Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methox91
junior tag
válasz
wyll358
üzenetére
Képminőség terén tényleg kb ugyanaz mint a c11 , inkább a kisebb bosszantó hibák zavartak leginkább. Megszoktam már az androidot de nekem webos sokkal jobban bejött , külső ssdt mondjuk nem értem miért nem képes lekapcsolni . Evo panelt meg úgy is reklámozták hogy jobb a fényereje meg kevésbé hajlamos a beégésre , na ebből fényérő már kamu de a beégés része remélem igaz mert b7em nagyon megvolt gyötörve a 3 év alatt 150 óra warzone hdr jatékidő , fifa hdr , filmek sorozat hdr , 4-5 óra tv adás minden este és nem volt rajta semmi beégés ezek után se. Sony szerinted cserélne erősen tin tinges panelt? pixel hibánál is csak 2-4 vagy annál többnél cserélnek .
Jó tv sony aj83 de én inkább maradtam volna lg vonalon utolag.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor