- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
REauditor
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket, tanácsotokat kérem az alábbi megfigyelésemmel kapcsolatban:
Adott egy új Philips 55OLED806/12 készülék, ami az elmúlt kedden érkezett és leváltotta a jó öreg (2008-as) Pana plazmát. Kicsomagolás, talpak felszerelése, beüzemelés és ismerkedés. Minden ok. Elkezdődött a bejáratás.
Majd csütörtökön fali konzolra, a végleges helyére tettem a tv-t. Ezután vettem észre, hogy a kikapcsolt állapotban fekete tükörként viselkedő képernyőn visszatükröződő tárgyak, átlagos nappali szoba képe furcsán torzultnak, hullámosnak látszik, ha oldalról, lapos (kb. 10 fokos) szögből nézek rá. Nagyobb betekintési szögből figyelve nem igazán, vagy egyáltalán nem látszik a tükörkép torzulása. Bekapcsolás után, üzem közben nem tapasztaltam semmi szokatlant.
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatok. Láttatok már hasonlót? Ez normális lenne? Küldjem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Marathon (2025)
- Építő/felújító topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor