Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz daneel_hu #7196 üzenetére

    Próbáld már ki a kedvemért, hogy átnevezed PC-re a HDMI-t, hogy úgy milyennek látod a mozgást (PC módban ha akarod se kapcsolod be a TrueMotion-t). Már kértem mástól is, aki ezen spekulált, de nem emlékszem, hogy kipróbálta nekem.

    Amúgy ma véletlen bóklászás közben feltűnt, hogy TV módban (bármi, csak nem PC címke a HDMI-n) a Real Cinema okozza a legnagyobb lagot, nekem érzésre még többet, mint a True Motion. Ha ezt is kikapcsolom, már nem is igazán érzem, hogy lassabb lenne a TV/Haladó a TV/Játék vagy PC/akármi módokhoz képest (talán nincs is már így számottevő különbség...? ki kéne mérni...).

    Ezt 60Hz bemenetnél láttam, szóval valószínűleg az lehet mögötte, hogy 2-3 képkockát is bufferel a Real Cinema 60Hz-es bemenetből, hogy elemezhesse vajon 2:3 ismételgetett 24Hz van-e benne (hogy ezesetben visszafejtse).

    -> Ezt azért is írom neked, hogy esetleg ez is állhat a mögött, ha tényleg jobb nálad a mozgás, ha véletlenül igazából 60Hz-et küld ki a lejátszód 24fps filmnél is, akkor eddig nem találta fel vele magát a TV (ezt leírták a korábbi tesztek, hogy nem fejti vissza 60-ból a 24-et), de most már talán igen (nem tudom, nem is akarom igazából kitesztelni, nem érint, én 24-et küldök rá filmekhez).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák