Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó #21997 üzenetére
Az aranyér sajnos már nem annyira korfüggő, csomó ülés miatt simán előjöhet bármilyen irodai dolgozónál, bármikor. Ez van, szerencsére (?) az aranyérnél vannak nagyobb gondok is az életben.
-
Tim82
félisten
válasz
hejesírásó #21997 üzenetére
Haver, senki sem mondta, hogy a túlzásba vitt anális szex jó az egészségnek.
-
hejesírásó
senior tag
lecammogok coláért, h legyen vmi amibe a jégerstolzot öntöm
ja azt mondtam már h aranyerem van kb 1 hónapja? és még nem vagyok 26
-
bnss
veterán
Szép estét!
Fáról lehulló latyak olyan szépen telibe verte a kezemben tartott telefont... Ennél csak az volt a viccesebb, amikor bokáig merültem a latyakba...
-
Csabee.
nagyúr
Ilyen egy mocskos időt...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #21985 üzenetére
Az tényleg jó
tope: Hatásvadász gonosz manó vagy
-
Bubu79
addikt
Postáztad Poharat?
Kételkedem: Még tartom magam a PH!-nál - a színhőfok állítása kicsit dobott a láthatóságon/elviselhetőségen... De azért üdítő találkozni a régi árnyalattal a hozzászólás ablakban. Már az is valami, hogy a bal és a jobb oldalon visszatért a fekete betűszín
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #21979 üzenetére
Pedig van annak valami bája, ahogyan Don Quijoteként szembeszállnak egyesek a lead designe-errel és nem értik meg - kár koptatni a billentyűzetet, úgyis marad a mostani ( egyébként számomra is kellemetlen ) dizájn a PH!-n
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #21977 üzenetére
Pedig tanulságos...
-
kételkedem
addikt
válasz
hejesírásó #21976 üzenetére
Mikor nyílt a topic, bele olvastam, de mikor megjelentek a középen alul legyen 3 gomb, balra fent inkább zöldebb legyen hozzászólások, inkább ignoráltam az egészet.
-
hejesírásó
senior tag
a miért jó nekünk a zuj design topicban egyre jobban elgurulnak a gyógyszerek. most épp látszerész veszekszik egy szemét féltő userrel.
tiszta jó olvasni
-
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #21973 üzenetére
igen, de most a párbeszédet helyeztem előtérbe, köszönöm.
-
hejesírásó
senior tag
a forgatókönyvebn ez egész pontosan így kezdődött:
2. INT. '74 CHEVY (MOVING) - MORNING 2.
An old gas guzzling, dirty, white 1974 Chevy Nova BARRELS down
a homeless-ridden street in Hollywood. In the front seat are
two young fellas -- one white, one black -- both wearing cheap
black suits with thin black ties under long green dusters.
Their names are VINCENT VEGA (white) and JULES WINNFIELD
(black). Jules is behind the wheel.csak hogy jobban lássuk az olcsó öltönyüket....
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #21967 üzenetére
Az igazat megvalva, életemben nem hallottam volna erről az egész Lomo dologról, ha te nem hozod fel!
Ez a négyszínű körvaku méltó kiegészítője a vizipók gépnek!
-
NoLF
veterán
JULES: Well, hash is legal there, right?
VINCENT: Yeah, it's legal, but is ain't a hundred percent legal. I mean you can't walk into a restaurant, roll a joint, and start puffin' away. You're only supposed to smoke in your home or certain designated places.
JULES: Those are hash bars?
VINCENT: Yeah, it breaks down like this: it's legal to buy it, it's legal to own it and, if you're the proprietor of a hash bar, it's legal to sell it. It's legal to carry it, which doesn't really matter 'cause -- get a load of this -- if the cops stop you, it's illegal for them to search you. Searching you is a right that the cops in Amsterdam don't have.
--------------------------------------------------------------------------------
VINCENT: Well, in Amsterdam, you can buy beer in a movie theatre. And I don't mean in a paper cup either. They give you a glass of beer, like in a bar. In Paris, you can buy beer at MacDonald's. Also, you know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
JULES: They don't call it a Quarter Pounder with Cheese?
VINCENT: No, they got the metric system there, they wouldn't know what the fuck a Quarter Pounder is.
JULES: What'd they call it?
VINCENT: Royale with Cheese.
JULES: Royale with Cheese. What'd they call a Big Mac?
VINCENT: Big Mac's a Big Mac, but they call it Le Big Mac.
JULES: What do they call a Whopper?
VINCENT: I dunno, I didn't go into a Burger King. But you know what they put on french fries in Holland instead of ketchup?
