Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123 #85765 üzenetére
Mesélj, hol fér el? Miért nem akarod megérteni, hogy mindenkinek mások az elvárásaik? Miért próbálsz mindenben úgy gondolkodni, mintha te lennél? Attól vagyunk különbözőek, hogy mások az elvárásaink, az igényeink. Te írtad, hogy 15e Ft-os boxod van, vagy nem használsz Eizo monitort, akkor az én szememben igénytelen vagy? Azért ez is egyfajta igénytelenség, hogy szerinted a tiéd a helyes meglátás. Van, akinek nagyon minimalista a szobája, TV a falon és kész, sehol semmilyen kisasztal, semmi. Másnál meg külön moziszoba van. ennyire vagyunk különbözőek.
A Lamborghinis példád igaz lehetne, de az is igénytelenségre vallana, ha 180 milliós autója van és 100 ezres ledet néz. Viszont szerintem ilyen nem létezik, még lázálmomban sem... - szerencsére csak szerinted. Létezik, és ennél durvább dolgok is léteznek. Szerintem fogadd el, hogy mindenki másképp áll a dolgokhoz, mindenkinek más a fontos.
Ha egy meglévő tudást "törölnek", akkor az nagy hiba, Sony, Panasonic is eljátssza, nem kell aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest