Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #36693 üzenetére
Dylen: Majd összehozunk valami prototípus félét, aztán ha bejön a dizájn, még csiszolgatunk rajta a későbbi modellekben
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #36693 üzenetére
csinálj sok sok gyermeket!
-
NoLF
veterán
most ez az idő, vagy mi a picsa? annyira fáj a bokám, hogy alig bírok menni. és nem is a műtött, hanem a másik, ami csak repedve és szalagnyúlva, majd rá 8 évre részleges szalagszakadva volt, de műtve nem.
bár semmitse számít, mert egyáltalán nem is ott fáj, ahol a problémák voltak, hanem a belső bokámon. mind2 belső boka fáj, de a jobb oldali ezerszer jobban, majd belepusztulok. mi a picsa ez, s mit lehet vele kezdeni?
-
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #36690 üzenetére
A szőrszálnak vajmi kevéske a fűtőértéke, és még iszonyat mennyiség is kéne belőle a fűtés-szezonig, úgyhogy kár hasogatni
Pisztillus: Köszönjük szépen!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #36687 üzenetére
Eh, Nektek semmi sem jó - eddig ment a nyígás az eső miatt, most meg a meleg nem tetszik... Élhetetlen bagázs.
-
zolynet
veterán
jó ez a nap ... valamire
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #36681 üzenetére
és te úgy jössz mindig, mintha mennél...
........ ......... ........ ........ ........ ....... ........ ...... ...... ....... ....... ........ ....... ....... ...... ....... ........ Tim: nemsemmi...
nálunk is hasonló a helyzet, van már rács mögött szuperbiztonsági ajtó, meg riasztó is, ami prüttyög és visít, akkor is, ha éjjel jön haza... de mindez nem elég. kéne még kamera is (akkor legalább látná, hogy tényleg csípkedem-e a muskátlit
) esetleg még két biztonsági őr, akik félóránként a levegőbe lőnek
-
BlacKSouL
addikt
Az a sok mész...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #36672 üzenetére
A Polgár Jenőhö'?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #36666 üzenetére
önki?
-
frame>24
addikt
válasz
ngabor2 #36664 üzenetére
Jól sejtem, hogy nem az a fajta dolgozó vagy, aki este tízkor fölnéz a kémcső (vagy vmi műszer, mindegy) mellől, hogy
"-Ja, már ennyi az idő?!"
(Persze lehet, hogy nem is ilyennel dolgozol már).A lényeg, hogy rá kellett jönnöm, én nem tudom ezt így csinálni. Nem tudom, mi lesz így, de képtelen vagyok reggeltől éjfélig egy problémán agyalni, és akkor még a zuhany alatt is azon filózni, hogy melyik DNS-darabot hogyan, hova klónozni, stb.
Ezzel csak az a baj, hogy az én szakmámban elvileg ezt kéne tenni, vagy így kéne hozzáállni.u.i.: tudom, pont ez itt nem így tűnik nektek, pedig ez van valójában.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #36662 üzenetére
Amikor nálam tavaly januárban konyhafelújítás volt, a felső szomszédom egyfolytában azzal jött, hogy stikában fent jártunk nála és egyrészt elrontottuk a WC-jét, másrészt kiloptuk az ő konyhájának csapjából a tömítést, hogy az ne működjön. Ja, ez is 80 év körüli vénasszony, Németországból repatriált, úgyhogy egyedi ízekkel töri a magyart.
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember #36666 üzenetére
"és az önkin
de komolyan" - -
Szép napot a népnek
-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt kívánok minden erre tévedőnek.
a szerda az egy különleges nap. egyrészt messzebb van a hétvége, mint bármelyik más hétköznap (a hétfő sokkal közelebb van, hisz előző nap hétvége volt), másrészt mondhatjuk, hogy már itt a hétvége, hisz holnapután péntek.
mindenesetre a szerdára is igaz, hogy jó lenne még egy kicsit (2-3 óra) aludni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #36659 üzenetére
Na, új fejlemény van megint szomszéd-muskátli-csipegetés ügyben..
.
Az imént kinyitottam a konyhaablakot
szellőzni , és éjfél után pár
perccel egyszer csak hallom, hogy
beszél a nyanya. Kinézek, ott áll
hálóingben, és beszél hozzám, hogy
nem hagyjuk élni, bejárunk a
lakásába, ma is kirakott egy új szappant,
és valaki már használta, meg
szőke hajszálat is talált (itt
megkérdeztem azért, hogy csókolom,
szőke vagyok-e? De nem reagált,
módosult tudatállapotban volt), és már
egy csomó mindent elhoztunk, és nincs meg a kispárnája se (nem akartam
lebuktatni magam, nem árultam el, hogy nekem meg van legalább 4-5),
és, mivel zárt ajtók mögött vagyunk,
csak mi járhatunk be oda, és fel
fog minket jelenteni a rendőrségen, és inkább nyitva hagyja, vigyük
el, ami kell (kérdeztem, hogy szerinte mi kéne nekünk onnan, amink
nincs), csak többé ne menjünk be hozzá,
mert ő már belefáradt, hiába
próbált rajtakapni, nem tudott (szóval
ezért kukkol), és így aludni sem tud...
Mindezt mondom, az ablakom alatt éjjel negyed 1-kor..
Igazából az a durva, hogy már haragudni sem tudok rá, mert láthatólag beteg, képzelődik, ellenérvekre nem reagál, skizofrén és paranoid... Csak az a kérdés, hogy ki fogja így valaha is megvenni/bérbevenni
tőlem ezt a lakást...?
Na ennyi volt a ma esti élményem, ezt
meg kellett, hogy osszam valakivel.
Jóccakát. @ -
lajafix
addikt
válasz
venember83 #36656 üzenetére
greasemonkey + egy kis programozás
-
Lortech
addikt
válasz
Itt egy opera userjs néked. Első sorban szépen editálhatóak a nemkivánatosak, szimpátiád megelőlegeztem.
var usersToRemove=new Array("Lortech","venember83");
if ((location.hostname.indexOf('prohardver.hu') != -1) || (location.hostname.indexOf('itcafe.hu') != -1) ||(location.hostname.indexOf('mobilarena.hu') != -1) || (location.hostname.indexOf('hardverapro.hu') != -1) || (location.hostname.indexOf('logout.hu') != -1) || (location.hostname.indexOf('gamepod.hu') != -1))
{
window.opera.addEventListener('BeforeScript',
function(){
var divek = document.getElementsByTagName("div");
for (var i=0; i<divek.length; i++) {
var attr = divek[i].getAttribute("class");
if(attr == "msg flc" || attr == "msg off flc" || attr == "uzik" || attr == "uzik uff") {
for (var j=0; j<usersToRemove.length; j++) {
if (divek[i].innerHTML.indexOf("<B>"+usersToRemove[j]+"</B>") != -1)
{
divek[i].innerHTML = "";
}
}
}
}
},
false);
} -
BlacKSouL
addikt
Kéne már az a nyári leállás... Most negyed 1-kor kezdek neki a sörözésnek. Ami alapvetően nem baj, csak ne kéne holnap melóba kelni. És vége a jó napoknak, hazajött a vezír.
-
zolynet
veterán
válasz
Kiakadtál valamin? Akarsz beszélni róla?
'ccakát -
venember83
nagyúr
Tényleg nem lenne rossz ötlet beépíteni a motorba egy szűrőt, hogy adott felhasználók hozzászólásait ne lássa az ember.
-
-
pohár
félisten
Ah ezt a meleget, holnap asszem átváltok a térdgatyára
-
coqito
tag
Valaki Counter Strike 1.6-al szokott játszani? Csak mert van egy szerverem, és oltárian kicsi a forgalom, és gőzöm sincs mivel lehetne belendíteni, az az igazság hogy lassan félek senki nem 1.6 -ozik már
Na de ha tudtok valakit aki még gamel annak adjátok tovább az ip-t plz (steam és nonsteam is jöhet)!
IP: 79.172.195.191:27141
-
válasz
bolondember #36641 üzenetére
Májkell Dzsekszon
UI: egyébként idebent vannak még talán működőképes 286-os gépek, szóval régi hardver letudva
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #36639 üzenetére
Muzeális darabok ritkán bukkannak ott fel, de megeshet, hogy mázlija lesz
-
válasz
venember83 #36635 üzenetére
Error, Malfunction
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #36635 üzenetére
Elavult hardverhez nem egyszerű bele passzoló CPU-t találni...
-
Én eztet nem bírom már követni
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #36619 üzenetére
de legalább nem igaz.
és MINDENNEL ezt csinálják a médiában, az emberek meg zabálják. csak tudnám, mi a picsából gondolják, hogy bármi is igaz, amit a pofánkba tolnak...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #36625 üzenetére
nem. én mondtam valamit, amire ezt válaszolta... tehát én vagyok a bagoly!
-
válasz
kételkedem #36619 üzenetére
Jóhogynem 13. emeletet mondanak, mert akkor még más is lenne. (kezd ám meleg lenni az időjárás)
-
NoLF
veterán
inglis verzsön szerint a 17ről a 10.re esett
itthon ez már 17 emeletet jelent.drakulálok!
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #36609 üzenetére
ezt hogy fordítanátok magyarra?
"It takes one to know one" -
pohár
félisten
na jó, léptem suliba, have a nice day
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #36603 üzenetére
Hány embernek könyörögtem tavaly, hogy jöjjön velem Horvátországba nyaralni. Szerinted jöttek? Így leautóztam és kirándulásokkal együtt mentem összesen 2150 km-t EGYEDÜL. Na ez a pazarlás. De én nem maradok itthon mások (...sága, ...sége) miatt. Van 2 hetem nyáron amikor kiengedhetek, ellazulhatok, ezt senki ne vegye ele tőlem. Ha nem jönnek nem jönnek.
Idén már okosabban csinálom, de én ígyisúgyis lemegyek. -
zolynet
veterán
válasz
két embert is kiteszel, ne legyen
(éke, evil mod off)
-
tbs
addikt
válasz
Igazán jó helyeken egyedül autózik az ember... Kivéve, ha nem zavarja a hátsó sor sikoltozása...
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #36591 üzenetére
mert már mindenhol kvára parkolási övezet van, plussz 3óránként kell bedobni a zsöcit, így aztán jól megoldják ezt a folyamatot is ... még kérdés?
kellemest!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest