jó festegetést, most kivételesen szivesebben csinálnék ilyesmit, mint a saját melómat.
Ez már abból is látszik, hogy ahelyett, hogy csinálnám, hosszas bullshitgyártásba kezdek -
degu
senior tag
válasz
Rossz a csapasirany!
Egyszeruen torvenyt kell hozni az ovszer nelkuli kozosulesrol,es akik nem tartjak be, kemenyen meg kell buntetni oket,lehetoleg horrorisztikus osszegekkel,amit nem tudnak kifizetni!
Mindjart helyreallna a rend!
A kovetkezo fazis pedig a bortonben letoltendo szabadsagvesztes lenne,amit koedukalt intezmenyekkel/cellakkal/kene megvalositani! -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16129 üzenetére
Mert nem mindig olvasom végig amit leírok. A kézzel írt helyesírásom sem tökéletes, de jobb mint a géppel pötyögött. Sajnos a billentyűzetet nézem, nem a képernyőt, aztán előfordul, hogy szarvashibák maradnak a szövegben.
Tényleg gáz, majd igyekszem jobban odafigyelni! -
venember83
nagyúr
válasz
Még egy kérdés: miért írtad kisbetűvel a Kárpát-medencét?
-
kételkedem
addikt
A hűvös párás kinti idő nyilván lassítja a száradást, bár te fűtéssel és ventilátorral próbáltad ezt ellensúlyozni. Nyugodtan fessetek rá, nem lesz semmi baja. Színezett falfestéknél is csak akkor van gond, ha nedves a fal a friss glettől, vagy az előző festékrétegtől. Ekkor előfordul, hogy foltos marad. Egyszínű fehér diszperziós festéknél még ez sem okoz problémát.
Más.
Az egyik politikusunk szerint fontos, hogy a felelős párkapcsolatról, a családi életről szóló ismeretek megjelenjenek a középfokú oktatásban, szerinte a családi példa sok esetben ezt a szerepet már nem tudja betölteni. A házasság és a gyerekvállalás népszerűsítésére azért van szükség, mert ha a termékenységi arányszám megmarad a jelenlegi szinten, akkor az ország lakossága a század végére 5,2 millióra csökken, aminek egy része bevándorló lesz, és 36 százalék lehet majd a hatvanöt év felettiek aránya.Mi alapján dönt egy ember a gyerekvállalás mellett, mi dönti el, hogy egy párnak hány gyereke születik?
Ha a suliban a gyereknek azt mondják, hogy házasodjatok és sokasodjatok, akkor az úgy lesz?
Mi a gond a bevándorlókkal? Az ország történelme során besenyők, jászok, kunok, németek, szlávok, szászok és még ki tudja milyen népek jöttek a kárpátmedencébe. -
Lortech
addikt
A környezeti hőmérséklet és relatív páratartalom figyelembe vételével, a megfelelő időpontban történő szellőztetés is fontos, mivel hiába képes több vizet megtartani a melegebb levegő, cserélni kell azt, hogy ne telítődjön, ezáltal újra több vizet képes felvenni, gyorsabb a száradás. Persze a legjobb a gépi párátlanítás.
-
pohár
félisten
miért érzem azt hogy ettől blackie agyfaszt kap majd?
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #16120 üzenetére
hát igen, de most nincs TB-m, mivel munkát keresek, de nem vagyok bejelentve a munkanélkülinél még...
jut eszembe, pesti legények, nem láttatok/hallottatok valahol munkát Pesten? műszaki infós papírom van, gondoltam feldobom, több szem többet lát alapon...
Tim... a csiszolás jó ötlet, utána egyből lehet is festeni
elég ha csak a fűtés megy abban a helyiségben, szerintem felesleges a venti pluszba, olyan mindegy hogy éjszaka 3-ra vagy reggel 6-ra szárad meg teljesen -
Tim82
félisten
Na, akkor a glettelés is készen van. Nem lett szép, de a célnak megfelel, lehet, hogy még holnap lecsiszolom kicsit.
Most felkapcsoltam maximumra a fűtést a frissen glettelt hálóban és éjjelre betettem a böhöm nagy padlóventilátort, szintén a legnagyobb fokozaton, ha minden jól megy, holnap 10-11-től már festjük is a szobát. Ha elég gyorsan végzünk, még valamennyi bútort vissza is pakolunk, illetve lefestem az előszobát és/vagy újabb réteg kerül a fürdőszobaplafonra, de ne legyünk telhetetlenek.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #16117 üzenetére
Hú köszi, basszus, éjfél van, fekszek le, csináltam kamilla teát, melóhelyen is borogattam, megmeegítem, mert kihült és borogatom még.
Fura színe van, nincs selejt anyagom, benthagytam melóhelyen, kijön a kamilla tea a ruhából mosással vagy befogja? -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #16117 üzenetére
nekem meg a kisujjam utolsó percén a bőr úgy nézett ki, mint ha megégett volna: piros, gyulladt, és pár fehér pici vízhólyag volt rajta, ezek idővel elmúltak, és picit hámlott, és száraz volt, leszedtem a száraz bőrt, de még mindig gyulladt, és van egy kis körív alakú duzzanat is a köröm felett... mi lehet ez, ekcéma vajon? sose volt még ilyenem, és semmi rendkívülit nem csináltam, egy éjszaka lefeküdtem, és délelőtt mikor felkeltem, akkorra lett ilyen
-
Pisztillus
senior tag
Na ez a lényege a külső árpának, hogy nem kell neki a szemhéjon lennie. (Bár ettől még simán lehet valami más is.) De a bakteriális eredet az biztos, ezért kell a doki, hogy írjon valamilyen szemcseppet, hogy ne tudjon ráterjedni a szemre. Mihamarabbi gyógyulást, jó pihenést, és ne sokáig erőltesd a szemed!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #16115 üzenetére
Jah, nem hittem, hogy az árpa az valami
, rákeresek.
Megoldódott, elkezdtem írni előbb válaszokat, de inkább töröltem.
Köszöönm mindenkinek a segítséget! Jövő héten kiderül megkapták-e a vízumot, egyik ország elutasította, próbáltuk a másikat... Közben az illető még el is törte a lábát már megintJézus Mária, tök durva képek, mindjárt elhányom magam. Nekem nem ott van az árpa vagy mi, hanem úgy van a szemem alatt, hogy ott van ez a csomó, ahol az arccsont fut. Ahová ököllel ütnénk az fölött, tehát nem magán az alsó szemhéjon.
-
Pisztillus
senior tag
Ez így első blikkre külső árpának tűnik, így aztán irány a szemklinika! Hagyd a háziorvost a fenyőbe, a budapesti ideiglenes lakcím megléte miatt nem fognak vacakolni, az azonnali ellátásra viszont szükség van.
Szerk.: Most olvastam FehérHolló hozzászólását, már ketten gyanakszunk ugyanarra a problémára.
A docx probléma megoldódott?
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16112 üzenetére
Akkor ha reggelre nem javul (nem fog, teljesen kizárt), akkor megnézem ki rendel (teljesen mindegy) itt az egyetemen, átsétálok, kiperkálom az 1k-t és megnézi a szemem? Gondolom azt mondja pihentessem és borogassam, de táppénzes papírt is ad? Most már dolgozó ember vagyok, nem annyi hogy ha nincs kedvem bemenni numanalra, akkor nem megyek...Valami nem stimmel, először bazinagy pattanásnak tünt, de bedagadt, kemény csomó van a szemem alatt. Hétvégén meg festünk, jókor betegszek le. Nemsoká meg nyaralás, helyre kell jönnie addig!
Köszi! -
Mawyx
őstag
Ezer éve nem tudtam belépni
Begyulladt a szemem, ma is úgy voltam melóban, kamilláztam egész nap, nappal még csakcsak elvoltam, de most estére kelvén megint nagyon rossz, fel van dagadva a jobb arcom, mintha a kocsmában behúztak volna egyet
Vidéki állandó lakcímmel, ideiglenes bp-ivel milyen orvoshoz tudok menni, hol fogadnak? Nem tudok egy háziorvosért hazautazni többszáz km-t. Szerintem már kérdeztem máskor, de mindig bizonytalanok ezek az orvosi ügyek
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #16108 üzenetére
ha megtanulod vezetni az automatát, majdnem úgy tudod kezelni, mint a manuálist. a mai automaták meg szinte 1000% hogy jobbak mint a manuál, az én ősrégim még persze nem ebbe a kategóriába tartozik, de csak a motorfék az, amit nem igazán lehet szabályozni, minden más simán megoldható.
-
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #16101 üzenetére
egészségedre váljék!
a felsorolt mumusok pedig minden élőlény lételemei
-
venember83
nagyúr
válasz
-
Lightos babbleves volt itt a menü
Szép napot mindenkinek
-
pohár
félisten
válasz
én zúzapörköltet és főtt krumplit ettem, édes-savanyú hagymát mellé, nagyon hagymabuzi lettem
-
zolynet
veterán
válasz
Hiába, Neked bejött az élet! (csütörtökön is)
Egészségedre! -
kételkedem
addikt
Az idei év legjobb Somlóiját sikerült elkanalazgatnom az imént! Nem érdekelnek a szénhidrátok, a zsírok és a telített zsírsavak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest