Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májkiboy
csendes tag
Sziasztok
Tudom láma vagyok....vettem egy TV ét LG c2 oled mert a Macska dec 24 .én leverte az előzőt TCL volt megsirattam ...a párom macskája meg röhögött (csak a párom miatt él még). Mertem nagyot álmodni és megvettem ezt. Hiba volt maradtam volna a TCL nél nem ér annyival többet ez a TV (nem esett le az állam) és szenvedek a jó beállítással....annyi van hogy mindenki másképp állítja be az SDR és HDR tartalmakat ... Tudna e valaki egy olyat mutatni amire megesküszik. Tudom mindenki szeme más és másképp csinálja...például nálam a WARM 50??? nem is értem hogy az a valósághoz közel álló az nálam nagyon sárga minden sárga.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor