Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #45598 üzenetére
raikönnen
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #45595 üzenetére
Jólesz az is üsse kő, akkor a rendszám legyen inkább : VIKI N1.
(a námbervan)
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #45595 üzenetére
Így kénytelen a VIKI-01-et kérni, ha vágyakozik ilyesmire!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #45585 üzenetére
Vagy a limuzinja kéne adok érte 100 000 Ft. -ot látatlanban.
(Viki 1 rendszám kell már csak rá.)
-
Elvagytok mint a befőt
Szép napot mára is
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #45585 üzenetére
Lehet, hogy az ő vizeletét is gyűjti a CIA, Moszad, MI5, KGB, mint Fidel apóét? Csak, hogy tudjanak róla, ha esetleg megbetegedne....
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #45584 üzenetére
Háddevau - így nem lesz üzlet
yetike: Hát ez szomorú. Próbálom menteni a menthetőt, megőrizni egy darabot az örök értékből és így beszélsz
Szívtelen Teddy vagy
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #45580 üzenetére
Ha tudnál szerezni nekem gipszmintát a lába nyomáról... Eccer biztos gazdag ember lennék az árából
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #45572 üzenetére
Lehet, hogy pont azokon a köveken lépkedtem, amiken ő is járt?
Szerintem könyvet írok!
Orbán Viktor nyomában.
Majdnem találkoztam Orbán Viktorral!
Vagy valami hasonló címmel
Ugyan itt alig használt Skechers cipő eladó! Ne feledjük, ezek a cipők talán ugyan azokon a köveken tapodtak, amin a miniszterelnök úr is!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #45577 üzenetére
Mindegyik szeret, csak még nem tudja mi a jó neki.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #45577 üzenetére
feltéve természetesen...
-
venember83
nagyúr
Ejjj, politizáltok itten, iziben megnyomom a rendelkezésre álló "felhasználói jog felfüggesztése" gombot.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #45573 üzenetére
Igaz, a korona még egyelőre a helyén - nézegetik, hogy hová lehetne felpingálni rá úgy az arcképét, hogy mindenhonnan lehessen látni
Sajna az elődöknek pici fejük volt, nincs akkora kupolája, mint a Szent Péter Bazilikának a Vatikánban
Gyönyörű szép épület, mi is jártunk benne nyáron
Véncsont: Tedd meg, de politikáról eddig szó sem esett
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #45571 üzenetére
és mennyit ütöttél el belőlük?!
@Bubci: hát hogy beszélhetsz így róla?!
Nem király, Nemzetmegmentő Atya.
-
kételkedem
addikt
Nyíregyházára látogat a pápa, vagy az izraeli elnök, vagy a köztársasági elnök, vagy Lola, vagy valaki! A Kossuth teret és a Hősök terét ellepték a cseppet sem feltűnő civil ruhás testőrök. Munkába jövet egy tucatnyit láttam belőlük
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #45569 üzenetére
Grupettó?
-
zolynet
veterán
jó reggelt
ma rövid nap lesz, 14kor el csapatépítő tivornyára (2napos) Kóspallag-Nagyírtáspusztára -
daru
tag
Pálinkás jóreggelt mindenkinek.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt!
Nagyon szét tudnék verni valamit! Azt mondták, hogy hűvös, de száraz, napos idő várható. Ide rendeltem a tehertaxit 8-ra, most meg ömlik az eső. Sz@rrá fog ázni a bútor.
Akku.......
Az idokep.hu szerint még eltart egy darabig -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #45560 üzenetére
Pingvinnek?
-
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #45556 üzenetére
najah, a fogalmam sincs mikori teló elvesztésem óta már csak a céges van... (ami az adatlapomon megtalálható)
no de most jöjjön a gulden draak
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #45552 üzenetére
ójaj. negyed9re estünk be végül, rézgróf meg háromnegyedre...
fakk
na mindegy, akkor jó pihit.
