Hirdetés
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
REauditor
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket, tanácsotokat kérem az alábbi megfigyelésemmel kapcsolatban:
Adott egy új Philips 55OLED806/12 készülék, ami az elmúlt kedden érkezett és leváltotta a jó öreg (2008-as) Pana plazmát. Kicsomagolás, talpak felszerelése, beüzemelés és ismerkedés. Minden ok. Elkezdődött a bejáratás.
Majd csütörtökön fali konzolra, a végleges helyére tettem a tv-t. Ezután vettem észre, hogy a kikapcsolt állapotban fekete tükörként viselkedő képernyőn visszatükröződő tárgyak, átlagos nappali szoba képe furcsán torzultnak, hullámosnak látszik, ha oldalról, lapos (kb. 10 fokos) szögből nézek rá. Nagyobb betekintési szögből figyelve nem igazán, vagy egyáltalán nem látszik a tükörkép torzulása. Bekapcsolás után, üzem közben nem tapasztaltam semmi szokatlant.
Érdekelne a véleményetek, tapasztalatok. Láttatok már hasonlót? Ez normális lenne? Küldjem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor