Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirig
csendes tag
Gratulálok az új tv-hez !
Már tavaly is gondolkodtam az oleden, de kisebb "gyermekbetegségei" miatt, nem vettem még a 2015-ös szériából. Mielőtt bármi technikai újdonságot vásárolok, hetekig olvasok, járom a külföldi fórumokat, hogy minél több információval rendelkezzem és számomra a legjobb ár/érték arányú eszközt vásároljam meg. Mivel tuudom, hogy max. 2-3 évig használom az új beszerzést, így nagyon fontos az adott termék minden egyes hibájának és erősségének a megismerése. Számomra, az idei oledek érték el azt a technikai szintet, amelyet teljes mértékben elfogadhatónak tartok. A tavalyi oledek is kiváló tv-k és abban mindenki biztos lehet, hogy a fekete ezeken a kijelzőkön, tényleg fekete
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
Még UHD-lejátszóm nekem sincs, de épp az előbb néztem (Netflix) egy 4K (Dolby Vision HDR technikával masterelt) filmet és nem győztem csodálkozni
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de mindenkinek más a priorítása és (itt újra kiemelném), számomra a tavalyi medellek nem voltak még eléggé kiforottak.
és épp most böngészem az internetet, hogy hol tudnék egy új UHD-playert vásárolni... 
Vhiktor