Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Párban jönnek a Razer TWS headsetek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
senior tag
Sziasztok!
SDR tartalmaknál OLED tévén mennyire fekete a fekete?
Vásároltam egy X90J tévét, a youtube OLED test videók gyönyörűek, szinte nem is látom a bloomingot, persze ha keresem akkor ott van, de nem zavaró annyira. Viszont most este elkezdtem nézni a BreakingBad 5. évadát és elég sok sötét jelenet volt benne, de valahogy nem tetszett a tévé képi világa, pedig Netflix kalibrált módban volt, ami elvileg ajánlott ezekhez. Délután néztem a Sötét Lovag 3. részét, az 4K HDR volt rengeteg sötét jelenettel, és gyönyörű volt. De a Vikingek ugyan csak a netflix ről nem volt annyira ütős.
Ezeknél az SDR tartalmaknál azt érzem, mintha nem is lenne fekete, csak a szürke ötven árnyalat
(Bocsi).Szóval a sorozatok vannak így készítve, és ezen az OLED tévé sem segítene, vagy tényleg ekkora különbség lehet egy FALD és egy OLED között? Még egyszer leírom, hogy a legtöbb LG OLED videót lejátszottam a tévén, és gyönyörű képe van, van fekete és szép színek, de SDR ben ez valahogy eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövedelem
- Yettel topik
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Bocsi).
Vhiktor