Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi747
aktív tag
Azt a tanácsot kaptam másik topikban egy héttel ezelőtt hogy nézek be ide és olvasgassak kicsit és tájékozódjam ha komolyabban is érdekel a téma,1 hónapja vettem egy C1 et kifejezetten ps5 és filmezés miatt egy 7 éves mezei LG cseréltem le.Most leszögezném hogy nagyon tetszik az oled úgy érzem valóban ez a csúcs jelenleg nagyon örülök hogy ezt választottam.DE nem hogy tájékozódni nagyon nem tudtam valahogy azt érzem hogy mindenki csak sír és 2-3 márka közt megy a vita folyton és ennyi.Lehet kicsit negatívra sikerült most ez de nem az volt a célom csak vélemény semmi több😉.Gondolom hogy most jól megkapom hogy mehetek innen akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor