Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Hello!
Segítséget kérnék, mert lassan megőrülök.
LG OLED55C11LB a tévé. PC-ről menne a médialejátszás. A PC vezetékkel kapcsolódik a telekomos routerre, a tévé wifin.
A PC-n meg van osztva 4 különböző HDD-n egy-egy mappa, mindegyikben kb. 2TB-nyi fil, sorozat, zene. Tehát kb. 4x2TB-nyi megosztás.
A tévé látja a megosztott mappákat a saját médialejátszóján keresztül. De raktam fel már a PC-re Plexet, Serviiot, Universal Media Servert.
De valami bődület, hogy milyen lassan jelenít meg mindent. Bemegyek egy mappába és percekig olvassa a tartalmát és nem lehet tovább menni. Ha betölti a mappák indexképeit, akkor már bele lehet menni és akkor le lehet játszani a benne lévő tartalmat.
Csak nem értem, hogy 2023-ban ennek így kell mennie? Percekig kell várni arra, hogy kilistázza a könyvtárakat? 2010-ben egy Asus O!Play médialejátszó mindent látott és gombnyomásra mindenhová bement és mindent láttam, lejátszottam.
Vagy az a baj, hogy túl sok a mappa és a könyvtár? De ez ne legyen már probléma!
Kérem ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet itt a gond akkor ossza meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest