Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj ,hogy nagyon sokat csalódtam tudod…
Én is így kezdtem ,nyilván előtte értesülök az ajánlott típusokrol de nagyon sok eset beugrik mikor tévednek (tisztelet a kivételnek) és sajnos egyre gyakrabban.
Inkább az megy ,hogy mindenki azt ajánlja és isteníti ami az övé ,amit ő választott és tovább nem lát.
Nagyon sokszor vezettek meg ,meg az is ott van hogy nem vagyunk egyformák ,különböző igényekkel és elvárásokkal élünk.
Saját magam szeretem megtapasztalni ,sajnos a napjainkban lévő gyenge minőségellenőrzés is közrejátszik ,sok megbízható márka is jócskán lejjebb adta és eladják a selejt termékeket és ahogy múlik az idő sajnos ez egyre rosszabb.
Azonos kijelzők közt is megy a lotto - nem mind egyforma sajnos ,nagyon pici különbségekkel de vannak eltérések.
Ott vannak még a fizetett teszt videók is zömével ,ami sajnos nem emeli ki a negatívumot mert nem lenne jó reklám.
Sajnos készpénznek sem lehet venni sok ember véleményét ,mindig az az igazi ha te magad tapasztalod meg élésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Packeta
- Videós, mozgóképes topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor