Hirdetés
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mini PC
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Nekem tegnap hozták ki az uj tv-m: 55 920v, ergo a tied tavalyi modellje. A boltban a srác azt mondta hogy képre ugyanazt fogja nyújtani mint az uj széria. Előtte 60-65 colos ledben gondolkodtam de végül ezt vettem meg mert extra fél áfás akcióban volt, igy baromi jo áron volt az Oled-ek kozott.
A képe iszonyat, és ezt ugy mondom hogy egy Pana st50 plazmát váltott. Eszméletlen feketéje van, szuper színek, élethű, még a youtubeos 4k videók is lélegzet elállítóak. Bele se merek gondolni mit művelne valós 4k blu rayyel. Ez a televíziók jövője! Az LG megcsinálta és ha a többi gyártó nem hozza be a lemaradását akkor bizony a felső kategóriát az LG fogja uralni mert aki 7-800ezer fölött vesz tv-t és nem oledet választ az nem komplett

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- OpenMediaVault
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor