Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt
-
fokukac
nagyúr
összeraktam, bár nem volt egyszerű, nem sikerült egészen eltalálni pontosan a csavarok szabványos helyét, elég nehezen ment be a helyére a lap...
be még nem volt kapcsolvameg közben rájöttem, hogy bebuktam, ezen nincs ide port (az ipon oldalán meg azt írták, hogy van) ergo vennem kell satás dvd-t, mert csak ide-s van..
szerintem lassan megyek aludni -
j0k3r!
senior tag
nem akarok beleszolni
de, ha meg ugy megy haza, hogy nincs megfelelo anyagi hatter, amig magyarorszagon van, es allandoan azon parazik, hogy ha visszajon lesz-e melo, megmarad az allasa, akkor meg teljesen felesleges hazamenni. akkor az az erzes, megse ugyanaz lesz... majd, ha ugyerzi, hogy nyugodtan hazajohet, es tenyleg kitud teljesen kapcsolodni, akkor inkabb erdemes meglepni a hazautat, velemenyem szerint. -
tildy
nagyúr
Amikor nincs (még) munkád, akkor minden fillér számít. És a nulla font bevételhez sajnos nem olcsó a repjegy . Persze ez hamarosan megváltozik, legalábbis részemről tuti
Illetve még valami : a saját döntéseim a saját felelősségem. Ha a saját döntésem miatt "fele" annyira élek, az bizony az én döntésem volt szintén. Én meg vállalom érte a felelősséget.
Hidd el, ami számomra fontos, azért küzdök rendesen , időt , pénzt nem kímélve, ami meg adott időszakban nem fontos, vagy nem érdekel, miért is pazarolnék időt, energiát?Nem kell tovább mondanod...
Túl nagy kedvem amúgy nincs hazamenni, csak ugye mondtuk, hogy áprilisban hazaugrunk, ennyiről van csak szó... Nomeg hozni kell ki mézet
-
I_Am
veterán
fele annyira, mint tehettem volna, nem egyenlő a nemmel.
Ha meg egy hazaútról van szó, akkor minek görcsölni? Itthon úgy sem kell költeni, hiszen nem hetekre jöttök és a vendéglátók ilyenkor úgysem hagyják, hogy elmenj étterembe, mikor az otthoni főzőcske sokkal jobb...
tovább is van mondjam még?
ui: a repjegy meg nevetségesen alacsony még magyar fizetésekhez viszonyítva is.
-
tildy
nagyúr
Takarékoskodás nélkül nem lehetnénk itt
Mindennek megvan a maga ideje. Semmiről nem érzem magam lemaradva csak azért, mert arra költök, amire valóban szükségem van/amit valóban szeretnék
Vezettem már egyedül repülőt többször is (na jó vitorla volt, de leírhatatlan élmény) , siklóernyőztem, ugrottam gépből, (alapból hányan mondhatják el a fentieket magukról?!) , baráti társasággal összejártunk, itt is közös banzájok vannak, kellemes helyeken jártam, és valószínűleg azzal foglalkozhatok hamarosan, amit szeretek.
Nem élnék, csak azért mert nem szórom a pénzt?
Majd 30 év múlva térjünk vissza rá -
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #20760 üzenetére
Szike vagy kitömött melltartó... Durva...
Szvsz nem néz ki jól. Egyébként itt olyan szilikonpárnákat lehet kapni primarkban melltartóba, csak lestem....Viszont legalább nem kell az egész várost bejárnom, ha F-es melltartót keresek
tiv83us: hajnali kettőre?
Lajos megmakacsolta magát utazás témában , úgy volt áprilisban hazaugrunk, de egyelőre úgy néz ki lehet augusztus lesz belőle... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Csabee. #20765 üzenetére
lásd a szerkesztés után ugyanazt a hszt..
ha mondjuk este bekapcsolod, és reggelig megy a szundi alatt, akkor 8 óra alatt 10 Ft-odat emészti el. Egy hónapon keresztül minden nap így használva 300 Ft-al nő a számla, ami egy év alatt kerek 3600 Ft. Ha minden áldott nap 8 órát ég.
nekem a 20W-os asztali halogénlámpám ég kb 6 órát naponta, az most már tudom mennyi pénzembe kerül kb
a gépem meg kb 120-160 W-ot eszik, na az már meredekebb, és az megy is vagy 8-9 órát minden nap.
-
Dylen
senior tag
Voltam imax-ezni !! Jajj, csodálatos volt
-
Csabee.
nagyúr
Egy láva lámpa 1 óra alatt mennyit fogyaszt ha az van ráírva hogy max 25W ?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #20758 üzenetére
Vagy a melltartója ilyen remek, vagy...hajjaj. [link]
Az összeset végignézve inkább hajjaj..De az az óriás ejakuláció is remek mögötte
-
tibi666
senior tag
nem bírom, szétszakad a fejem.
dupla algoflex, semmit nem használ.ilyen még az igazán kemény másnaposságoknál sem szokott lenni.
-
bnss
veterán
No úgy néz ki, hogy a "különben kénytelen leszek" varázs szavak meghozták a hatásukat, remélhetőleg sínen van az ügy (kopp-kopp).
Most viszont alvás, jó éjt!
-
venember83
nagyúr
válasz
Black-core #20753 üzenetére
Válassz, de vagy viszont, a kettő nem megy együtt. Minek ismételnéd magad, nem vagy te szerver táp, hogy pozitív tulajdonság legyen a redundancia.
Különben szerintem inkább tízezer van, amit rendszeresen használnak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Black-core #20753 üzenetére
Az a szám az aktív tagokra mondható inkább
-
Black-core
aktív tag
válasz
venember83 #20749 üzenetére
de viszont így nem mutat valós számot sztem van vagy 10 000 olyan nick amiről már rég nem is léptek be. De köszi a választ és neked is Winner_hun
-
venember83
nagyúr
válasz
Black-core #20743 üzenetére
Az nem baj reklám szempontjából pl.
-
fokukac
nagyúr
de főként Salgótarján felé, mert ott különösen szeretik...
---------------------------Amúgy szépjóestét, még mindig nem volt szívem elkezdeni szétszedni a régi gépet (komolyan, olyan érzés, mint szakítani a nővel, akivel sok-sok éven át jártál...)
Meg közben aztán kérdéseim is felmerültek, amik elbizonytalanítottak, sok idő telt már el azóta, hogy ilyeneket csináltam egyedül, és b+, tök máshogy néz ki minden ...
minden választ köszönök, előre is! -
Winner_hun
félisten
válasz
Black-core #20743 üzenetére
Nem törlik és nem is törlődnek.
-
válasz
venember83 #20738 üzenetére
Nein, ez van b@ssz@meg
-
VoDaFoNe
aktív tag
finoman nőiesen, fuck
-
AMD Power
titán
-
JetiRulez
őstag
válasz
Winner_hun #20723 üzenetére
Nem csípem azokat, akik inkább újra regisztrálnak ahelyett, hogy utánajárnának a jelszónak.
-
fokukac
nagyúr
Na, megvannak az új gép alkatrészei, hamarosan nekiállok összerakni...
Szurkoljatok, sok-sok éve nem csináltam ilyet... -
tildy
nagyúr
Wazzzupppp? Kicsit másképp
Lol.
tbs: ha nem létszükséglet neki eladni, akkor talán érdemes inkább várni, nem? -
bnss
veterán
válasz
venember83 #20711 üzenetére
Leesett, azt hittem részvénypiacra gondolsz.
-
venember83
nagyúr
Ja, csak kérdés, hogy kinek.
Bon3ss: Tuti hát. Nálunk ők a szolgáltatók, komolyabb gondunk nem volt eddig a ki tudja hány év alatt, max pár órás kimaradás, nem korlátozzák, egyszerűen jó. Persze meglehet, hogy kicsit nyugatabbra már kicsit másképp szolgáltatnak, de itt semmi gond velük pedig itt Erdélyben a magánszemélyek hetven százaléka rajtuk keresztül csatlakozik a hálóra.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #20707 üzenetére
Tuti?
szerk.: négybetűsök sem álltak a helyzet magaslatán a mai nap.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #20701 üzenetére
Itthon nekünk is ilyen elérésünk van.
fokukac: ne is mondd, tegnap este még 300 forinttal több volt egy db részvény, ma meg...
-
fokukac
nagyúr
bazzeg, nem hiszem el, hogy zuhan ma a tőzsde, ennyit egy nap alatt még sosem buktam...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest