Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#13401) FReak_ válasza megint én (#13400) üzenetére

FReak_
(kvázi-tag)

Indítási opciónál próbáltam átírni a felbontást , nem engedte , ugyanúgy natívban indult. Keresgéltem a config és az autoexec fájlban,de nem találtam meg hogy hol lehetne átírni benne a felbontást. Valami ötlet esetleg?

(#13402) joe-ker válasza FReak_ (#13401) üzenetére

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én olyat csinálnák,hogy átnevezném a saját cfg-t,majd indítás után a gém csinál magának egy újat.
Ha kész beállítasz mindent,esetleg átmásolod a régiből ami kell,ha minden megvan akkor írásvédetté teszed és kész.

(#13403) FReak_ válasza joe-ker (#13402) üzenetére

FReak_
(kvázi-tag)

Olyasmit próbáltam már hogy a config és az auotexec cfg-t áthelyezem máshová , csinált helyette újat . Alkalmazom az 1680*1050-es felbontást , kilépek , aztán a következő indításnál megint natív. Szóval fogalmam sincs.

(#13404) Romvr

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szeretnék csinálni egy LAN szervert a CS:S-hez, ami eldünnyögne magában. Erre ha éppen úgy tartja kedvünk akkor felmehetnénk és játszhatnánk páran így szűk haveri (LAN-i) körben. Na már most, a problémám ott kezdődik hogy én egy GUI nélküli szervert szeretnék létrehozni egy csendes eldugott gépen, ha erre van lehetőség. Azaz, mindenféle grafikus felület és játékos nélküli, tehát csak egy HOST gép lenne.
Lehet ilyet csinálni? Ha igen akkor valaki leírná ide, vagy PM-ben a mikéntjét?

(Azt tudom hogy lehet úgy szervert csinálni hogy aztán szerverként is játszom)

A segítséget előre is köszönöm!

Üdv.

Romvr

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#13405) toma888

toma888
(újonc)

•·{ Egy Pillantás is elég ahhoz hogy, megszeresd }·•–
-•·{ Counter Strike 1.6 }·•–
-•·{ .::Kyra::. }·•–
-•·{ Szerver IP: 217.13.107.87:27015 }·•–
-•·{ 32/Slot }·•–
-•·{ Kedves Adminok [STAFF] vezetőség akik sok időt fektetnek a szerveren való csalók kiiktatásáért }·•–
-•·{ 0/24 Órában Üzemel }·•–
-•·{ Nem Hostingolt!!! Egyedi Lagg mentes Szerver }·•–
-•·{ 0/24 Ben Üzemelő TS3 Szerver }·•–
-•·{ Saját szervergép ( 1Gigabit/sec net kapcsoslat) }·•–
-•·{ Eddigi legjobb Ping (5) }·•–
-•·{ Szerver FPS 98-103 }·•–s

(#13406) joe-ker válasza toma888 (#13405) üzenetére

joe-ker
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kicsit el tévedtél az 1.6-os szerverrel!

(#13407) enginev3.0 válasza toma888 (#13405) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Ez elég sablonos lett

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#13408) bubi92

bubi92
(senior tag)
LOGOUT blog

szeretnék lassan videót csinálni, jól gondolom, hogy úgy kell, hogy először record demo, utána visszajátszani, rögzíteni movie-ba, az kimenti nekem avi-ba vagy h264-be, és azt meg már szabadon csicsázhatom?

http://500px.com/bubi92

(#13409) Rivaul

Rivaul
(fanatikus tag)

Sziasztok. Van jelenleg normális Magyar szeró? Rég nem játszottam már sajna, így nem tudom mennyire megy még a css. Érdemes lenne újra szervert csinálni, van még rá kereslet?

21xx napja PH! Lejárt hírdetéseket törlök, fent lévők élnek!

(#13410) Kassadin válasza Rivaul (#13409) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szvsz a TOTAL WANTEDS volt, amíg meg nem szűnt. Oda jártam fel pubolni, mert voltak bizony nagyon jó játékosok meg lant megjárt emberek is. A játékkal magával már én sem foglalkozom, nem tudom, mennyire megy, nem megy, de szerintem inkább az előbbi, habár nem tudom a legújabb frissítések mennyire tették még jobban tönkre a játékot. Szerver meg rengeteg van, csak sajnos normálisból akad kevés.

The pain is my best friend.

(#13411) bubi92

bubi92
(senior tag)
LOGOUT blog

S.W-t ismeritek? elég jó társaság, kicsit funosabb szerver(fun/gg mapok is) én 100%-ban csak ott tolom. néha idegesítő már a sok beszéd, de akkor mute:D

(#13412) xxxthrief

xxxthrief
(fanatikus tag)

Üdv!
Hol lehet leszedni pl css-hez hangokat?
Olyat pl h headshot meg ilyen vicceseket? pl ajajaj coco jambo ajajaj :D
Köszönöm!
Üdv!

Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!

(#13413) enginev3.0 válasza xxxthrief (#13412) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

felmész egy serverre onnan letölti a géped, és azt megtalálod a sounds mappába

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#13414) Shaumake válasza Rivaul (#13409) üzenetére

Shaumake
(kvázi-tag)

Szia!
Néhány hete kezdtem el újra játszani és találtam egyet. Maffia! a szerver neve, elég jó a hangulat. Only D2 szeró, nincs wp, csapatonként 1scout,3smoke és 5he lehet. Csalók ritkán fordulnak elő. Nincs alltalk!
Szerintem egy próbát megér!

(#13415) pschio

pschio
(őstag)

van egy kis teamspeak serverem. ingyenes. címe: street-racers.hu

have fun!

[ Szerkesztve ]

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#13416) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

üdv

egy Intel X4500on mit teljesíthet a Source? :U

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#13417) oneiros válasza cellpeti (#13416) üzenetére

oneiros
(kvázi-tag)

[link]
Annyira nem vészes, de online 16 player-es meccs már szaggatna szvsz.

Welcome to the Mod Men Show!

(#13418) Steven

Steven
(őstag)

mire jó a multi core rendering ?

mert 460 at cseréltem amin fix 300 fps volt most a 6870 en meg 50 fps bekapcsoltam a multi core renderinget és hirtelen 200- és 300 között ugrál de inkább 300 fele

másik hogy normális hogy 6870 en 50 fps em van cs be??:D anélkül??

[ Szerkesztve ]

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#13419) enginev3.0 válasza Steven (#13418) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Multi core az arra jó hogy ne csak egy magon fusson a játék (Proci) hanem több, mivel a css inkább procit eszik mint kártyát ezért lehet 50fps-ed

(#13420) Steven válasza enginev3.0 (#13419) üzenetére

Steven
(őstag)

jó de 4ghz es amdn azért kicsit mókás volt:D

nem egy brutál proc de ennyire csak nem szar:D

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#13421) enginev3.0 válasza Steven (#13420) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Ez sajnos így van, nálam sincs ez másképp 3700mhz-n

(#13422) Lmh

Lmh
(senior tag)

Van itt vki aki szokott CS:GO bétázni?

bekilefelmegelátráideodaszétösszevissza! Könyörgöm! Tanuld meg használni!

(#13423) bubi92 válasza Lmh (#13422) üzenetére

bubi92
(senior tag)
LOGOUT blog

én szoknék, csak nincs:(:D

(#13424) Lmh válasza bubi92 (#13423) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Én pár napja kaptam invet rá. Nem tudom hogyan zajlik a hozzáférések kiosztása. Kezd megtetszeni. Igazából 1 dolgon múlik, hogy játszom-e majd vele: lesznek-e csalók rajta:P
A source-osok szeretni fogják, mert gyakorlatilag egy felturbózótt source. 1.6-hoz képest pedig egy még sokkkal-sokkkkkal szarabb source-verzió :P Mivel egyértelmű, h a Source nem tudta elvenni az e-sport népszerűséget az 1.6-től, fogalmam sincs, hogy gondolták, hogy majd ez fogja.... :W

[ Szerkesztve ]

bekilefelmegelátráideodaszétösszevissza! Könyörgöm! Tanuld meg használni!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.