JULES: What?
VINCENT: Mayonnaise.
JULES: Goddamn!
VINCENT: I seen 'em do it. And I don't mean a little bit on the side of the plate, they fuckin' drown 'em in it.
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #21967 üzenetére
a hollandokat is majonézzel eszed?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #21965 üzenetére
na de NEM akármilyen körvaku!
kajában a mindennél kedvencebb az a sült krumpli. majonézzel, mint a hollandok.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #21961 üzenetére
A taxi érdekes elnevezése a családi szekérnek
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #21962 üzenetére
teher alatt nö a pálma címmel szépen nyakamba szakasztottak pár dolgot (lásd még hétfön 10 után mentem haza a melóból), ezért kicsit elhavaztam.
Amúgy egy számgép asztal kell, h le tudjuk hozni a megörökölt szkennert, aztán utána mehet a haddelhad - már csak egy ringflash-t kéne vennem (mindjárt szülinapja!), aztán...ehh.
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #21957 üzenetére
már megin' mivan?
-
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #21956 üzenetére
you bastard!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #21932 üzenetére
Jusson ez eszedbe akkor is, amikor volán mögé ülsz
-
BlacKSouL
addikt
guglinak hol lehet bejelenteni, hogyha egy keresési találata kárt akar okozni a számítógépemben? Nem leltem rá.
mod: mevvan asszem
-
NoLF
veterán
na, most fog leesni a fejem, annyit zabáltam...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #21950 üzenetére
ki vagyon tanálva.
qdak: Hehm
-
kételkedem
addikt
válasz
hejesírásó #21949 üzenetére
Az iparűzési adót legalább a bevételből számítják, ez fix lóvé, ha egy forintot sem keresel, akkor is fizetned kell. Ügyes.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #21947 üzenetére
de akkor már rögtön mint örökös és alapító törzstag, hogy ha majd kiturnak akkor is kapj a pénzből
igen tudom, hogy így van, nagy baromságnak tartom.
és akkor is fizetned kell ha alig kaptál melót mert éves szinten fizetsz
*smart* -
tildy
nagyúr
Csak gyorsan, Dell, winxp, Eclipse.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #21942 üzenetére
Magyarországon van egy speciális intézmény, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara. Néhány ügyes ember hívta életre és elérték, hogy törvény biztosítsa a létezésüket. Legálisan csak akkor végezhetsz biztonsági őri munkát, ha fizetsz a kamarának. Egyéni vállalkozó esetén ez 4800 Ft nyílvántartási díjat és 5900 Ft kamarai tagdíjat jelent évente.
Természetesen az ég világon semmi más értelme nincs annak, hogy fizessen a biztonsági őr, csak az, hogy eltartsa a kamaránál dolgozó embereket.
Van ugye elnökség, etikai bizottság, felügyelő bizottság, oktatási bizottság, tervezői jogosultság bizottság, gazdasági munkacsoport, nemzetközi munkacsoport.
Budapesten és minden megyeszékhelyen van külön elnökség, ahol 7-8 elnökségi tag, 2 titkárnő létezik egy jól felszerelt irodában.
Meg fogom alapítani a bolti dolgozók szakmai kamaráját! Van minimum 100.000 bolti dolgozó. Ha mindegyik csak évi 5.000 Ft tagdíjat fizetne, már jó lenne
-
PH-User
addikt
válasz
hejesírásó #21945 üzenetére
Itt meg a rain!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
I'm back! Intel Pentium 640
Mi újság erre?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
frame>24 #21940 üzenetére
igen, egyszerűen azért mert az ultra finom porszemcsék azok már csak ultra finom porszemcsék maradnak. dohányfüsttel pedig pont azt a részt nem tudod a filterekkel megszűrni, és a dohányos amikor dohányzik jó mélyre lejut sajnos a füst.
A hollandoknál nagyon komoly kísérletsorozatot csináltattunk, sok szász embereset, több ezernyi vérmintával, mindenkinek a kondícióját rögzítve a teszt előtt és után.
Még pár év és meglesznek az eredmények, már várom...
Egyébként az EU healt commis.- szerint évente fele annyi ember hal meg a diesel autók miatt mint a dohányzás miatt, csak amíg ez a dohányosoknál többnyire a dohányos, ez a dieselekre nem igaz.
amúgy meg megy egy privi
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #21941 üzenetére
Kérni kérhetnek... Bizonyos vállalkozásokról kellett volna lista, de így inkább google-ozunk pár napig, minthogy akár egy gyufaszál árának megfelelő összeget fizessünk a kamarának, ott egye meg őket a penész.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #21938 üzenetére
Az Istenért se említsd meg az itteni kamaránál, hogy ezért az infóért nállatok pénzt kérnek!
-
frame>24
addikt
válasz
hejesírásó #21936 üzenetére
Jól sejtem, hogy nézted/részt vettél dohányfüst hasonló hatásainak vizsgálatában is? Erre a geokoord.-ból következtettem csak...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #21938 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Írtunk a francia kereskedelmi kamarának, segítettek. Írtunk magyarországi kereskedelmi kamaráknak, segítettek. Írtunk romániai kereskedelmi kamaráknak, csak pénz ellenében adják meg ugyanazokat az információkat, mint a magyar és francia testvérintézmények. De hogy ezen már nem is csodálkozok.
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #21932 üzenetére
Ja. De a dízelesekre akkor duplán köpnék.
Nincs annyi nyálam...
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #21934 üzenetére
Igen, de a legtöbb új diesel már turbós. Itt is van egy pár sajnos, de nem annyira sok a diesel mint Magyarországon. A turbós benzinesröl meg csak annyi a véleményem, hogy aki sokat pályázik az vegyen olyat, de városba felesleges egy feltöltött kocsi...
-
Móci
addikt
Üdvözlet!
Este szépen lehullott kb. 15 centi hó, amit öröm volt reggel lapátolni. Remélem több nem lesz már.
Délelőtt az áram is elment, bár annyiból jó, hogy a tanfolyamot megúsztam mára (kevesebb munka, muhahha), s mindenki elindult hamar haza.Közben a net is elment, de lett megint.
-
tbs
addikt
-
kételkedem
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Most jöttem a Ford szalonból 2.0 TDCI Mondeo volt kiállítva. 8.2 M. A szalontábla leírása alapján összehasonlítottam. Térdlégzsák, kétzónás klíma, esőszenzor, első radar. Kb ebben különbözik a Civictől. Ezek 3,2 M pluszban? Persze szép, meg nagy, meg Ford, de azé'..
Cégesnek mondjuk jó lenne, de a jelenlegi főnöki Passatot (2.0 Sport PDTDI DSG) úgy tűnik inkább CC-re cseréljük, ha már egyszer abba gyártunk alkatrészt.(Válság mi? Meg Csoportos leépítés) Bízom benne hogy az új már nem a réginek a színét kapja, ami állítólag padlizsán, valójában inkább antracit, de olyan mintha mindig piszkos lenne. Eltalálták a világ legélvezhetetlenebb színét. Nem fekete, nem is szürke, de hiába van lewaxolva, mindig olyan mintha a fekete bemocskolódott volna. Az egy dolog hogy megvenni nem kellett volna, de még a legyártásával a lehetőséget megadni sem.
-
frame>24
addikt
Ebből is látszik, nekünk nagyon szakbarbár módon tanították a bioszt, és bár volt "környezetvédelem" c. tárgy, az inkább ilyen "levendulás, anti-bálnavadász" hangulatú volt, és nem tudtuk/-tam elég komolyan venni...(ööö, azért a bálnákat se öldössétek amúgy!
)
Meg aztán nagyon elmerültem én is a sejt, mint szerveződési szint alatti kategóriákban. (=pipettás g*ci <---> ökológusok
)
A legközelebb akkor kerültem ezen(fosszilis tüzelőanyagok és felváltásuk) területhez, mikor kétségbeesetten menekülve Szekszárdról, egy fizika-szakos emberhez is mentem állásinterjúra, ahol is "alternatív energiaforrások" (v. vmi ilyesmi) címszó alatt kellett volna olyannal foglalkozni, miféle biomasszát lehet bizonyos "új fejlesztésű" kemencékbe tenni, ami "közel oly hatékonyan" ég el, mint a gáz, de legalább is növényi nyesedék lévén hasznosítható hulladék... Ilyen és ehhez hasonló dolgok körül forogtunk volna, de hát ebbe nem akartam belevágni, mert konkrétan hülye vagyok hozzá, és nem fizikus.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #21907 üzenetére
nem
ott csak az ic fogy el és át kell szállnom -
tbs
addikt
válasz
zoltanz #21897 üzenetére
"...nyomatékosabb így valószínű tovább bírják az alkatrészek..."
Fizika - mechanika - logika irányvonalon érdemes gondolkodni a fenti részlet alapján.
fRém24: Nemár, hogy soha nem futottál belém, amikor épp ekéztem a munkagép-motorokat?!?
Ezt a tudást már ~15+ éve is tanították nékem a környezetvédelmi szakmodulon...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest