Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csacsi77

senior tag

Hello!
    Segítséget kérnék, mert lassan megőrülök.
    LG OLED55C11LB a tévé. PC-ről menne a médialejátszás. A PC vezetékkel kapcsolódik a telekomos routerre, a tévé wifin.
    A PC-n meg van osztva 4 különböző HDD-n egy-egy mappa, mindegyikben kb. 2TB-nyi fil, sorozat, zene. Tehát kb. 4x2TB-nyi megosztás.
    A tévé látja a megosztott mappákat a saját médialejátszóján keresztül. De raktam fel már a PC-re Plexet, Serviiot, Universal Media Servert.
    De valami bődület, hogy milyen lassan jelenít meg mindent. Bemegyek egy mappába és percekig olvassa a tartalmát és nem lehet tovább menni. Ha betölti a mappák indexképeit, akkor már bele lehet menni és akkor le lehet játszani a benne lévő tartalmat.
    Csak nem értem, hogy 2023-ban ennek így kell mennie? Percekig kell várni arra, hogy kilistázza a könyvtárakat? 2010-ben egy Asus O!Play médialejátszó mindent látott és gombnyomásra mindenhová bement és mindent láttam, lejátszottam.
    Vagy az a baj, hogy túl sok a mappa és a könyvtár? De ez ne legyen már probléma!
    Kérem ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet itt a gond akkor ossza meg velem. :R

Öreg fater megoldja!!!!

Új hozzászólás Aktív témák