Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Na jó ez magas labda volt, de ez nem mostanában volt
Amúgy nem bántásból vagy rosszból írtam valamelyik nap azt, csak kicsit minden össze jött rohadt szar napom volt, így utólag is elnézést, nem akartam én azt írni nem szokásom sem turkálni más zsebében, az irigykedés pedig nagyon messze áll tőlem 
Semmi extra, sima Nordost kábelek voltak, ebből a márkából létezik 12 milliós kábel is a kínálatukban
Most csak egy 6 millásat [link] találtam hirtelen!Amúgy csak kíváncsiságból vettem meg direkt online, hogy valóban van-e különbség egy ilyen, meg ami akkor nekem volt Valhalla kábel között amit 50K-ért vettem! Nos az ég egy adta világon semmit sem hallottam
Így ment is vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Sí, sielés
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nem bántásból vagy rosszból írtam valamelyik nap azt, csak kicsit minden össze jött rohadt szar napom volt, így utólag is elnézést, nem akartam én azt írni nem szokásom sem turkálni más zsebében, az irigykedés pedig nagyon messze áll tőlem 
Most csak egy 6 millásat
Vhiktor