-
BlacKSouL
addikt
Én meg még Salgótarjánban
-
lujó55
addikt
válasz
bolondember #45552 üzenetére
én meg még itthon...
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #45547 üzenetére
na összeértetek már?
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #45545 üzenetére
Az biztos, pláne, ha népes mezőny kovácsolódik össze.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #45547 üzenetére
Jó sörözést, én még 10-ig dolgozom...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bnss
veterán
Szép estét!
Ahhoz képest, ogy 1,5-2 nap alatt kihevertem a múlt héten a betegséget, elég sok energiát kivett belőlem. És egy jó hír, legalábbis a rallye kedvelőinek, jövőre IRC futam a Mecsek Rallye. Két hét múlva Historic EB ugyanitt, alig várom már mindkét eseményt.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #45540 üzenetére
Bátorítonak pattints fel egy sört sztem.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #45540 üzenetére
hát perszehogy, rézgróf csak 8körül fut be.
-
válasz
Pisztillus #45538 üzenetére
Annyira nem veszélyes, csak sokszor magamba zuhanok, de ezt pár barátom jobban tudja, bár ilyen téren NoLF tudna mesélni, mert őt kiakasztom
. Viszont az emberek többsége olyan sz@r helyzetben van pénzügyi gondok és a felvett hitelek törlesztése miatt ami miatt nem igazán lesz már lelki erejük, ráadásul nap mint nap látni azokat az ingyenélőket, akik a mi adóinkból szórakoznak és...
(inkább nem folytatom tovább, mert tudja mindenki miről van szó, és ez nem ide illik).
-
válasz
Tothgera30 #45536 üzenetére
Na azért nálad sem olyan veszélyes a helyzet. Meg azért nálam sem volt ez mindig így, de kivártam a soromat.
-
lujó55
addikt
Az asszony most telefonált, hogy céges buli van, maradnia kell.
Na, milyen pizzát is rendeltem már régen? -
válasz
Pisztillus #45535 üzenetére
...és ha semmivel nem vagy elégedett olyan leszel mint én...
-
válasz
venember83 #45534 üzenetére
Igyekszem minél kevesebbet gondolni rá - noha akarva-akaratlanul, de átszövi a mindennapjainkat. De úgy vagyok vele, hogy annak örülök, ami van, én azzal most - minden téren - elégedett vagyok.
-
venember83
nagyúr
Nem nagyon lehet menekülni a téma elől.
-
válasz
kételkedem #45532 üzenetére
Na igen, csak sajna - legalábbis a saját szakmámon belül - ismerem a mentalitást. Hiába próbálják csökkenteni a munkaadók terheit (mert állítólag erről is szó van), az nem jelenti azt, hogy ők ezt automatikusan tovább is adják (béremelés és/vagy új munkatárs felvétele). Nehéz ügy ez, de remélem, hogy egyszer végre megváltozik a gondolkodásmód.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #45531 üzenetére
A munkaadók többsége ugyan akkora, ha nem nagyobb gondban van, mint a dolgozók. Az élő munkára rakódó terhek, a válság, a kiszámíthatatlan politikai és gazdasági környezet, a korrupció és egyéb itt fel nem sorolt problémák keserítik az életüket.
-
válasz
kételkedem #45525 üzenetére
Sajna benne van a cikkben az is, hogy a D és az E pont az a munkaadó dolga (lenne), és mint olyan, a megvalósulása eléggé kérdéses (konvergál a nullához).
BE: Ez valahogy engem sem lep meg, ismerve ezt a társaságot (személyesen is volt már ilyen dolgom velük*).
*: Anno az egyetemről azért kellett eljönnöm, mert olyan csodásan kaptam fizetésemelést, hogy átkerültem a magasabb adósávba, és így valójában csökkent a fizum. De akkoriban költöztünk össze, stb., így esélyem nem volt abból kijönni.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #45526 üzenetére
Nem sikerült túl lépned a 12 ponton?
Egyenlőség, arányos közteher viselés, igazságosság?
Komolyan mondom javíthatatlanul idealista vagy!Lassan kezdem unni a vazelin szagot. Félre ne értsetek nem panaszkodom! Van munkám, családom, fedél a fejem felett, kocsi meg minden. Csak néha fáraszt, hogy évtizedek óta csak azt hallom, hogy majd jobb lesz, most rossz következik, de majd később jobb lesz
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #45526 üzenetére
Ez mindig így volt.
Ismerősömnek egy aktatáskányi orvosi jelentése van betegségekről mégsem nyugdíjazzák, az orvos azt mondta amíg el tud olvani egy szöveget addig munkaképes.
-
válasz
D változat támogatva, egyébként meg menjenek a messzire az ilyen barom ötletekkel
Dylen: Jobbulást oda is.
-
NoLF
veterán
válasz
még semmi sem fix, de már rég a zsebekben turkálnak.
mondhatom, hogy tüpisch ungarisch?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
köszönöm.
látom a keveset keresők állnak a pénisz rossz végén.
Nem normálisak.Ez hol igazságos, h a sokat illetve a még többet keresők járnak jól, a többségnek kevesebb pénz marad a zsebében?!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #45522 üzenetére
A változat: a szuperbruttóhoz jövőre még nem nyúl hozzá a kormány, az adójóváírás összegét viszont harmadával csökkenti.
B változat: szintén kétharmadannyi adójóváírással kalkuláltak, de a szuperbruttósításhoz használt szorzó mértékét a jelenlegi 1,27-ről 1,2-re mérsékelték.
C változat: annyiban módosult a B-hez képest, hogy az átlagkereset, vagyis a bruttó 150 ezer feletti jövedelmeknél elvették az adójóváírást.
Ezúton kérném az illetékeseket, dolgozzanak ki egy D módozatot, amiben nem csökken a hazavitt pénzem, esetleg egy E verziót, mely minimum az inflációnak megfelelő növekedést tartalmaz! köszönöm!
-
válasz
bolondember #45522 üzenetére
Szerk: Eltüntetem az egészet, kételkedem közben mindent leírt.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #45521 üzenetére
Ez viszon szép.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #45521 üzenetére
honnan lejhet tudni, h az "A", a "B" és a "C" változatokat mi alapján számolják?!
-
kételkedem
addikt
-
válasz
bolondember #45513 üzenetére
No tessék, Winnetou álruhában?
-
zoltanz
nagyúr
Jobbulást a zöldsipkásnak oda.
Ide meg szép napot. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #45511 üzenetére
egyből Gojkó Mitics, nem?!
-
NoLF
veterán
akkor ma esetleg 7kor snaps galéria, ki várható, ugye?
-
válasz
kételkedem #45496 üzenetére
Ezzel csak óvatosan, mert aztán hozza magával az anyóst gyógyszernek...
Szép napot mindenkinek!
Tope: Azt hittem, hogy Martin Baumann személyesen.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #45509 üzenetére
Eh, igazad van - személyiségzavaros farkasra gondoltam, birka bőrben
-
válasz
bolondember #45505 üzenetére
Vérmedve: Nyugi van má
-
Bubu79
addikt
Egy árva.
Jött valami figura a múltkor, hogy ő most aztán biza jól lemeggyilkolászik engem - testének darabjait a négy égtáj felé szórtam szét, de a kis árvát, aki vele volt, elvittem és letettem az első tipi bejáratánál, nehogy éhenhaljon.
Csöngetnem sem kellett, mert visított szegény, mintha nyúznák, pedig mégcsak meg sem kóstoltam
-
lorcsi
veterán
valami szerencsétlenkednek megint az infósok a céges szerverrel
nem akar menni a gmaileddig nagy nehezen elindult IE-n, de most már semmi ..
az egyetlen jót is elszedik -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #45501 üzenetére
hidd el nekem, teszkósszatyrot csakis ALDIs őstermelőtől szerezhette...
Aktív témák
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest