Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Hello!
Segítséget kérnék, mert lassan megőrülök.
LG OLED55C11LB a tévé. PC-ről menne a médialejátszás. A PC vezetékkel kapcsolódik a telekomos routerre, a tévé wifin.
A PC-n meg van osztva 4 különböző HDD-n egy-egy mappa, mindegyikben kb. 2TB-nyi fil, sorozat, zene. Tehát kb. 4x2TB-nyi megosztás.
A tévé látja a megosztott mappákat a saját médialejátszóján keresztül. De raktam fel már a PC-re Plexet, Serviiot, Universal Media Servert.
De valami bődület, hogy milyen lassan jelenít meg mindent. Bemegyek egy mappába és percekig olvassa a tartalmát és nem lehet tovább menni. Ha betölti a mappák indexképeit, akkor már bele lehet menni és akkor le lehet játszani a benne lévő tartalmat.
Csak nem értem, hogy 2023-ban ennek így kell mennie? Percekig kell várni arra, hogy kilistázza a könyvtárakat? 2010-ben egy Asus O!Play médialejátszó mindent látott és gombnyomásra mindenhová bement és mindent láttam, lejátszottam.
Vagy az a baj, hogy túl sok a mappa és a könyvtár? De ez ne legyen már probléma!
Kérem ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet itt a gond akkor ossza meg velem.Öreg fater megoldja!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest