Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
timurlenk07
lelkes újonc
Sziasztok!
Dzsoj napok vannak, és az akciókat böngészve a régóta nézett LG C22 567k-ért hazavihető volna [link] de mindeközben szembejött, hogy az Euronicsban még elérhető a C12 is 435k-ért [link] Csak hogy bonyolítsam a saját dolgomat, szeretném a 0%-os kölcsönnel megvenni, bármelyiket is választanám, a MM-ban ezt 22 hónapra adnák, Euronicsban meg 10 hónapra, és ha nekifogok matekolni, az inflációval korrigálva jelenértéken így kb. 500k volna a C22 és 400k a C12.
A kérdésem: Szerintetek melyik TV éri meg jobban? Van annyi különbség a két készülék közt (fényerőben, frissességben, pl. szoftver updatek hogy szebb/tartósabb legyen a képe), hogy megérje a C22 azt a plusz pénzt? Egy olyan szobában lenne, ahol bár világos van, soha nem sütne rá a nap direktben. Főleg játékra, streamingre és (foci)meccsnézésre használnám, tehát lenne sok király kontent ami 4K HDR és sok buta is, utóbbiaknál ha jól tudom elég sokat számíthat az SDR módban a fényerősség amiben meg tudtommal határozottan jobb a C2. De én csak egy egyszeri TV vásárló vagyok aki szeretne 10 évig egy király TV-t nézni, kíváncsi volnék bárki nálam szakibb embernek a véleményére

Bónuszkérdés: A C21 az fekete, a C22 az szürke, és ennyi a különbség? Élőben a C21-et láttam kiállítva (legalábbis ezt írták ki), az nekem elég szürkének tűnt, emiatt csak még jobban összezavarodtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor