- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
Sziasztok!
SDR tartalmaknál OLED tévén mennyire fekete a fekete?
Vásároltam egy X90J tévét, a youtube OLED test videók gyönyörűek, szinte nem is látom a bloomingot, persze ha keresem akkor ott van, de nem zavaró annyira. Viszont most este elkezdtem nézni a BreakingBad 5. évadát és elég sok sötét jelenet volt benne, de valahogy nem tetszett a tévé képi világa, pedig Netflix kalibrált módban volt, ami elvileg ajánlott ezekhez. Délután néztem a Sötét Lovag 3. részét, az 4K HDR volt rengeteg sötét jelenettel, és gyönyörű volt. De a Vikingek ugyan csak a netflix ről nem volt annyira ütős.
Ezeknél az SDR tartalmaknál azt érzem, mintha nem is lenne fekete, csak a szürke ötven árnyalat(Bocsi).
Szóval a sorozatok vannak így készítve, és ezen az OLED tévé sem segítene, vagy tényleg ekkora különbség lehet egy FALD és egy OLED között? Még egyszer leírom, hogy a legtöbb LG OLED videót lejátszottam a tévén, és gyönyörű képe van, van fekete és szép színek, de SDR ben ez valahogy eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest